OTS: Obamov prvý pes Bo bol reinkarnovaný ako avatar ...

TASR, 20. novembra 2023 10:43

OTS: Obamov prvý pes Bo bol reinkarnovaný ako avatar v aplikácii XOOX, ktorá je exkluzívne určená pre médiá s domácimi zvieratami

- Záujem o stretnutie s domácimi zvieratami za „dúhovým mostom" rastie

New York 20. novembra (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Na newyorskom námestí Times Square upútalo pozornosť 3D video čierneho psa s dokonalou vlniacou sa srsťou, ktorý radostne beží po bujnom trávniku Bieleho domu.

Tento čierny pes predstavený 11. novembra sa podobá na „Bo", obľúbeného „Prvého psa" Spojených štátov počas funkčného obdobia bývalého prezidenta Baracka Obamu. So svojimi iskrivými čiernymi očami, bielymi ponožkami na predných labkách a hladkou čiernou srsťou pripomína Bo. Napriek krátkemu 15-sekundovému trvaniu zachytáva video prostredníctvom aplikácie XOOX úprimný pohľad Bo, vyjadrujúci túžbu po opätovnom stretnutí s rodinou. Takéto úprimné vyjadrenie hlboko dojíma mnohých, ktorí už o svojich domácich miláčikov prišli. Obzvlášť zaujímavé je, ako na toto video zareaguje rodina Obamovcov, ktorá zbožňovala Bo.

Video bolo vytvorené v aplikácii siete XOOX, ktorá je určená výhradne pre domácich miláčikov (PNS), a ktorá sa vyznačuje odkazmi so stručným obsahom. Aplikácia XOOX spustená 11. septembra v súčasnosti vytvára avatary zosnulých domácich miláčikov. Na základe videí a fotografií zachytených počas života týchto obľúbencov sa aplikácia XOOX snaží vytvoriť avatary, ktoré sa im veľmi podobajú. Podľa XOOX to umožňuje rodinám stretnúť sa so svojimi zosnulými domácimi miláčikmi a potešiť tých, ktorým chýbajú ich milovaní spoločníci. Kristin Kim, PR manažérka XOOX, uviedla: „So súhlasom majiteľov domácich zvieratiek používame údaje týchto registrovaných obľúbencov na vytváranie avatarov. Účelom vytvárania avatarov domácich miláčikov je sprostredkovať emócie i liečiť prostredníctvom stretnutí, ktoré sú nadčasové a presahujú do iného priestoru."

XOOX je aplikácia, ktorá pracuje s účtami domácich zvierat, nie ľudí. XOOX poskytuje funkciu služby, ktorá analyzuje vzory okolo očných viečok a očí domácich zvierat s cieľom zaregistrovať ich biometrické ID na základe detekcie tváre a následne overiť ich identifikáciu. XOOX popri svojej hlavnej aplikácii založenej na výzvach v oblasti krátkeho obsahu spustila rôzne špecializované aplikácie pre domáce zvieratá vrátane exkluzívnej hudby pre domáce zvieratá, súprav na diagnostiku moču a hier. Okrem toho plánuje vydať aplikáciu integrujúcu DNA domácich zvierat a MBTI, ktorá nadviaže na uvedenie aplikácie na diagnostiku moču domácich zvierat vyvinutej v spolupráci so spoločnosťou Medi Cloud, globálnou spoločnosťou zaoberajúcou sa genetickou analýzou na základe technológie NGS.

Pri registrácii v XOOX sa 1 penny automaticky daruje nadácii XOOX Foundation. Finančné prostriedky z nadácie XOOX sú určené na kampane na podporu globálnych reforiem právnych predpisov v oblasti dobrých životných podmienok pre zvieratá.

Spoločnosť: XOOX LAB, INC

Webová adresa: www.xoox.pet

Kontaktná osoba: Kristen Kim

E-mailová adresa: Press@xoox.pet

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring