OTS: Najväčší hackathon regiónu MENA v Spojených arabských ...

TASR, 27. novembra 2023 11:38

OTS: Najväčší hackathon regiónu MENA v Spojených arabských emirátoch: Traja víťazi a vynálezy vylepšujúce Web3

Dubaj 27. novembra (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Bybit, tretia najväčšia kryptoburza na svete podľa objemu, v spolupráci s kryptocentrom DMCC úspešne zavŕšila prelomový hackathon, ktorý v Dubaji posilnil inovácie Web3.

Spolupráca medzi Bybit a DMCC, oznámená v júni v Dubaji s cieľom podporiť masové prijatie kryptomien a Web3, vyvrcholila najväčším hackathonom v regióne MENA. Na podujatí bol k dispozícii cenový fond vo výške 110 000 USD venovaný rozvoju kryptoinovácií v rámci ekosystému Web3, čo predstavuje významný míľnik v partnerstve týchto spoločností.

Počas záverečnej fázy hackathonu predstavilo desať priekopníckych tímov svoje prevratné inovácie v rôznych oblastiach blockchainu vrátane GameFi, decentralizovaných financií (DeFi), infraštruktúry Web3, NFTs pre Web3 Education a udržateľných blockchainových riešení. Výsledkom súťaže boli tri vynikajúce projekty, ktoré sa umiestnili na popredných miestach.

Výhercami sa stali:

• Evai.io

Tohtoročnou výzvou Crypto Innovation Challenge v Spojených arabských emirátoch je platforma Evai.io, priekopnícke riešenie, ktoré prináša revolúciu v hodnotení vznikajúcich tried aktív, ako sú kryptomeny, DeFi a NFT. Kombináciou odborného finančného výskumu so špičkovým ML modelovaním zabezpečuje objektívne hodnotenie aktív. Platforma vznikla v roku 2019 a vedie vďaka rozvíjajúcim sa prediktívnym schopnostiam, ktoré riadia profesori zo Spojeného kráľovstva denne dohliadajúci na simulácie. Jej ratingy a signály pomáhajú pri správe portfólia, obchodným botom a API. Je uznávaná vládou a inštitúciami Spojeného kráľovstva, prispôsobuje sa širším možnostiam a ponúka poznatky prostredníctvom webových seminárov, kurzov a správ o odvetví.

• Pravica (Prenosná elektráreň) Pravica, druhý víťaz hackathonu, predstavuje špičkovú infraštruktúru na zasielanie správ a prenos hodnôt peer-to-peer Web3.0. Jej inovatívny model zabezpečuje bezpečné posielanie správ naprieč rôznymi blockchainovými sieťami a stanovuje nový štandard spoľahlivej komunikácie. Decentralizovaná platforma Pravice pre zasielanie správ s otvoreným zdrojovým kódom uprednostňuje súkromie a transparentnosť a umožňuje dôveryhodné digitálne konverzácie. Vďaka rozsiahlemu kryptografickému šifrovaniu a jedinečným metódam overovania používateľov, ako sú DID a kľúče od peňaženiek, zaručuje Pravica bezkonkurenčné zabezpečenie a ponúka používateľom úplný pokoj pri komunikácii v skutočne súkromnom a chránenom priestore.

• Timeswap (Prenosná elektráreň) Timeswap, tretí víťaz hackathonu, predstavuje prelomový koncept ako prvý plne decentralizovaný protokol na poskytovanie a vypožičiavanie pôžičiek v rámci DeFi. Timeswap je podporovaný inovatívnym modelom 3-variable AMM revolučne mení prostredie tým, že uľahčuje požičiavanie a vypožičiavanie bez povolenia pre akékoľvek kryptoaktíva. Tak ako Uniswap priniesol revolúciu v oblasti bezodplatnej výmeny, Timeswap je lídrom v oblasti bezodplatného požičiavania a vypožičiavania, pričom využíva svoj jedinečný model 3-variable AMM. Tento priekopnícky prístup predstavuje významný krok v DeFi, ktorý otvára dvere rôznym možnostiam požičiavania a vypožičiavania v rámci kryptografického priestoru.

Ben Zhou, spoluzakladateľ a generálny riaditeľ spoločnosti Bybit, vyjadril nadšenie z výsledkov hackathonu a uviedol: „Živý hackathon v spolupráci s DMCCpredstavil výnimočné technologické talenty a poukázal na pozoruhodný inovačný potenciál v regióne. Tešíme sa z pokračujúcej spolupráce s DMCC a jej členmi kryptocentra na nadchádzajúcich projektoch."

Bybit stojí na čele podpory kompetencií Web3 v celosvetovom meradle a poskytuje jednotlivcom na celom svete zručnosti, ktoré im umožnia orientovať sa v tomto vyvíjajúcom sa prostredí. Výber SAE ako prvej arabskej krajiny, ktorá hostí takýto monumentálny hackathon, nie je náhoda. Spojené arabské emiráty sú centrom inovácií a neustále vedú v prevratných iniciatívach. V krajine, ktorá podporuje priekopnícke snahy, sa Bybit zámerne zaväzuje podporovať túto komunitu, najmä mladých ľudí, v ich úsilí o dosiahnutie dokonalosti a objavovanie neprebádaných území.

Cieľom spolupráce spoločností Bybit a DMCC je posilniť postavenie nových podnikov pôsobiacich v oblasti kryptomien, pričom Bybit ponúka podnikom, ktoré si zakladajú svoje zastúpenie v kryptocentre DMCC, výraznú finančnú podporu v celkovej výške 500 000 AED (136 000 USD). Okrem toho Bybit slúži ako partner centra pre kótovanie a poskytuje špecializovanú podporu firmám, ktoré sa snažia kótovať digitálne aktíva v celosvetovom meradle. #Bybit/#TheCryptoArk

Informácie o spoločnosti Bybit

Bybit je najväčšia kryptomenová burza podľa objemu založená v roku 2018, ktorá ponúka profesionálnu platformu, kde kryptoinvestori a obchodníci môžu nájsť ultrarýchly párovací nástroj, nepretržitý zákaznícky servis a viacjazyčnú podporu komunity. Bybit je hrdým partnerom úradujúcich šampiónov – konštruktérov a jazdcov Formuly 1: tímu Oracle Red Bull Racing.

V prípade otázok pre médiá kontaktujte: media@bybit.com

Ďalšie informácie nájdete na: https://www.bybit.com

Aktuálne informácie sledujte v komunitách a na sociálnych médiách spoločnosti Babit Discord | Facebook | Instagram | LinkedIn | Reddit | Telegram | TikTok | X (Twitter) | Youtube

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/2284749/image1.jpg

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/2267288/Logo.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring