OTS: NRF 2024: Veľtrh Retail's Big Show Asia Pacific ...

TASR, 24. júna 2024 12:37

OTS: NRF 2024: Veľtrh Retail's Big Show Asia Pacific sa uzatvára hviezdnym počtom návštevníkov a účasťou priemyslu Veľkolepé trojdňové podujatie prilákalo okrem 238 vystavovateľov viac ako 7 000 prihlásených účastníkov z viac ako 40 krajín Ázie, Tichomoria a celého sveta.

Singapur 24. júna (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Inauguračné podujatie NRF 2024: Retail's Big Show Asia Pacific ( https://nrfbigshowapac.nrf.com/ ) organizovaný National Retail Federation (NRF) v USA a globálnym organizátorom podujatí Comexposium, bol úspešne zakončený hviezdnou návštevnosťou a výrazným dopadom na budúcnosť maloobchodu. Trojdňové podujatie, ktoré sa konalo 11. až 13. júna v stredisku Sands Expo and Convention Centre v Singapure, prilákalo viac ako 7 000 registrovaných návštevníkov a 238 vystavovateľov z celej Ázie a Tichomoria ale aj z celého sveta.

V rámci témy „Urýchlite svoj úspech", vystúpilo na veľtrhu NRF 2024: Retail's Big Show Asia Pacific viac ako 100 rečníkov počas 60 stretnutí vrátane prednášok, panelových diskusií, špeciálnych programov a prehliadok, so zameraním na najnovšie trendy, technológie a stratégie, ktoré transformujú maloobchodné prostredie v Ázii a Tichomorí.

Vedúci predstavitelia odvetvia z renomovaných spoločností, ako sú AEON Group, Amazon, Coca-Cola, Central Retail Corporation (Thajsko), Domino's, Fast Retailing (UNIQLO), Herms, Mastercard, Moët Hennessy, Puma, Lotte Corporation či Wumart, sa okrem iného podelili o svoje poznatky na témy od maloobchodu v rámci všetkých kanálov a udržateľných postupov až po integráciu umelej inteligencie (AI) a vývoj zákazníckej skúsenosti.

Podujatie „NRF 2024: Retail's Big Show Asia Pacific splnilo naše očakávania ako vystavovateľa z hľadiska návštevnosti, myšlienkového vedenia aj vplyvu. Je zrejmé, že toto podujatie je kľúčovou platformou pre vedenie budúcnosti maloobchodu, podporu zmysluplných kontaktov a podnecovanie transformačných myšlienok," povedala Mette Krogh, marketingová riaditeľka spoločnosti RELEX Solutions. „Tešíme sa, ako budeme využívať neoceniteľné poznatky a kontakty získané na tomto podujatí, aby sme posúvali vpred naše iniciatívy pre Áziu a Tichomorie."

Jeden z vrcholov veľtrhu NRF 2024: Retail's Big Show Asia Pacific bolo laboratórium inovácií NRF, ktoré predstavilo najvizionárskejšie maloobchodné technológie, ktoré sú aktuálne na trhu. Účastníci mali možnosť zažiť na vlastnej koži pokroky v oblastiach ako je umelá inteligencia, rozšírená realita, dátová analytika a Web3, ktoré boli nastavené tak, aby podporovali nový maloobchod v digitálnej ére.

„Ako rečníka ma ohromila šírka tém a hĺbka odborných znalostí, ktoré sa na konferencii predniesli," povedal Xu Ying, prezident spoločnosti Wumei Technology Group. „Predstavenie maloobchodných riešení na výstave a výmena inovatívnych nápadov a osvedčených postupov zanechali dlhotrvajúci dojem. Výstava NRF 2024: Retail's Big Show Asia Pacific nielenže stanovila nový štandard pre podujatia v odvetví, ale tiež upevnila svoj vplyv ako základný kameň vedúceho postavenia a inovácie v oblasti maloobchodného myslenia."

„Srdečné a pozitívne prijatie, ktorého sa nám dostalo od maloobchodných komunít z Indie, Japonska, Číny, Filipín, Vietnamu a Nového Zélandu, výrazne naznačuje významný dopyt po maloobchodnom podujatí v rámci celého regiónu," povedal Ryf Quail, generálny riaditeľ pre NRF 2024: Retail's Big Show Asia Pacific, zo spoločnosti Comexposium. „Energia a nadšenie účastníkov boli neuveriteľné, čo podčiarkuje dynamickú a vyvíjajúcu sa povahu maloobchodného odvetvia v regióne. Sme hrdí, že môžeme poskytnúť platformu na výmenu poznatkov, vytváranie sietí a inovácie, ktoré poháňajú priemysel vpred."

Pri pohľade do budúcnosti NRF s nadšením oznamuje, že veľtrh NRF 2025: Retail's Big Show Asia Pacific sa uskutoční 3. až 5. júna 2025 na tom istom kultovom mieste v Singapure. Nadchádzajúce podujatie sľubuje, že nadviaže na úspech tohtoročnej výstavy a uvedie ešte viac vizionárskych rečníkov, priekopníckych technológií a bezkonkurenčných príležitostí na vytváranie sietí.

Pre existujúcich vystavovateľov sa už spustila možnosť novej rezervácie. Pre nových vystavovateľov bude rezervácia otvorená od 1. júla 2024. Odborníkom na maloobchod, technologickým inovátorom a zainteresovaným stranám v odvetví odporúčame, aby si vyhradili čas v kalendári a pripojili sa k najväčšej a najvplyvnejšej maloobchodnej konferencii v ázijsko-tichomorskom regióne.

O podujatí NRF 2024: Retail's Big Show Asia Pacific

Najdôležitejšie maloobchodné podujatie v Ázii a Tichomorí sa konalo v Singapure od 11. do 13. júna 2024. Ázijsko-tichomorské vydanie spája lídrov maloobchodného odvetvia z celého regiónu, aby spolupracovali v rámci pódia celej Ázie a Tichomoria. Nechajte sa inšpirovať najväčšími maloobchodnými lídrami v Ázii a Tichomorí na veľtrhu Retail's Big Show Asia Pacific na jednom z najrýchlejšie rastúcich trhov na svete. Odborníci z oblasti maloobchodu z celého sveta môžu zažiť tri dni vzdelávacích programov, komplexnú výstavu s najnovšími maloobchodnými riešeniami, ako aj laboratórium inovácií a zónu start-upov s prelomovými technológiami v maloobchodnom sektore v Ázii a Tichomorí. https://nrfbigshowapac.nrf.com

Fotka - https://mma.prnewswire.com/media/2441233/Post_event_Comexposium_Asia_Pacific.jpg

Logo: https://mma.prnewswire.com/media/2438655/Horiz_Reverse_NOdate_Logo.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring