OTS: Najznámejšia riviéra

TASR, 27. septembra 2012 22:26

Bratislava 27. septembra (TASR-OTS) - Viete, ktorá chorvátska destinácia je najnavštevovanejšia? Každý z nás už o nej minimálne počul. Miesto, kde dovolenkár nájde všetko čo potrebuje k pokojnej dovolenke. Je to Makarská riviéra.

Často sa označuje aj ako kráľovská destinácia, čomu dopomohli i domáci obyvatelia, ktorí ju zvolili za hlavné stredisko cestovného ruchu v celom Chorvátsku.
Makarskej riviére počuť vždy iba samé chvály, je to miesto kde sa stretáva dokopy viac menších destinácií, ako je Makarska, Baška Voda, Tučepi a Brela. Tento jeden veľký celok lemujú nádherné pláže, ktoré vás povedú až smerom do mora, ktoré je príjemne teplé a hlavne priezračne čisté. Pokiaľ máte záujem o kúpu dovolenky na Makarskej riviére pozrite si najväčší katalóg apartmánov v Chorvátsku: http://www.hrvatska.sk/makarska/ .
Veľa ľudí chodí do Splitu na veľké nákupy. Ľudia si tam pre seba a pre svojich blízkych kupujú rôzne darčeky, obľúbené sú najmä malé magnetky s rôznymi nápismi a motívmi, ktoré si pripevňujú na chladničku či zárubňu. Takýto malý darček vám môže otvoriť spomienky, ktoré ste v tomto raji zažili. Nachádzajú sú tu aj väčšie obchody a nákupné centrá, kde si dovolenkári môžu zakúpiť kvalitnú značkovú obuv od svetových výrobcov, akými sú adidas, nike, puma, oblečenie od svetových návrhárov, nechýbajú obchody so šperkmi a hodinkami, záleží len na Vás či zvolíte drahé luxusné hodinky, siahnete po overenej značke športových hodiniek, alebo sa rozhodnete pre módne lacné hodinky.
Nezabudnite mať vždy po ruku praktickú tašku cez plece alebo kabelku, v ktorej budete mať uložené všetky doklady, pre prípad, že by sa vám niečo stalo! Počas horúčav nezabúdajte ani na pravidelný pitný režim, preto majte v kabelke aj fľašu s vodou.
Ale vráťme sa naspäť na slnkom zaliatu pláž, späť k moru, ktoré nám poskytuje vytúžený oddych a zbavuje nás stresu. Každý kto sa vráti z Makarskej riviéri má vždy úsmev na tvári, vďaka príjemnému prostrediu, čistým a kvalitným hotelom, penziónom, v ktorých sa bude cítiť každý ako doma, pričom väčšina ubytovní má výhľad na more.
Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

ji pop


Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring