OTS: Najväčšia obchodná asociácia navštívi Canton Fair s cieľom podporiť obchod

TASR, 13. júna 2013 9:47

Najväčšia svetová obchodná asociácia navštívi veľtrh Canton Fair s cieľom podporiť obchod

Kuang-čou 13. júna (TASR/PRNewswire) - Na jednej strane priemysel zahŕňajúci viac než 3,6 milióna amerických spoločností. Tieto vytvárajú pracovné miesta pre viac než 42 miliónov ľudí a generujú zisk vo výške 2,5 bilióna amerických dolárov ročných tržieb.

Na druhej strane polročné podujatie pre 210.000 medzinárodných odborníkov z 200 krajín a oblastí. Títo odborníci sa stretnú a uzatvoria obchody s 25.000 podnikmi a dodávateľmi v Číne, ktorí ponúkajú neuveriteľnú škálu produktov.

Hovoríme o NRF (National Retail Federation), Americkej národnej maloobchodnej federácii, ktorá je najväčšou maloobchodnou organizáciou na svete, a o najprestížnejšom veľtrhu Canton Fair v Číne.

"Je mi cťou a potešením zúčastniť sa na tomto podujatí. Veľtrh Canton Fair zohráva dôležitú úlohu v hospodárskych a obchodných vzťahoch medzi Čínou a Spojenými štátmi."

Matthew Shay, prezident a generálny riaditeľ NRF, nedávno navštívil veľtrh Canton Fair. Stretnutie s Wang Žun-šengom (Wang Runsheng), zástupcom riaditeľa veľtrhu, a Shayova prítomnosť je dobrým znamením pre rozvoj bilaterálneho obchodu medzi Čínou a Spojenými štátmi.

Wang potvrdil, že NRF ako svetoznáma maloobchodná asociácia zohráva dôležitú úlohu pri podpore obchodovania medzi Čínou a Spojenými štátmi. Navrhol upevniť partnerstvo medzi veľtrhom Canton Fair a NRF, čo by mohlo pomôcť americkým maloobchodníkom mať prospech z tohto polročného podujatia.

Ďalej Shay povedal, že z toho, čo na veľtrhu videl, je zrejmé, že bilaterálny obchod medzi Čínou a Spojenými štátmi bude rásť. Existuje veľký potenciál ďalšieho rozvoja: čínsko-americký obchod dosiahol minulý rok celkovú hodnotu 484,7 miliardy dolárov.

Oproti 2,45 miliardám dolárov v roku 1979 ide o značný nárast a obidve krajiny sú si navzájom druhým najväčším obchodným partnerom.

"NRF a Čínske centrum zahraničného obchodu teší kooperatívne partnerstvo," pokračoval Shay. "Táto spolupráca umožňuje NRF prezentovať americkú predstavu o maloobchode na veľtrhu Canton Fair, a tiež podporovať veľtrh Canton Fair na BIG Show, najväčšej každoročnej konferencii NRF v New Yorku, na ktorej sa zúčastňuje takmer 30.000 účastníkov z celého sveta."

Americká účasť na veľtrhu Canton Fair je trvalo silná, keď sa na podujatí zúčastní 10.000 návštevníkov z USA. Veľtrh láka aj mnohých z najväčších svetových predajcov: v roku 2012 sa na veľtrhu zúčastnilo 66 z 250 najväčších maloobchodníkov na svete vrátane šiestich, ktorí patria do top desiatky.

Organizátori veľtrhu Canton Fair sa tešia na všetkých účastníkov na 114. ročníku podujatia so začiatkom 15. októbra tohto roku.

Ďalšie informácie nájdete na adrese:http//www.cantonfair.org.cn/en/index.asp

KONTAKT: p. Wu Xiaoying, Tel: +86-20-8913 8628

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

dem

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring