OTS: Nezabudnuteľná letná dovolenka

TASR, 27. septembra 2012 22:08

Bratislava 27. septembra (TASR-OTS) - Tiež nechcete tráviť dovolenky v preplnených Európskych destináciách? Tu je náš tip na neopakovateľnú letnú dovolenku!

Vydajte sa s rodinou alebo aj so svojimi priateľmi na letnú dovolenku do Turecka. Je to krajina, s bohatou zmesou kultúr. Táto nádherná zem, s peknou prírodou a očarujúcou históriou láka ročne milióny turistov z celého sveta.
Do Turecka sa najrýchlejšie a najpohodlnejšie dostanete lietadlom, napr. z Viedne do Istanbulu to trvá lietadlom priemerne 2 hodiny a 20 minút. Ak sa rozhodnete navštíviť túto krajinu mnohých tvári nezabudnite, že letenky je dobré mať zabezpečené aj mesiac pred odletom a v niektorých prípadoch, ako teraz, keď prichádza leto, tak aj 3 - 4 mesiace vopred. Priemerne sa cena leteniek pohybuje okolo od 190, 00 € až do 400, 00 €, cena leteniek sa môžete líšiť.
Ak sa, ale bojíte lietať lietadlom, tak sa do Turecka môžete vydať aj vlakom. Vlakové spojenie s Tureckom je bežné a tiež ho vyhľadáva veľa ľudí. Počas cesty sa môžete pustiť do čítania obľúbenej knihy a cesta Vám ujde veľmi rýchlo. Do Turecka sa dostanete aj vlastným autom, napr. cez Bulharsko.
Pokiaľ je Vaším cieľom je v Turecku spoznávať nádherné zachovalé mešity, chrámy, pevností, v najznámejšom tureckom meste, a to v Istanbule, tak sa poriadne vystrojte! Odporúčame vám si obuť kvalitnú športovú obuv, pretože toto mesto je obrovské a nikdy neviete, kde vaše nohy skončia. Tiež si nezabudnite zobrať aj dobrú tašku cez plece, v ktorej budete mať schované tie najdôležitejšie potreby.
Keďže Turecko je krajina ležiaca na dvoch kontinentoch je tu podnebie veľmi rozmanité. Na Európskom kontinente leží menšia časť krajiny, na Ázijskom kontinente sa rozprestiera turistami veľmi vyhľadávaná stredná a východná Antalya s nádhernými plážami. Turecko je známe krásnym čistým morom, kvalitnými hotelmi, nákupnými centrami a milými domácimi obyvateľmi.
Neviete si rady s výberom letnej dovolenky, pozrite si aktuálnu ponuku cestovných kancelárií: http://www.dovolenka.travel/stranky/6:cestovne-kancelarie.html

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

ji pop


Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring