OTS: Nový cenovo výhodný termovízny monokulár TE značky Guide ...

TASR, 21. októbra 2024 9:09

OTS: Nový cenovo výhodný termovízny monokulár TE značky Guide Outdoor sa predstaví na výstave SSAA 2024

MELBOURNE 21. október (TASR/OTS) - /PRNewswire/ – Spoločnosť Guide Outdoor predstavuje novú sériu TE, ktorá je pripravená priniesť revolúciu v oblasti termovíznych monokulárov. Ide o dokonalú kombináciu všestranných funkcií a cenovej dostupnosti, pričom vyniká v prenosnosti. Séria TE s výkonným 12 m detektorom integruje ostrý obraz do kompaktného dizajnu, vďaka čomu je ideálnym spoločníkom pre nočné videnie na lov, pozorovanie aj prieskum pre poľovníkov a outdoorových nadšencov.

Dokonalá prenosnosť a ľahký výkon

Séria TE posúva prenosnosť a ľahký dizajn na vyššiu úroveň. Váži len 248 gramov a vďaka kompaktným rozmerom sa ľahko zmestí do vrecka, takže sa mimoriadne pohodlne nosí.

Rrýchle nabíjania pre bezstarostnú prevádzku

S využitím technológie rýchleho nabíjania a integrovanej nabíjateľnej batérie ponúka séria TE bezstarostné používanie v teréne na dlhú dobu. Pomocou kábla typu C podporuje 20 W rýchle nabíjanie a zdieľanie súborov. 10-minútové nabíjanie zaistí až 1 hodinu nepretržitého používania.

Hladké ovládanie vďaka novému dizajnu tlačidiel

Na základe dlhoročných skúseností v teréne má rad TE upravený dizajn tlačidiel na zjednodušenie ovládania. Vďaka jednoduchému dizajnu s jediným tlačidlom a jediným krúžkom sa môžu používatelia ľahko pohybovať v ponuke a využívať rôzne funkcie, čo umožňuje bezproblémové používanie.

Napriek vyššie uvedeným vlastnostiam ponúka séria TE veľký 0,32-palcový displej, vstavaný mikrofón na nahrávanie zvuku a obrazu, sedem farebných paliet a vylepšenia OTA, to všetko v rámci kompaktného, vreckového dizajnu. Okrem toho ponúka robustné dvojpásmové Wi-Fi pripojenie 2,4 GHz a 5 GHz, ktoré zvyšuje prenosovú rýchlosť a dosah, takže používatelia môžu zdieľať fotografie a videá kedykoľvek a kdekoľvek.

Pridajte sa k nám na veľtrhu SSAA Shot Expo 2024!

Od 19. do 20. októbra si budú môcť návštevníci pozrieť novú sériu TE a zažiť vzrušujúce aktivity vo vonkajšom stánku spoločnosti Guide (č. 114) na výstave SSAA Shot Expo 2024 v austrálskom Melbourne. Medzitým môžu sledovať udalosť #HuntWithGuide naživo v sociálnych médiách @GuideOutdoor (Facebook/Instagram) – pridajte sa k nám a užite si tú slávu!

O spoločnosti Guide outdoor

Guide outdoor, špecialista na outdoorovú optiku, navrhuje a dodáva pokročilé termovízne a optické produkty na nočné videnie pre poľovníkov, outdoorových nadšencov, orgány činné v trestnom konaní a záchranné tímy v 70 krajinách. Viac informácií nájdete na stránke https://www.guideoutdoor.com/

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2534438/TE_Series___SSAA_Show_114.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring