OTS: Obchodujte s volatilitou inteligentne: ...

TASR, 26. marca 2024 10:22

OTS: Obchodujte s volatilitou inteligentne: Bybit predstavuje nástroj Smart Leverage, ktorý ponúka používateľom bezprecedentnú kontrolu bez likvidácie

Dubaj 25. marca (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Bybit, jedna z troch najväčších kryptobúrz na svete podľa objemu, s nadšením ohlasuje Smart Leverage, svoj najnovší štruktúrovaný produkt v rámci Bybit Earn, ktorého cieľom je umožniť krypto obchodníkom využiť trhové príležitosti vyplývajúce z očakávania nadchádzajúceho halvingu Bitcoinu.

Smart Leverage (inteligentný pákový efekt) umožní obchodníkom prijímať pozície s vysokou pákou (až 200x) s úplnou ochranou proti likvidácii až do dátumu vyrovnania. Týmto spôsobom môžu používatelia obchodovať s krátkodobou volatilitou pre Bitcoin (BTC) a Ether (ETH) bez toho, aby sa museli obávať náhlych cenových pohybov, ktoré by zatvorili ich pozície.

Smart Leverage je štruktúrovaný produkt nechránený princípom, ktorý umožňuje obchodníkom ťažiť z prudkých pohybov cien, ako je napríklad oživenie v tvare V. Keďže obchodníci môžu kedykoľvek dosiahnuť zisk, majú používatelia možnosť zvýšiť svoje potenciálne výnosy a ľahšie obchodovať s volatilitou trhu.

Kľúčové vlastnosti produktu Smart Leverage:

• Žiadne likvidácie pred uplynutím platnosti: Smart Leverage zaisťuje, aby sa mohli obchodníci s istotou zapojiť do obchodovania s vysokou pákou bez obáv z likvidácie.

• Využitie zisku kedykoľvek: Vďaka flexibilite využitia zisku kedykoľvek počas predplateného obdobia umožňuje Smart Leverage obchodníkom využiť príležitosti a uzamknúť zisky podľa vlastného uváženia.

• Nulové poplatky: Smart Leverage ponúka obchodníkom výhodu bez poplatkov, takže všetky získané výnosy sú plne formulované a môžu sa využívať bez zrážok.

„Sme nadšení, že môžeme predstaviť Smart Leverage, jedinečnú ponuku, ktorá upevňuje pozíciu spoločnosti Bybit ako priekopníka v odvetví," povedal Ben Zhou, co-founder a CEO spoločnosti Bybit. „Vďaka nášmu bleskurýchlemu párovaciemu mechanizmu a elegantnému používateľskému rozhraniu sme domovom pre obchodníkov na celom svete a neustále ponúkame produkty svetovej triedy, ktoré lepšie slúžia ich potrebám."

#Bybit / #TheCryptoArk

O spoločnosti Bybit

Bybit je jednou z troch najväčších kryptobúrz na svete podľa objemu s vyše 25 miliónmi používateľov. Spoločnosť Bybit bola založená v roku 2018 a ponúka profesionálnu platformu, kde môžu investori a obchodníci s kryptomenami nájsť ultrarýchle prispôsobenie, zákaznícky servis 24 hodín denne, 7 dní v týždni a viacjazyčnú podporu komunity. Spoločnosť Bybit je hrdým partnerom úradujúcich šampiónov Formuly 1 v kategórii konštruktérov a jazdcov: tímu Oracle Red Bull Racing.

Viac informácií o spoločnosti Bybit nájdete na stránke Bybit Press.

V prípade otázok pre médiá sa obráťte na adresu: media@bybit.com

Viac informácií nájdete na stránke: https://www.bybit.com

Pre aktuálne informácie sledujte: komunity a sociálne médiá Bybit

Discord | Facebook | Instagram | LinkedIn | Reddit | Telegram | TikTok | X | Youtube

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2370484/Trade_Volatility_Smartly_Bybit_Introduces_Smart_Leverage_Offering_Users_Unprecedented.jpg

Logo: https://mma.prnewswire.com/media/2267288/Logo.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring