OTS: OANDA predstavuje program Labs Trader

TASR, 23. januára 2024 10:50

OANDA oznamuje spustenie programu OANDA Labs Trader, nového programu s podielom na zisku pre obchodníkov

New York 23. januára (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Spoločnosť OANDA Global Corporation dnes oznámila spustenie programu OANDA Labs Trader, priekopníckeho obchodného programu zameraného na zdieľanie zisku, ktorý umožňuje obchodníkom rozvíjať svoje zručnosti a zvyšovať zisky.

OANDA Labs Trader je k dispozícii obyvateľom krajín, ktoré obsluhuje divízia Global Markets spoločnosti OANDA, ktorá je autorizovaná a regulovaná Komisiou pre finančné služby Britských Panenských ostrovov. Program je navrhnutý tak, aby poskytol talentovaným súkromným investorom a samostatným obchodníkom jedinečnú príležitosť stať sa poskytovateľmi signálov na základe podielu na zisku pre vlastné obchodovanie spoločnosti OANDA.

Aby si obchodníci mohli odomknúť podiel na zisku ako OANDA Labs Trader, musia najprv prejsť hodnotením prostredníctvom obchodnej výzvy, demo prostredia, ktoré im dáva možnosť otestovať svoje stratégie a zručnosti s virtuálnymi prostriedkami.

Kurt vom Scheidt, prevádzkový riaditeľ spoločnosti OANDA, k tomuto uvedeniu na trh povedal: „Naša vízia je zameraná na umožnenie inteligentnejšieho obchodovania pre klientov. Prostredníctvom tohto programu majú najschopnejší obchodníci zjednodušený prístup na globálne finančné trhy v rôznych triedach aktív. Okrem podielu, ktorý môžu získať zo ziskového obchodovania s virtuálnymi prostriedkami, dostanú obchodníci potrebné nástroje, ako sú vzdelávacie materiály a exkluzívne funkcie a widgety založené na údajoch, ktoré im umožnia úspešne obchodovať. Tešíme sa na rast našej vlastnej obchodnej činnosti tým, že budeme do našich obchodných modelov zapracovávať cenné signály od Labs Traders."

OANDA Labs Trader je tiež nová živá značka, ktorá bude rezonovať u obchodníkov a súkromných investorov na celom svete, vyjadrená ostro kontrastnými oranžovými a čiernymi odtieňmi. Program OANDA Labs Trader, postavený na odvážnom slogane „Vy zvýšite svoju hru, my zvýšime kapitál", inšpiruje samostatných obchodníkov, aby využili svoje zručnosti, prehľad a stratégie na dosiahnutie svojich finančných cieľov.

Ako funguje program OANDA Labs Trader

Program OANDA Labs Trader umožňuje obchodníkom, ktorí úspešne prejdú hodnotením, získať prístup k účtu OANDA Labs Trader a podieľať sa na dosiahnutom zisku. Vlastné obchodné modely spoločnosti OANDA používajú obchodné signály vytvorené obchodníkmi OANDA Labs Traders v kombinácii s ďalšími vstupnými premennými na riadenie rozhodnutí spoločnosti OANDA o umiestnení na trhu. Vlastný kapitál spoločnosti OANDA je vystavený riziku, preto spoločnosť OANDA žiada potenciálnych obchodníkov OANDA Labs, aby vyplnili hodnotenie („výzva"), aby sa kvalifikovali do programu a preukázali schopnosť generovať zisky a riadiť riziko. Hoci kapitál poskytnutý na účte OANDA Labs Trader je virtuálny, obchodníci majú nárok na podiel zo zisku vytvoreného na ich účte. Obchodníci OANDA Labs Traders majú prístup k našej technológii a vzťahom na trhu, ktoré im pomáhajú využívať ich obchodné zručnosti na vytváranie ziskových signálov.

Viac informácií nájdete na webovej stránke OANDA Labs Trader na adrese https://labstrader.oanda.com.

OANDA Labs je tiež špecializované centrum obsahu v rámci webovej stránky OANDA Labs Trader, ktoré poskytuje obchodníkom jedinečné nástroje založené na údajoch, ako napríklad Market Sentiment a Topical Instruments, ako aj rôzne články so strategickými informáciami, ktoré im pomáhajú robiť lepšie obchodné rozhodnutia.

O spoločnosti OANDA

Spoločnosť OANDA bola založená v roku 1996 a je jednou z popredných svetových online obchodných skupín, ktorá ponúka obchodovanie s viacerými aktívami, menové údaje a analytiku retailovým a firemným klientom na celom svete.

Od svojich začiatkov, keď poskytovala bezplatné údaje o výmenných kurzoch na internete, až po spustenie forexovej obchodnej platformy, ktorá pomohla vytvoriť priekopníka internetového obchodovania s menami, sa spoločnosť OANDA naďalej venuje vytváraniu inteligentnejších obchodných skúseností.

Vďaka regulovaným subjektom na mnohých najaktívnejších finančných trhoch na svete vrátane New Yorku, Toronta, Londýna, Varšavy, Singapuru, Tokia a Sydney umožňuje OANDA retailovým klientom obchodovať s rôznymi triedami aktív na oceňovanej obchodnej platforme. V závislosti od geografickej polohy môžu zahŕňať deriváty globálnych trhových indexov, akcií, komodít, štátnych pokladníc, drahých kovov, devíz a kryptomien.

Pre viac informácií navštívte https://www.oanda.com/group/ alebo sledujte spoločnosť OANDA na sieti LinkedIn.

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2322146/photo.jpg

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/2322147/OANDA_Labs_Trader___RGB_Dark_Large_Logo.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring