OTS: Narwal uvádza na CES 2024 svetovo prvé najvýkonnejšie vysávacie mopy

TASR, 9. januára 2024 8:01

Las Vegas 9. januára (TASR/OTS) - /PRNewswire/ -- Spoločnosť Narwal, popredný inovátor v oblasti domácich robotov, predstavuje špičkové riešenia upratovania vďaka robotom Narwal Freo X Ultra a Narwal Freo X Plus, svetovo najinteligentnejším a najvýkonnejším vysávacím mopom. Okrem toho mal na veľtrhu CES svoj debut všestranný ručný vysávač Narwal S10 Pro na prácu za mokra aj za sucha.

„Spoločnosť Narwal predstavila tieto inovatívne funkcie s jasným cieľom: riešiť skutočne zraniteľné miesta používateľov pri upratovaní domácnosti. Predchádzajúce vysávače so stanicou mali problém so zvyšnou špinou, hlukom a zamotanými vlasmi. Aby sme to vyriešili, vytvorili sme uzavretý systém na spracovanie prachu bez ovládania rukami, ktorý umožňuje robotovi vnútorne zvládnuť nahromadené smeti, výsledkom čoho sú nulové zvyšky a pozoruhodné zníženie hluku o 36 %", hovorí Junbin Zhang, zakladateľ a generálny riaditeľ spoločnosti Narwal Robotics. „Okrem toho sme inovátorsky navrhli kefu bez namotávania vlasov, ktorá umožňuje, aby vysokoúčinný systém prúdenia vzduchu „U Pipe High-Efficiency Air Flow System" priamo nasával vlasy z kefy do vrecka na prach s kapacitou až na 7 týždňov, čím sa zabezpečí, že používatelia sa nemusia trápiť čistením."

Rad Freo X: výnimočný výkon, minimálna údržba

Narwal predstavuje dva prevratné roboty s vysávačom a mopom, Freo X Ultra a Freo X Plus, ktoré majú uzavretý systém na spracovanie prachu, svetovo prvú plávajúcu kefu, ktorá nezachytáva vlasy, technológiu umelej inteligencie DirtSense™ a systém troch laserov na vyhýbanie sa prekážkam s presnosťou na milimetre.

Revolúcia sacej sily

S ventilátorom s rýchlosťou otáčania dosahujúcou 60 000 otáčok za minútu zabezpečuje trubica v tvare U jedinečný sací výkon 8 200 PA (X Ultra) a 7 800 PA (X Plus), vďaka čomu ide o najvýkonnejšie dostupné robotické vysávače.

Riešenie v podobe uzavretého spracovania prachu

Freo X Ultra a Plus uchovávajú a stláčajú prach v robotovi, čím sa odstraňuje potreba častého vyprázdňovania. Prach sa hromadí v praktickom vrecku na prach, ktoré umožňuje jeho uskladnenie až na 7 týždňov bez vysypania. Systém je nainštalovaný vo vnútri robota, čím sa odstraňuje problém s upchatím rúrok a úrovňou hluku vychádzajúceho z prúdového motora, čo trápilo predchádzajúce riešenia s vyprázdňovaním prachu v stanici.

Certifikovaná 100 % technológia bez zamotávania

Spoločnosť Narwal predstavuje plávajúcu kefu, ktorá nezachytáva vlasy, aby vyriešila problém so zamotanými vlasmi. Technológia zabraňuje zamotávaniu vlasov a zabezpečuje účinné upratovanie. Je schopná zachytiť 95,6 % vlasov s 0 % zamotaním, certifikovaná medzinárodne uznávaným skúšobnými inštitútmi SGS a TUV Rheinland.

Technológia DirtSense™ pre mimoriadne mopovanie

DirtSense™ využívajúca umelú inteligenciu a optickú technológiu zisťuje špinavé miesta na podlahe počas mopovania a zabezpečuje tak dôkladné upratovanie. Trojuholníkové mopy Reuleaux na odstraňovanie nečistôt sa vyznačujú mimoriadnou silou pri odstraňovaní špiny a režim EdgeSwing™ účinne dosiahne až do rohov.

Ovládanie a navigácia

Zabudovanie LiDAR SLAM 4.0 s tromi lasermi na vyhýbanie sa prekážkam s presnosťou na milimetre a aplikácia na ovládanie poskytujú používateľom bezproblémovú navigáciu a prevádzku. Freo X Ultra má ako prvý v odvetví dotykovú obrazovku na základnej stanici.

S možnosťou voľby podľa životného štýlu

Spoločnosť Narwal, dbajúc na preferencie používateľov, ponúka komplexný robot X Ultra so samočistiacou základnou stanicou a k rozpočtu ohľaduplný X Plus, ktorý si zachováva výnimočné funkcie bez samočistenia.

Narwal S10 Pro: štíhly, rýchly, štýlový

Narwal S10 Pro sa pýši neporovnateľnou jednoduchosťou pri používaní, bezproblémovo integrujúc moderné funkcie pre užívateľsky priaznivý zážitok z upratovania bez námahy.

Dokonalé podlahy vďaka účinnej technológii mopovania a vysávania

Narwal S10 Pro, ktorý mal svoj debut na veľtrhu CES, transformuje ručné vysávače na prácu za mokra aj za sucha. Toto elegantné zariadenie garantuje dokonalé podlahy vďaka výkonnému mopu, ktorý sa môže pochváliť tlakom 17 N pri mopovaní, sacou účinnosťou 76 AW a 32 tryskami na samočistenie vodnou parou.

360-stupňové majstrovstvo pri upratovaní pre starostlivosť o domácnosť bez námahy

Okrem elegancie vyniká Narwal S10 Pro inteligenciou. Vďaka rukoväti, ktorá sa dokáže úplne uložiť naplocho a rýchlo rotovať vľavo a vpravo do 63 stupňov, sa bez námahy dostane pod nábytok a jeho mop od okraja po okraj sa popasuje s každým rohom. Dosahuje mieru dezinfekcie 99,99 %, pričom likvidácia odpadu je zjednodušená oddeľovaním pevného a tekutého odpadu. Po upratovaní môže zariadenie S10 Pro prejsť samočistením a sušením v rámci jeho nabíjacej stanice, zabezpečujúc bezproblémový a hygienický zážitok z upratovania.

Dostupnosť a cena

Freo X Ultra: bude k dispozícii v marci za odporúčanú maloobchodnú cenu 1 499 USD v Spojených štátoch a Európe (1 299 EUR).

Freo X Plus: bude k dispozícii v marci za odporúčanú maloobchodnú cenu 469 USD v Spojených štátoch a v apríli v Európe (429 EUR).

S10 Pro: sa bude uvádzať v apríli v Spojených štátoch za odporúčanú maloobchodnú cenu 449 USD.

Systém automatickej výmeny vody: k dispozícii v Spojených štátoch za 299 USD, v Európe sa uvedie v apríli.

Informácie o kúpe

Všetky produkty si môžete kúpiť na www.narwal.com a v Amazone.

Zažite inováciu na veľtrhu CES

Objavte prelomové inovácie od Narwal na veľtrhu CES v stánku Venetian Expo č. 50532.

O spoločnosti Narwal

Spoločnosť Narwal je známa používaním svojej špičkovej technológie na plnenie svojho cieľa prinášať používateľom bezchybné podlahy. Je jedným z najlepších 5 výrobcov robotov na upratovanie s objemom ročného predaja na úrovni viac ako 200 miliónov USD a poskytuje svoje služby vo viac ako 1,8 milióna domácnostiach. Spoločnosť Narwal získala viac ako 26 miliónov USD od svojich investorov, okrem iného od firiem ako Sequoia Capital, Hillhouse Capital, ByteDance (materská spoločnosť TikTok). Narwal zrealizovala množstvo zásadných objavov vo viacerých oblastiach vďaka viac ako 700 výskumníkom a vedcom z celého sveta. Získala prestížne medzinárodné ocenenia vrátane ceny Edison Gold Award oceňujúcej inovácie a cenu za najlepšie vynálezy časopisu Time Magazine.

Otázky médií:

Molly Wong, molly@global.narwal.com

Photo - https://mma.prnewswire.com/media/2310249/Narwal_New_Release.jpg

Photo - https://mma.prnewswire.com/media/2310248/Narwal_Freo_X_Ultra.jpg

Photo - https://mma.prnewswire.com/media/2310247/Narwal_Freo_X_Plus.jpg

Photo - https://mma.prnewswire.com/media/2310250/Narwal_S10_Pro.jpg

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/2309467/4474491/Narwal_Logo.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring