OTS: Nanum vyvinula technológiu rozpoznania magnetického atramentu

TASR, 13. novembra 2013 17:12

11. november 2013 21:01 UTC

Nanum vyvinula technológiu rozpoznania magnetického atramentu (Magnetic Ink Character Recognition (MICR))

LAGOA SANTA, MINAS GERAIS, Brazília--(BUSINESS WIRE)-- Nanum Nanotecnologia S.A., brazílska spoločnosť, s potešením oznamuje, že bude spoločnosti HP dodávať funkčnú, vysoko koncentrovanú magnetickú disperziu na báze vody na bezpečné rozpoznanie magnetického atramentu prostredníctvom technológie MICR.

Spoločnosť HP si vybrala firmu Nanum kvôli jej schopnosti vyvíjať, upravovať a vyrábať nanomateriály tej najvyššej kvality. Spoločnosť tiež preukázala možnosť využiť nanotechnológiu v existujúcich priemyselných aplikáciách, pričom je schopná prekonať počiatočné prekážky týkajúce sa nákladov a zabezpečiť svojim zákazníkom na mieru šité produkty a riešenia.

Tento produkt je vysoko koncentrovaný ferofluid s vysokou stabilitou a priemernou veľkosťou častíc približne 50 nanometrov. Táto feromagnetická tekutina sa používa v termálnych atramentových tlačiarňach na tlač finančných dokumentov prostredníctvom technológie MICR.

Keďže magnetické častice sú pevné a nerozpustné vo vode, musia byť veľmi malé, aby nedochádzalo k upchávaniu trysiek zásobníka, ale na druhej strane, je potrebné zabezpečiť vysokú koncentráciu týchto malých častíc, aby existovala istota správnej reakcie na magnetický signál. A práve na tento účel ponúka firma Nanum vlastné inovatívne riešenia, ktoré umožňujú väzbu ostatných chemických látok a prísad na nanočastice, čím vzniká veľmi stabilná vodná disperzia s koncentráciou pevných častíc až do 50 %.

LinkedIn: http://lnkd.in/b5dQadX

http://www.nanum.com.br

Fotografie/Multimediálna galéria sú dostupné na adrese: http://www.businesswire.com/multimedia/home/20131111006145/en/

Kontakty:

Nanum Nanotecnologia S.A.

Tarik Della Santina Mohallem, +55 (31) 3488 1595

LinkedIn: http://lnkd.in/b5dQadX

http://www.nanum.com.br

Zdroj: Nanum Nanotecnologia S.A.

Túto tlačovú správu a multimédiá si môžete pozrieť online na adrese: http://www.businesswire.com/news/home/20131111006145/en

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

dod

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring