OTS: NIQ rozširuje zdieľanie dát v rámci platformy Connect ...

TASR, 20. septembra 2023 10:35

OTS: NIQ rozširuje zdieľanie dát v rámci platformy Connect prostredníctvom systému Snowflake

Dostupnosť prostredníctvom zdieľania dát Snowflake účinne zlepšuje prístup k dátam v reálnom čase

Chicago 20. septembra (TASR/OTS) - (BUSINESS WIRE) - NIQ, svetový líder v oblasti informácií o spotrebiteľoch, s potešením oznamuje, že možnosti platformy NIQ Connect sa práve rozšírili o využívanie systému bezpečného zdieľania dát Snowflake. Táto funkcia predstavuje pre platformu Connect spoločnosti NIQ významný míľnik, vďaka ktorému zákazníkom na 84 globálnych trhoch poskytuje rozšírené možnosti zdieľania dát a bezproblémový prístup k dátam v reálnom čase. Vďaka tomu je možné eliminovať dobu čakania na spracovanie a načítanie, čo prináša do zložitého spotrebiteľského prostredia bezkonkurenčnú efektivitu a agilitu.

„Keď klientom poskytneme rozšírené možnosti bezproblémového prístupu ku globálnym multikanálovým dátam, umožníme im odhaliť nové cesty k rastu aj vo veľmi zložitom spotrebiteľskom prostredí,“ povedal Troy Treangen, produktový riaditeľ spoločnosti NIQ. „Naším kompasom je inovácia a náš záväzok prepracovať platformu Connect nabral nový kurz. Vďaka strategickým investíciám sme mohli využiť silu moderných možností zdieľania dát a nasmerovať našich klientov k lepšej budúcnosti založenej na dátach.“

NIQ Connect predstavuje kľúčový prínos pre podniky, pretože im umožňuje využívať ich dáta vo všetkých oblastiach organizácie. Vďaka integrovaným dátovým zdrojom môžu podniky jednoducho zisťovať nové trendy, odhaliť nedostatky vo výkonnosti a rýchlo reagovať na príležitosti na rast. Táto globálna spolupráca dokáže odkryť nové poznatky, ktoré povedú k hlbšiemu pochopeniu správania a preferencií zákazníkov.

Medzi ďalšie zaujímavosti integrácie platformy NIQ Connect s Retail Data Cloud Snowflake patria:

• Plynulá integrácia dát: Spoločnosti budú profitovať z plynulej integrácie objemných spotrebiteľských a trhových dát od spoločnosti NIQ do prostredia Snowflake. Táto integrácia zjednodušuje prístup k rozsiahlym zdrojom dát a výrazne zrýchľuje prístup našich klientov k dátam.

• Bezpečné zdieľanie dát: Dostupnosť prostredníctvom systému Snowflake uľahčuje zdieľanie dát takmer v reálnom čase, čo podnikom umožňuje okamžitý prístup k dátam NIQ a vyhľadávanie v nich. Táto dynamická výmena informácií umožňuje organizáciám udržať si náskok v dnešnom rýchlo sa meniacom obchodnom prostredí.

• Škálovateľnosť a flexibilita: Platforma NIQ Connect so systémom bezpečného zdieľania dát Snowflake je navrhnutá tak, aby ju bolo možné jednoducho škálovať s rastúcimi dátovými potrebami podnikov. Či už ide o startup alebo podnik z rebríčka Fortune 500, služba sa dokáže flexibilne prispôsobiť a rásť v rýchlo sa meniacom prostredí.

• Rozšírené schopnosti UI a strojového učenia: V rámci platformy Snowflake môžu podniky využívať pokročilú analytiku a strojové učenie na získanie využiteľných poznatkov z dát NIQ. Táto súčinnosť podporuje inovácie a umožňuje spoločnostiam prijímať presné rozhodnutia založené na dátach.

• Bezpečnosť dát a súlad s predpismi: NIQ aj Snowflake kladú dôraz na bezpečnosť dát a dodržiavanie predpisov. Spoločné riešenie zaisťuje ochranu citlivých dát, takže podniky aj ich zákazníci môžu byť pokojní a zároveň im umožňuje plniť vyvíjajúce sa regulačné požiadavky.

„Spoločnosť NIQ je odhodlaná pomáhať spoločnostiam stať sa agilnejšími v čase, keď je najdôležitejšia schopnosť rýchlo konať na základe presných dát,“ dodal Treangen. „Tento inovatívny prístup k zdieľaniu dát poskytne zákazníkom platformy Connect konkurenčnú výhodu dnes a zároveň budú lepšie pripravení na budúcnosť. Modernizujeme všetky úrovne platformy Connect a tešíme sa zo zdokonalení, ktoré pomôžu našim klientom prosperovať.“

„Spoločnosť NIQ, ako etablovaný líder v oblasti poznatkov v oblasti maloobchodu a spotrebiteľov, je v maloobchode stálicou v oblasti poskytovania dát, ktoré zaisťujú konkurenčnú výhodu maloobchodníkom a výrobcom spotrebiteľských produktov,“ povedala Rosemary DeAragonová, globálna vedúca maloobchodu a spotrebného tovaru spoločnosti Snowflake. „Sme nadšení, že sa nám podarilo spojiť plný výkon Snowflake Retail Data Cloud a platformy NIQ Connect, aby sme zaistili hladký globálny prístup ku kritickým dátam prostredníctvom zdieľania dát Snowflake.“

Spoločnosť NIQ je odhodlaná podporovať inovácie a umožňuje organizáciám prosperovať vo svete založenom na dátach. Spolupráca medzi NIQ a Snowflake predstavuje transformačný krok vo svete zdieľania dát a bude formovať budúcnosť dátovej analytiky. Keďže organizácie si stále viac uvedomujú hodnotu dát pre svoje činnosti, zaistenie bezproblémovej a efektívnej výmeny poznatkov im otvorí nové príležitosti a ľahkú orientáciu v dátovom prostredí.

Viac informácií o platforme NIQ Connect a jej výhodách nájdete na stránke https://nielseniq.com/global/en/solutions/nielseniq-connect/.

O spoločnosti NIQ

NIQ je spoločnosť s vedúcim postavením v oblasti informácií o spotrebiteľoch. Poskytuje najúplnejšie pochopenie nákupného správania spotrebiteľov a odhaľuje nové cesty k rastu. V roku 2023 sa spoločnosť NIQ spojila s GfK. Ide o spojenie dvoch lídrov v odvetví s jedinečným globálnym dosahom. Spoločnosť NIQ poskytuje v rámci svojho nástroja Full View™ holistické maloobchodné ukazovatele a najkomplexnejší prehľad o spotrebiteľoch, vďaka pokrokovým analýzam a moderným platformám.

NIQ, spoločnosť z portfólia Advent International, pôsobí na viac ako 100 trhoch a pokrýva viac ako 90 % svetovej populácie. Viac informácií nájdete na stránke NIQ.com.

Originál tohto textu je oficiálna, záväzná verzia. Preklad uvádzame len ako pomocný text, odvolávajúci sa na originál, ktorý je jediným právne záväzným dokumentom.

Kontakty

Médiá

Gillian Mosher

Vice President, Communications

(gillian.mosher@nielseniq.com)

Zdroj: NIQ

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring