OTS: Novým výkonným riaditeľom spoločnosti American Capital Energy &...

TASR, 15. augusta 2013 12:18

OTS: Novým výkonným riaditeľom spoločnosti American Capital Energy & Infrastructure sa stal Abhay Pande

Annapolis, Maryland 14. augusta (TASR-OTS)(PRNewswire) -Spoločnosť American Capital Energy & Infrastructure oznámila, že Abhay Pande sa stane novým výkonným riaditeľom zodpovedným za získavanie zdrojov, upisovanie a riadenie investícií do energetiky a infraštruktúry v Ázii. Pán Pande má 15 rokov skúseností v oblasti investičného bankovníctva a poradenstva. Radil rôznym spoločnostiam v sektore energetiky vo veciach fúzií, prvotných úpisov akcií, financovania účelového odkupu akcií a kapitálového a dlhového financovania.

"Sme sa radi, že môžeme Abhaya privítať v spoločnosti American Capital Energy & Infrastructure pri našom pokračujúcom budovaní platformy v Ázii, vyhľadávaní atraktívnych investičných príležitostí a rozširovaní vzťahov s našimi partnermi v tomto regióne," povedal Paul Hanrahan, generálny riaditeľ spoločnosti American Capital Energy & Infrastructure. "Abhay prináša množstvo skúseností. Pracoval s mnohými spoločnosťami a riadiacimi tímami v rámci sektora energetiky a priemyslu v Ázii. Jeho nástup do tímu spoločnosti American Capital Energy & Infrastructure je dôležitým krokom v rámci našich aktivít v tejto oblasti."

Pred nástupom do spoločnosti American Capital Energy & Infrastructure pán Pande pracoval na rôznych pozíciách v divízii investičného bankovníctva spoločnosti Citigroup vrátane spoluvedenia Asian Energy Group a vedenia South East Asia Industrials. Počas jeho pobytu v spoločnosti Citigroup bol zodpovedný za radenie hlavným hráčom v sektore energetiky pri fúziách a akvizíciách či kapitálových trhových činnostiach. Pred nástupom do spoločnosti Citigroup bol pán Pande vedúcim pracovníkom v spoločnosti A.T. Kearney, poradenskej firme, kde radil viacerým predstavenstvám a výkonným vedúcim tímom pri fúziách, akvizíciách a divestitúrach v rámci sektorov prepravy a infraštruktúry.

O SPOLOČNOSTI CAPITAL ENERGY & INFRASTRUCTURE

Spoločnosť American Capital Energy & Infrastructure investuje v oblasti aktív globálnej energetickej infraštruktúry vrátane zariadení na výrobu energie, distribučných a prepravných sietí, prostriedkov na prepravu energie, produkcie palív a spoločnosti zamerané na produkty a služby v rámci sektora energetiky. Ďalšie informácie získate na webovej lokalite www.ACEI.com.

O SPOLOČNOSTI AMERICAN CAPITAL

American Capital, Ltd. (Nasdaq: ACAS) je verejne obchodovaná spoločnosť zaoberajúca sa spravovaním súkromného kapitálu a globálnych aktív. Spoločnosť American Capital, či už priamo, alebo prostredníctvom činností v oblasti riadenia aktív, vydáva, upisuje a riadi investície v rámci stredného segmentu trhu, najmä v oblasti súkromného kapitálu, účelového financovania, realít, energetiky a infraštruktúry a štruktúrovaných produktov. American Capital spravuje 21 miliárd dolárov v aktívach vrátane aktív na bilančnej listine spoločnosti a aktív z výnosov z poplatkov prostredníctvom spravovania partnerskými subjektmi. Celková hodnota spravovaných aktív predstavuje 119 miliárd dolárov (vrátane pákových aktív). Formou dcérskej spoločnosti riadi spoločnosť American Capital verejne obchodovanú spoločnosť American Capital Agency Corp. (Nasdaq: AGNC) s približne 10 miliardami dolárov zostatkovej hodnoty a spoločnosť American Capital Mortgage Investment Corp. (Nasdaq: MTGE) s približne 1 miliardou dolárov zostatkovej hodnoty. Prostredníctvom svojich ôsmych kancelárií v USA a Európe, spoločnosť American Capital a jej dcérska spoločnosť, European Capital, zvážia investičné príležitosti v intervale od 10 do 750 miliónov dolárov. Ďalšie informácie získate na webovej lokalite www.AmericanCapital.com.

Kontakt: (443) 214-7070 Paul Hanrahan, generálny riaditeľ Richard Santoroski, výkonný riaditeľ Rajeev Garside, viceprezident

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

lk

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring