OTS: Objavujeme InterSolution 2024: Beny na čele ...

TASR, 19. januára 2024 9:56

OTS: Objavujeme InterSolution 2024: Beny na čele prevratných zmien v hospodárení domácnostís energiou

Gent 19. januára (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Po spustení veľkej opony na výstave InterSolution 2024 na výstavisku Flanders Expo v Belgicku spoločnosť Beny úspešne predvádza svoje popredné riešenia, ktorými stanovuje nový štandard inteligentného hospodárenia s energiou domácností. Inovatívne nabíjačky na striedavý prúd pre elektrické vozidlá a inteligentné systémy hospodárenia s energiou domácností prezentujú na výstave neutíchajúce odhodlanie spoločnosti Beny pre udržateľnosť a inovácie.

V kontexte rýchleho vývoja nových zdrojov energie je rastúci dopyt po inteligentnom hospodárení s energiou domácností. Na výstave predstavila spoločnosť Beny svoje riešenia hospodárenia s energiou v domácnosti, za čo získala rozsiahlu pozornosť. Systém je určený na integráciu s rozvodnými sieťami domácností vybavenými fotovoltickými systémami. BEMS meria fotovoltickú výrobu v reálnom čase a reguluje BEMC, aby upravil spotrebu energie domácich spotrebičov so záťažou, ako sú ohrievače vody a tepelné čerpadlá. Používatelia môžu dosiahnuť hospodárenie s energiou nastavením rôznych energetických režimov.

Napríklad v režime s prednostným nastavením domácnosti systém dynamicky upravuje ostatnú spotrebu elektriny, aby uprednostnil potreby elektrickej energie domácnosti.

Systém hospodárenia s energiou domácnosti sa bezproblémovo integruje s nabíjačkami elektrických vozidiel. Keď fotovoltický systém vyrobí viac elektriny ako domácnosť spotrebuje, systém spolupracuje v reálnom čase s nabíjačkou elektrických vozidiel, zvyšuje jej výkon, aby sa zabezpečilo úplné nahradenie elektrickej energie a pohyb. Spoločnosť Beny poskytuje na výstave podrobné vysvetlenie zásad fungovania, získavajúc hojné uistenie. Nabíjačky elektrických vozidiel na striedavý prúd od spoločnosti Beny prichádzajú s množstvom ochranných a inteligentných funkcií na zlepšenie skúsenosti používateľov. Prostredníctvom prepojenia cez Wi-Fi alebo Bluetooth môžu používatelia nadviazať spojenie medzi nabíjačkou a svojim telefónom čím získajú sledovanie a riadenie dobíjania na diaľku na základe protokolu Open Charge Point Protocol (OCPP) . Návštevníci výstavy hlboko ocenia prostredníctvom osobnej skúsenosti mimoriadny výkon nabíjačiek elektrických vozidiel Beny pri plnení potrieb majiteľov elektrických vozidiel.

Riaditeľ predaja spoločnosti Beny uvádza: „S potešením predvádzame na výstave InterSolution 2024 naše energetické riešenia pre domácnosti. Spoločnosť Beny bude aj naďalej pokračovať v úsilí poskytovať používateľom moderné inteligentné systémy hospodárenia domácností s energiou integrované s novými systémami výroby energie, podporujúc udržateľný rozvoj energie pre domácnosti."

Pôsobivé vystúpenie spoločnosti Beny na výstave InterSolution 2024 prezentuje účastníkom letmé nahliadnutie do inteligentnej a ekologickej budúcnosti energie pre domácnosti. Produkty spoločnosti sú nielen na čele technologických inovácií, ale používateľom poskytujú aj nástroje na dosiahnutie udržateľného životného štýlu.

Ako líder v odvetví novej energie bude spoločnosť Beny pokračovať v zvádzaní technologických inovácií a poskytovať používateľom inteligentnejšie riešenia prijateľné pre životné prostredie.

Pre viac informácií navštívte stránku www.beny.com alebo sa obráťte na info@beny.com.

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring