OTS: Nová športová TV stanica v ponuke MAX multimedia

TASR, 4. apríla 2013 12:00

Bratislava 4. apríl (TASR-OTS) – Telekomunikačný operátor SWAN obohatil ponuku športových staníc o nový televízny kanál Auto, motor a šport CZ. Nová TV stanica rozširuje bohaté zastúpenie športového obsahu v službe MAX multimedia a poteší každého muža.

Fanúšikov áut a športu už od TV neodtrhnete. Auto, motor a šport CZ ponúka bohatý program zo sveta automobilov a motoristických športov. V blízkej budúcnosti ho nájdete aj v TV archíve. Novinka je zaradená do balíka Viac zábavy a balíka Max, pre nových i existujúcich zákazníkov je dostupná od 1. apríla.

MAX multimedia ponúka lokálne a zahraničné športové televízne stanice. Okrem nového kanálu Auto, motor a šport CZ v ponuke služby nájdete aj Eurosport, Eurosport 2, Nova Sport, Sport 1, Sport 2, Sport 5 a Slovak Sport. Vybrané stanice sú dostupné i v HD rozlíšení.

Telekomunikačný operátor SWAN, a. s., je so svojimi 30.000 zákazníkmi tretím najväčším poskytovateľom internetu. Službu MAX multimedia prevádzkuje od 1. 12. 2007 s cieľom rozšíriť portfólio svojich služieb smerom k domácej klientele.

Kontakt: Zuzana Petruľáková, petrulakova@comm.sk

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

lk jak

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring