OTS: Nová geometria FV od spoločnosti Kennametal sa vyznačuje inovatívnou ...

TASR, 2. novembra 2023 9:08

PITTSBURGH, 2. novembra (TASR/OTS) - /PRNewswire/ -- Kennametal Inc. (NYSE: KMT) oznámila svoju novú geometriu FV, ktorá sa vyznačuje inovatívnou konštrukciou lámača triesok, ktorá prináša stabilnejšiu a ostrejšiu reznú hranu pre lepšiu drsnosť povrchu a tvorbu triesok.

„Flexibilita našej novej geometrie FV prináša operátorom vyšší výkon s konzistentnou kontrolou triesky pri nízkych alebo stredných hĺbkach rezu a menej prerušení procesu pri výmene nástroja", povedal Scott Etling, viceprezident pre marketing, globálny manažment produktov.

Geometria FV je navrhnutá s kanálikmi, ktoré privádzajú chladiacu kvapalinu bližšie k reznej hrane – pre obrábačov, ktorí hľadajú špičkovú všestrannosť a vykonávajú neprerušované a ľahko prerušované rezy.

Geometria FV eliminuje potrebu výmeny nástrojov pri dokončovacích operáciách, vďaka čomu je ideálna pre širokú škálu aplikácií v doprave a všeobecnom strojárstve.

O spoločnosti Kennametal

Spoločnosť Kennametal Inc., ktorá je už viac ako 80 rokov lídrom v oblasti priemyselných technológií, poskytuje zákazníkom produktivitu prostredníctvom vedy o materiáloch, nástrojov a riešení odolných proti opotrebovaniu. Zákazníci z oblasti letectva a obrany, zemných prác, energetiky, všeobecného strojárstva a dopravy sa obracajú na spoločnosť Kennametal, aby im pomohli vyrábať presne a efektívne. Každý deň približne 8 700zamestnancov pomáha zákazníkom v takmer 100 krajinách udržať si konkurencieschopnosť. Spoločnosť Kennametal dosiahla vo fiškálnom roku 2023 príjmy vo výške 2,1 miliardy USD. Viac sa dozviete na stránkach spoločnosti www.kennametal.com . Sledujte @Kennametal: X (predtým Twitter), Instagram, Facebook, LinkedIn a YouTube.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2262242/Kennametal_FV.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring