OTS: Neutrálne kašmírové kuchyne

OTS, 15. mája 2024 13:20

OTS: Neutrálne kašmírové kuchyne – farba pre interiérový dizajn v roku 2024

Bratislava 15. mája (TASR/OTS) - Počuli ste už o kašmírovej farbe? Ide o teplý, neutrálny odtieň, pričom kuchyňa v tejto farbe, na rozdiel od čistej bielej, vytvára prívetivejšiu a útulnejšiu atmosféru. Dokonale funguje ako v moderných, tak aj v tradičných interiéroch.

Aká je to kašmírová farba?
Ide o neutrálnu pastelovú farbu, ktorá v sebe spája odtiene béžovej, hnedej a sivej. Má teplý podtón, preto evokuje teplo domova a dáva priestoru väčší pocit útulnosti a sofistikovanosti. Ľahko sa kombinuje s ďalšími farbami, či už svetlými alebo tmavými. Možno práve preto je jednou z najobľúbenejších farieb interiérového dizajnu pre rok 2024.

Kuchyňa v jemných svetlých farbách
Ak milujete minimalizmus, jeho jednoduché línie a čistotu, potom bude tento štýl presne pre vás. Stavte na neutrálnu, svetlú farebnú paletu a jej tóny. Teplý nádych kašmírovej vyváži čistotu bielej kuchyne:
● biele kuchynské linky môžete doplniť o kašmírovú pracovnú dosku,
● alebo stavte na kašmírové skrinky, ktoré budú skvele fungovať so svetlou pracovnou doskou z masívu alebo svetlo sivou betónovou doskou.

Kombinácia pre dramatický vzhľad
Ak naopak túžite po kuchyni, ktorá bude mať väčšiu hĺbku, mali by ste dôraz klásť na kontrast. Kašmírová farba hrá prím aj s tmavými farbami ako čokoládová hnedá, tmavomodrá alebo šalviová zelená. Zakomponujte do kuchyne aj množstvo prírodných elementov z dreva, kameňa, ratanu alebo prírodných textílií.

Prečo zakomponovať kašmírovú do kuchyne?
Ako už bolo povedané, ide o neutrálnu farbu, takže jej použitie je univerzálne a párovanie s inými farbami jednoduché. Dokáže zdôrazniť ďalšie farby a komponenty interiéru. Hodí sa tiež k viacerým štýlom, či už ju zakomponujete do kuchyne zariadenej v modernom duhttps://dalno.sk/chu, do rustikálnej alebo provence kuchyne. Táto svetlá farba dokáže opticky zväčšiť priestor, takže je obzvlášť vítaná v malých kuchyniach.


UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.
Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring