OTS: Nová definícia ESS, ktorá pomôže obnoviť našu planétu | EVE sa...

TASR, 23. februára 2024 7:34

OTS: Nová definícia ESS, ktorá pomôže obnoviť našu planétu | EVE sa zúčastňuje na samite Energy Storage Summit 2024 v Londýne, kde aj vystúpi

LONDÝN 23. februára (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - V dňoch 20. a 21. februára sa v Londýne (Spojené kráľovstvo) konal 9. energetický samit Energy Storage Summit 2024. Takmer 1 000 špičkových odborníkov a lídrov v globálnom odvetví skladovania energie sa zišlo, aby preskúmali budúci vývoj tohto odvetvia. Na samite vystúpila Wendy Ye, CMO spoločnosti EVE Energy Storage Co., Ltd., s hlavným prejavom s názvom „Redefining ESS with the Next-Generation Mr. Big & Mr. Giant", v ktorom zhodnotila vývoj energie a pozrela sa do budúcnosti skladovania energie. Taktiež sa podrobne venovala produktom radu Mr Flagship, ktoré poskytujú spoľahlivé a inovatívne poznatky o vývoji v oblasti skladovania energie.

Transformácia energetických štruktúr na obnovu našej planéty

Naše metódy využívania energie sa doteraz zmenili z primitívnej štruktúry, ktorú predstavuje používanie palivového dreva, na obnoviteľnú fotovoltaickú štruktúru, ktorej cieľom je obnoviť našu planétu. Počas toho je dôležité vyvinúť metódu skladovania energie, ktorá rieši problém časového rozdielu pri fotovoltaickej výrobe energie.

Podľa predpovede celosvetovo uznávanej poradenskej agentúry IHS dosiahne do roku 2030 celosvetová kumulatívna inštalovaná kapacita skladovania energie 1 420 GWh. Rozsiahly rozvoj elektrární na uskladnenie energie z 0,1 GWh na 1 GWh a potom na 10 GWh sa stane nevyhnutným trendom. S rastúcim rozsahom elektrární na skladovanie energie sa však čoraz viac prejavujú problémy, ako je nákladová efektívnosť, zložitosť prevádzky a údržby a bezpečnosť, a preto je v tomto odvetví naliehavejšia potreba pokročilej technológie a konštrukcie na skladovanie energie, ktorá by tieto problémy vyriešila.

Revolúcia v odvetví a nová definícia ESS

Na základe vyššie uvedených poznatkov Wendy Ye, CMO spoločnosti EVE Energy Storage Co., Ltd., povedala: V roku 2022 sme uviedli na trh technológiu super veľkých článkov CTT (Cell to TWh) a v januári 2024 sme uviedli na trh produkty radu Mr Flagship. Vďaka vlastnostiam nazývaným ESS (z angl. Efficient, Simple, and Safe = efektívne, jednoduché a bezpečné) môžu produkty radu Mr Flagship prekonať obmedzenia tradičnej technológie skladovania energie, nanovo definovať koncepciu ESS a v predstihu vyriešiť problémy, ako je nákladová efektívnosť, zložitosť riadenia prevádzky a údržby a bezpečnosť veľkých elektrární na skladovanie energie.

Využitie vedeckého ducha na vytvorenie špičkových batérií na uskladnenie energie

Ako popredná svetová lítiová spoločnosť sa EVE Energy už 23 rokov drží inovácií v oblasti výskumu a vývoja, ktoré sú poháňané duchom elektrochemických vedcov. Novo vydaná séria Mr Flagship je založená na elektrochemických teóriách a zahŕňa mnoho pokročilých technológií, ako je inovatívna technológia odberu prúdu, technológia 3T a špeciálne potiahnuté separátory, čo umožňuje minimálne tepelné straty medzi nabíjacími a vybíjacími cyklami, čím sa neustále zvyšuje energetická účinnosť a bezpečnosť.

Prostredníctvom série inovácií vrátane vlastných chemických systémov, procesov a štruktúr spoločnosť EVE Energy prekonala výzvy súvisiace s energetickou účinnosťou a bezpečnosťou vysokokapacitných batérií a systémov skladovania energie s kapacitou 5 MWh a umožnila rozsiahle aplikácie skladovania energie, čím demonštrovala svoje výhody ESS a zároveň zdôraznila svoju vedúcu pozíciu v oblasti technológie skladovania energie.

V celosvetovom kontexte znižovania emisií uhlíka bude spoločnosť EVE Energy naďalej podporovať inovácie v oblasti lítiových batérií, optimalizovať efektívnosť výroby, vytvárať spoľahlivé referenčné produkty a posilňovať veľkokapacitné elektrárne na skladovanie energie, čím sa zabezpečí dodávka energie s novou energiou kedykoľvek a kdekoľvek, urýchli sa energetický prechod a obnoví sa naša planéta.

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2345146/image_5024968_6412959.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring