OTS: NJOY rozširuje manažérsky tím o hlavného vedeckého poradcu...

TASR, 25. novembra 2013 12:41

OTS: NJOY rozširuje manažérsky tím o hlavného vedeckého poradcu a generálneho riaditeľa pre medzinárodné regulačné záležitosti Ďalej upevňuje iniciatívnosť spoločnosti a stanovuje svoj záväzok venovať sa regulačným a zdravotným otázkam

Scottsdale, Arizona 25. novembra (TASR-OTS)(BUSINESS WIRE) - NJOY, najúspešnejšia americká nezávislá spoločnosť pôsobiaca v oblasti výroby elektronických cigariet dnes oznámila rozšírenie tímu vedúcich pracovníkov spoločnosti o dvoch členov, ktorými sú Dr. Joshua Rabinowitz ako hlavný vedecký poradca a David Graham ako senior viceprezident pre medzinárodné regulačné záležitosti. Doplnenie manažérskeho tímu o týchto dvoch vysoko rešpektovaných a skúsených manažérov, ktorí budú dohliadať na vedecký výskum a medzinárodné regulačné záležitosti v rámci spoločnosti, odráža záväzok spoločnosti NJOY zaujať vedúce postavenie pri prekonávaní fajčenia tabakových cigariet po celom svete.

Joshua Rabinowitz, v súčasnosti pôsobiaci ako konzultant, nastúpi do spoločnosti NJOY na plný úväzok 1. februára 2014. Dr. Rabinowitz bude zodpovedný za všetky vedecké aspekty podnikania vrátane laboratórneho a klinického testovania výrobkov spoločnosti NJOY a dohľad nad výrobou produktov a kontrolou kvality. Bude úzko spolupracovať s bývalým hlavným lekárom zdravotníckej služby USA Dr. Richardom Carmonom, predsedom vedeckého poradného výboru spoločnosti NJOY.

Rabinowitz prichádza do spoločnosti NJOY v rámci služobného voľna z univerzity v Princetone, kde je profesorom na katedre chémie a v inštitúte integratívnej genomiky Lewis-Siglera. Dr. Rabinowitz získal tituly MUDr. a PhD. na Stanfordskej univerzite. Následne sa podieľal na založení firmy Alexza Pharmaceuticals, kde vyvinul inhalátor Adasuve na liečbu akútnych záchvatov, ktorý úrad FDA schválil ako inhalačný liek. Dr. Rabinowitz je vynálezcom viac ako 130 amerických patentov a autorom viac ako 110 článkov v odborných časopisoch vrátane siedmich, ktoré publikoval v uplynulých štyroch rokoch v časopisoch Science (Veda) a Nature (Príroda).

David Graham bude na novovytvorenej pozícii dohliadať nad regulačnými záležitosťami v USA a v zahraničí. Pán Graham bol predtým generálnym riaditeľom pre oblasť medzinárodných správnych záležitostí v spoločnosti Johnson & Johnson, kde sa venoval vedeniu verejnej firemnej politiky v oblasti kontroly tabaku na významných trhoch po celom svete. Pred svojím pôsobením v spoločnosti Johnson & Johnson pracoval vo firme Pfizer ako generálny riaditeľ pre oblasť globálnej verejnej politiky, v rámci ktorej riadil verejnú firemnú politiku spoločnosti zameranú na problematiku závislosti od tabaku a tabakových výrobkov. Pán Graham je absolventom Kolumbijskej univerzity, kde študoval na fakulte medzinárodných a verejných vzťahov a získal magisterský titul v odbore verejnej politiky a správy. Má viac ako 20-ročné skúsenosti s problematikou kontroly tabaku a tabakových výrobkov, odvykania od fajčenia a súvisiacich regulačných reforiem.

"Spoločnosť NJOY sa snaží o to, aby výroba jej produktov bola založená na vedeckom poznaní a pokročilom výskume v odvetví výroby elektronických cigariet. Získanie jednotlivcov tohto kalibru je dôkazom nášho rodiaceho sa úspechu, našich "Zlatých štandardných" postupov a predovšetkým nášho plného nasadenia v rámci misie – prekonať zastarané cigarety," povedal Craig Weiss, generálny riaditeľ spoločnosti NJOY. "Odborné skúsenosti a znalosti Dr. Rabinowitza a pána Grahama budú rozhodujúce pri našom smerovaní zameranom na ďalšie zlepšovanie kvality našich výrobkov, zabezpečenie súdržnej a účinnej regulácie v danej kategórii a zvyšovanie povedomia o elektronických cigaretách ako o životaschopnej alternatíve pre dospelých spotrebiteľov našich výrobkov, a to nielen v USA, ale na celom svete."

NJOY je známa ako "Zlatý štandard" vďaka kvalite jej výrobkov, patentovanej technológii a zodpovednému marketingu. Spoločnosť preukázala svoje odhodlanie k pokročilému výskumu a vedeckému poznaniu v oblasti výroby elektronických cigariet a v marci 2013 vymenovala bývalého hlavného lekára zdravotníckej služby USA za člena predstavenstva spoločnosti a vedeckého poradného výboru.

O spoločnosti NJOY: NJOY je v odvetví známa ako "Zlatý štandard", a to vďaka svojim prvotriednym výrobkom, patentovanej technológii, vynikajúcej politike vývoja a uplatňovania značky, skúsenému manažérskemu tímu a zodpovedným obchodným postupom. NJOY je prvým nezávislým výrobcom elektronických cigariet, ktorý podporuje celoštátne uznávaný program We Card a zapája sa do činnosti poradného výboru výrobcov v rámci svojho úsilia zabrániť maloletým používať jej výrobky. NJOY prevádzkuje v súčasnosti v USA viac ako 80 000 obchodov a viac ako 10 000 obchodov vo Veľkej Británii, Francúzsku, Španielsku, Taliansku, Portugalsku a Holandsku. NJOY ponúka jednorazové a nabíjacie elektronické cigarety pre dospelých fajčiarov. Tieto výrobky poskytujú nikotín s bohatou tabakovou alebo mentolovou príchuťou, a to bez tabakového dymu alebo zápachu. NJOY má sídlo v Scottsdale, v štáte Arizona a pobočky má v New Yorku a Londýne. Ďalšie informácie o výrobkoch spoločnosti NJOY nájdete na adrese www.NJOY.com.

Zdroj: NJOY

Kontakty Sloane & Co. Michelle Peters 212-446-1889 mpeters@sloanepr.com

UPOZORNENIE:

Originál tohto textu je oficiálna záväzná verzia. Preklad uvádzame len ako pomocný text, odvolávajúci sa na originál, ktorý je jediným právne záväzným dokumentom.

Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

lk gon

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring