OTS: "Ningbo vo svetle a tieni", prvá výstava ...

TASR, 24. mája 2024 19:00

OTS: "Ningbo vo svetle a tieni", prvá výstava Globálnych Stoviek Spoločností Sto Výstav otvorená v Kambodži

Ningbo 24. mája (TASR/OTS) - Ráno 23. mája sa v Kambodži začala prvá výstava "Ningbo vo svetle a tieni" Globálnych Stoviek Spoločností Sto Výstav. Na slávnostnom otvorení sa zúčastnili Chen Cong, ministerský radca čínskeho veľvyslanectva v Kambodži, Prak Phannara, štátny tajomník kambodžského ministerstva cestovného ruchu, Chhean Leang, štátny tajomník kambodžského ministerstva informácií, a Choun Chanphearoun, poradca kambodžského ministerstva informácií a zástupca generálneho riaditeľa Generálneho riaditeľstva pre informácie a vysielanie. Na prvom slávnostnom otvorení výstavy sa zúčastnili zástupcovia obchodných komôr troch úrovní z Číny, Če-ťiang a Ningbo v Kambodži, novinári Čínskej tlačovej služby v Kambodži a novinári kambodžských hlavných médií.

Prvé výstavné podujatie spoluorganizovali Centrum pre zahraničnú komunikáciu v Ningbo, Čínsky obrazový portál a Kambodžská obchodná komora Ningbo, pričom zahŕňalo viac ako 20 zahraničných tovární podnikov z Ningbo v Kambodži so 120.000 zamestnancami, ako napríklad Seduno a Shenzhou International.

Pokiaľ vieme, ide o prvé rozsiahle podujatie kultúrnej výmeny na podporu obrazu mesta, ktoré vychádza so zahraničnými továrňami ako platforma v Číne.

Na výstave fotografií bolo vybraných 90 vynikajúcich fotografií, ktoré okrem toho, že zobrazujú hory a rieky Číny a provincie Če-ťiang, pamiatky a nededičnú kultúru, obsahujú krásne scenérie a fotografie z mesta Ningbo, ktoré pokrývajú štyri aspekty, ako napríklad prístav, priemysel, mesto a kultúru atď., s cieľom vyrozprávať príbeh Číny pomocou fotografií a umožniť zamestnancom zámorských tovární lepšie pochopiť Ningbo.

Sanjiangkou v Ningbo nie je len východiskom Veľkého čínskeho kanála, ale aj východiskovým bodom Námornej hodvábnej cesty. Pamätník "východiskového miesta Námornej čajovej cesty", ktorý stojí v Sanjiangkou, rozpráva pôvodný príbeh šírenia čínskeho čaju do sveta. Pomocou fotografií sa flotila lodí naložených čajom, čajovým náčiním, bavlnou a hodvábom a porcelánom dostala do Kambodže a iných častí sveta akoby pred našimi očami.

"Prostredníctvom výkladu textu som sa dozvedel, že sa podporuje aj vysokorýchlostná železnica Phnom Penh - Poipet, ktorá sa buduje v spolupráci s Čínou, a cestovanie bude v budúcnosti pohodlnejšie, na čo sa veľmi teším." povedal Shen Jinfa, zamestnanec spoločnosti Seduno (Cambodia) Knitting Co., Ltd.

Každá fotografia je spojená so životom miestnej spoločnosti a okrem významu samotnej fotografie sa stali mostom spájajúcim priateľstvo medzi Čínou a Kambodžou.

"Nikdy som nebol v Číne ani na mieste sídla spoločnosti a vďaka týmto fotografiám mám nádhernú predstavu o Ningbo, ktoré je ďaleko." Rasny, zamestnankyňa spoločnosti Seduno (Kambodža) Knitting Co, Ltd., hovorí, že sa jej veľmi páčia historické budovy a kultúrne umenie mesta Ningbo na tejto výstave fotografií.

V Phnom Penhu v Kambodži sa zhromaždilo mnoho podnikov Ningbo, ako napríklad Seduno. Ako zvýšiť súdržnosť medzi zamestnancami z rôznych kultúrnych prostredí je problém, ktorému čelí mnoho tovární v zahraničí.

"Prostredníctvom výstavy fotografií sme sa dozvedeli o zmenách a možnostiach rozvoja Číny, ako aj o situácii v rozvoji mesta Ningbo, ktoré je plné vitality." Chhean Leang, štátny tajomník kambodžského ministerstva informácií, veľmi ocenil tento spôsob, vďaka ktorému sa ľudia mohli intuitívne zoznámiť s tým, čo sa deje medzi sebou.

"Ningbo vo svetle a tieni" Globálnych Stoviek Spoločností Sto Výstav plánuje zorganizovať 100 výstav fotografií v 100 zahraničných továrňach podnikov v Ningbo. Ďalší krok sa uskutoční v zahraničných továrňach podnikov Ningbo v Bangladéši, Vietname a ďalších krajinách.

Kontakt: Huang Jin

Tel: 0086-18868927982

E-mail: 2525545093@qq.com

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring