OTS: Nový HONOR 200 Lite prichádza na slovenský trh

TASR, 31. mája 2024 14:03

Zažite novú úroveň zábavy s vynikajúcimi schopnosťami fotoaparátu a displejom s mimoriadnymi funkciami na ochranu vašich očí

Bratislava 31. mája (TASR/OTS) – Globálna technologická značka HONOR uvádza na slovenský trh nový HONOR 200 Lite. Tento všestranný smartfón, navrhnutý tak, aby vyhovoval rôznym potrebám a túžbam svojich užívateľov, prináša kombináciu vynikajúcej portrétnej fotografie, pohlcujúceho displeja, skvelého hardvérového výkonu, elegantného dizajnu a plynulého užívateľského zážitku. Novinka bude dostupná od 1. júna 2024 za odporúčanú cenu 329€ s darčekom v podobe adaptéra HONOR SuperCharge 66W. K dispozícii je tiež zľavový kupón, s ktorým je možné získať HONOR 200 Lite ešte o 50€ lacnejšie.

Pozoruhodná portrétna fotografia

HONOR 200 Lite je vybavený výkonným systémom troch fotoaparátov, ktorý vyniká v portrétnej fotografii a umožňuje zachytiť ohromujúce snímky s výnimočnými detailmi. Systém sa skladá z 108MPx hlavného fotoaparátu, 5MPx širokouhlého a hĺbkového fotoaparátu a 2MPx makro fotoaparátu. Hlavný fotoaparát podporuje clonu f/1,75 a 108 miliónov pixelov s vysokým rozlíšením v režime HIGH-RES, takže obraz si zachováva ostrosť a presnosť aj pri slabom osvetlení. Hlavný fotoaparát podporuje tri rôzne režimy na zachytenie krásnych portrétov z rôznych vzdialeností a tiež vytvára progresívne efekty „bokeh“, ktoré napodobňujú prirodzené videnie ľudských očí.

Okrem pôsobivého nastavenia zadnej kamery je HONOR 200 Lite vybavený 50MPx predným fotoaparátom, ktorý zvládne rôzne svetelné podmienky. Vďaka špičkovému algoritmu HONOR RAW Domain dokáže zachytiť vyvážené portréty s presným zaostrením. Automatické prepínanie FOV medzi 1x a 0,8x umožňuje užívateľom robiť skvelé skupinové selfie s detailmi na pozadí. Okrem toho má HONOR 200 Lite selfie svetlo, ktoré vytvára umelecké svetelné efekty a oživuje 3D portréty. S telefónom HONOR 200 Lite si každý môže urobiť pôsobivú selfie, ktorá zvýrazní jeho osobnosť na každom zábere.

Ultra jasný displej pre neprekonateľný vizuálny zážitok

HONOR 200 Lite je vybavený 6,7-palcovým AMOLED displejom s ultratenkým rámčekom, ktorý užívateľom poskytuje pohlcujúci zážitok zo sledovania. S obnovovacou frekvenciou 90 Hz ponúka plynulejšie zobrazenie pohybu a lepšiu odozvu v plynulejšom rozhraní. Maximálny HDR jas 2000 nitov vykresľuje farby živo a zaisťuje vynikajúcu viditeľnosť aj v slnečnom prostredí, čo používateľom uľahčuje čítanie správ, navigáciu alebo prezeranie obrázkov kedykoľvek a kdekoľvek.

V súlade so svojím záväzkom vytvárať technológie zamerané na človeka spoločnosť HONOR začlenila do displeja množstvo inovácií v oblasti starostlivosti o oči, ako je technológia modulácie šírky impulzov (PWM), cirkadiánne nočné zobrazovanie, dynamické stmievanie, nastavenie jasu na 4096 úrovniach, tmavý režim a e-book režim. Integrácia 3240Hz bezrizikového PWM stmievania účinne minimalizuje namáhanie očí pri nízkom jase. HONOR 200 Lite s certifikátom TÜV Rheinland Flicker-free je teda prispôsobený potrebám užívateľov, ktorí so svojím zariadením trávia dlhé hodiny.

Štýlový dizajn so zvýšenou odolnosťou

HONOR 200 Lite sa vyznačuje ultratenkým dizajnom, ktorý kombinuje eleganciu, pohodlie a odolnosť a vytvára robustné zariadenie s atraktívnym vzhľadom. S hrúbkou len 6,78 mm a ľahkým telom vážiacim len 166 g sa HONOR 200 Lite pohodlne nosí po celý deň.

HONOR 200 Lite je atraktívny aj preto, že naozaj vydrží každodenné používanie, čo potvrdzuje 5-hviezdičková certifikácia SGS za odolnosť proti pádu. Vďaka inovatívnej dizajnovej technológii je HONOR 200 Lite komplexne chránený pred náhodným pádom z výšky až 1,65 metra, čo užívateľom poskytne väčší pocit istoty.

Zvýšený výkon hardvéru pre optimálnu produktivitu

HONOR 200 Lite má 8 GB pamäte a priestrannú 256 GB úložnú jednotku, ktorá je prispôsobená užívateľom, ktorí chcú mať k svojim médiám jednoduchý prístup. Zariadenie je tiež vybavené technológiou HONOR RAM Turbo (8GB + 8GB), ktorá zlepšuje ukladanie súborov presunutím časti pamäte flash do pamäte RAM, čo prináša plynulejšiu a bezproblémovú prevádzku. Zariadenie je poháňané procesorom MediaTek Dimensity 6080, ktorý podporuje pôsobivé možnosti zobrazenia, vysokorýchlostné pripojenie 5G a plynulé a živé efekty zobrazenia.

Bezproblémový užívateľský zážitok s predĺženou výdržou batérie a systémom MagicOS 8.0

Batéria s kapacitou 4500 mAh zaisťuje dlhú výdrž bez potreby častého nabíjania a tým aj neprerušovaného užívateľského zážitku. Na jedno nabitie zvládne HONOR 200 Lite až 29 hodín hovoru, 14 hodín prehrávania videa a 16 hodín prehliadania webu. V spojení s káblovým adaptérom HONOR Wired SuperCharge 35W môžu užívatelia rýchlo nabíjať svoje zariadenie na cestách.

HONOR 200 Lite s najnovším systémom MagicOS 8.0 založeným na Androide 14 ponúka plynulý a inteligentný užívateľský zážitok, rovnako ako inovatívne funkcie, ako sú Magic Capsule, Magic Portal, HONOR Global Favorites Space, Shortcut a Parallel Space.

Farba, cena a dostupnosť

Smartfón HONOR 200 Lite bude na Slovensku k dispozícii v dvoch farbách: Cyan Lake a Midnight Black. Dostupný bude od 1. júna 2024 za odporúčanú cenu 329€. Na oficiálnom eshope www.honorslovensko.sk bude dodávaný s darčekom v podobe adaptéra HONOR SuperCharge 66W. K dispozícii bude tiež zľavový kupón, s ktorým bude možné získať HONOR 200 Lite ešte o 50€ lacnejšie, teda za 279 eur. Obe ponuky budú dostupné taktiež v predajniach Nay. HONOR 200 Lite budú mať v ponuke aj slovenskí operátori, konkrétne O2 a Orange v priebehu júna.

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring