OTS: Novinky v oblasti automobilových sedadiel, elektroniky, interiérov...

TASR, 11. januára 2013 10:49

OTS: Novinky v oblasti automobilových sedadiel, elektroniky, interiérov, a akumulátorov Johnson Controls predstavuje výrobky budúcej generácie na výstave 2013 North American International Auto Show v Detroite

Detroit, USA 10. januára (TASR-OTS) - Johnson Controls, popredný svetový líder v oblasti automobilových sedadlových systémov a komponentov, interiérového vybavenia, elektroniky a autobatérií, predstavuje na autosalóne North American International Auto Show (NAIAS) 2013 v Detroite svoje najnovšie riešenia v oblastiach automobilových sedadiel, elektroniky, interiérového vybavenia a technológií batérií.

"V spoločnosti Johnson Controls sa zameriavame na poskytovanie inovatívnych výrobkov a technológií, ktoré predvídajú potreby trhu," hovorí Michael Warsaw, viceprezident, Innovation and Industrial Design pre Johnson Controls. "Prostredníctvom výskumu a premysleného vývoja výrobku ponúkame inovatívne riešenia v oblasti automobilových sedadiel, elektroniky, interiérového vybavenia a autobatérií, ktoré vyhovujú požiadavkám našich zákazníkov po odlišnosti, trvalej udržateľnosti, pohodlí a lepšom zážitku z jazdy."

Vrcholom expozície Johnson Controls na 1000 m2 plochy v miestnosti D2-15 v Cobo Center na 2013 NAIAS sú: - technológie sedadiel ponúkajúce komponenty a systémy, ktoré výrazne znižujú hmotnosť a zároveň prinášajú vyšší komfort, vysokú funkčnosť a bezpečnosť sedadiel, - koncept interiéru, ktorý vďaka možnostiam individualizácie a trvale udržateľných prvkov vybavenia ponúka zákazníkom prvotriedny zážitok z jazdy – tento koncept je možné preniesť na automobilové platformy a trhy po celom svete, - elektronické výrobky v oblastiach infotainment a informácií pre vodiča, ktoré zlepšujú zážitky z jazdy, - široké spektrum riešení pre úsporu energie pre konvenčné vozidlá, vozidlá s funkciou štart-stop, mikro-hybridné, hybridné a elektrické vozidlá.

Ako sponzor a vystavovateľ sa Johnson Controls na NAIAS zúčastní už po 19. raz. Spoločnosť otvorí svoj stánok pre médiá a pozvaných hostí o 06:30 h v pondelok 14. januára, pričom otvorenie bude sprevádzať tlačová konferencia.

Podujatie NAIAS – jedna zo svetových premiér automobilového expo-sveta - sa otvára pre médiá a predstaviteľov odvetvia v pondelok 14. januára.

Ďalšie informácie Vám radi poskytnú: Johnson Controls GmbH Automotive Experience Industriestraße 20–30 51399 Burscheid Nemecko Oliver Herkert Automotive Seating Tel.: +49 2174 65-4348 E-mail: oliver.herkert@jci.com Astrid Schafmeister Automotive Interiors & Electronics Tel.: +49 2174 65-3189 E-mail: astrid.schafmeister@jci.com Johnson Controls Power Solutions EMEA Am Leineufer 51 30419 Hannover Nemecko František Šašek Tel.: +49 511 975-1053 E-mail: frantisek.sasek@jci.com

Internet: www.johnsoncontrols.sk Sledujte nás na sociálnej sieti Twitter: @JCseating

O Johnson Controls

Spoločnosť Johnson Controls je celosvetovým lídrom v oblasti diverzifikovanej technológie a priemyslu. Svojim zákazníkom poskytuje služby vo viac než 150 krajinách. Našich 170.000 zamestnancov vytvára kvalitné produkty, služby a riešenia, ktoré pomáhajú optimalizovať energetickú a prevádzkovú efektívnosť budov. Vyrábame olovené automobilové batérie, moderné batérie do hybridných a elektrických vozidiel, ako aj interiérové systémy do automobilov. Náš záväzok voči trvalej udržateľnosti siaha k samotným koreňom firmy v roku 1885, k vynálezu prvého elektrického izbového termostatu. Prostredníctvom našich stratégií rozvoja a zvyšovania podielu na trhu sme zaviazaní poskytovať hodnoty pre našich akcionárov a starať sa o úspech našich zákazníkov.

O Johnson Controls Automotive Experience

Spoločnosť Johnson Controls Automotive Experience je globálnym lídrom v oblasti automobilových sedadiel, systémov so stropnou montážou, dverných a nástrojových panelov a elektroniky pre interiéry. Prostredníctvom našich produktov, technológií a pokročilých výrobných možností podporujeme všetkých hlavných výrobcov automobilov aj s ich rôznorodými vozidlami. Máme viac ako 240 závodov po celom svete – sme tam, kde nás naši zákazníci potrebujú. Zákazníci si môžu vychutnať pohodlie a štýl našich produktov, začínajúc jednoduchými komponentmi a končiac kompletnými interiérmi. Vďaka našim globálnym možnostiam dodávame viac ako 50 miliónov vozidiel ročne.

O Johnson Controls Power Solutions

Divízia Power Solutions spoločnosti Johnson Controls je svetovou jednotkou medzi výrobcami automobilových olovených akumulátorov a pokročilých batérií pre hybridné a elektrické vozidlá a vozidlá využívajúce technológiu Start-Stop. Našich 50 výrobných, recyklačných a distribučných zariadení dodáva viac než jednu tretinu svetovej spotreby olovených akumulátorov hlavným výrobcom automobilov a predajcom autopríslušenstva. Vďaka našim vylepšeniam pomáhame budovať oblasť pokročilých akumulátorov pre hybridné a elektrické vozidlá. Boli sme prvou spoločnosťou na svete, ktorá vytvorila lítium-iónové akumulátory pre masovo vyrábané hybridné vozidlá. Našu oddanosť myšlienke trvalej udržateľnosti dokazuje používanie najlepšej technológie a výrobných a recyklačných postupov.

UPOZORNENIE:

Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

lk gl

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring