OTS: Obrovský test agentúry ausgezeichnet.org

TASR, 6. augusta 2013 10:05

print24 víťazom v súťaží online tlačiarní

Obrovský test agentúry ausgezeichnet.org

Radebeul 6. augusta (TASR/BUSINESS WIRE)- Spoločnosť print24 zvíťazila v nezávislom teste online tlačových služieb, v rámci ktorého získala najvyššie hodnotenie VÝBORNÝ vo všetkých kategóriách. Medzi testované oblasti patrili Obsah sociálnych médií, Spracovávanie spätnej väzby od používateľov, Kvalita služieb a Cena a porovnanie služieb.

Tento týždeň prekročila internetová tlačová služba, ktorá je pobočkou unitedprint.com SE corporation, hranicu 250 000 fanúšikov v službe Facebook, ktorých si získala aj opätovným spustením portálu www.easyprint.sk v máji.

Výsledky testu nájdete na nasledujúcej adrese: http://bit.ly/p24testbericht

print24 je značkou spoločnosti unitedprint.com SE – jedného z najväčších poskytovateľov tlačových služieb v Európe. Táto spoločnosť zákazníkom ponúka letáky, plagáty, pohľadnice, brožúry, vizitky a hlavičkový papier v tej najvyššej kvalite, s najkratšími dodacími dobami a za najnižšie ceny. Viac než 700 zamestnancov pracuje 24 hodín denne s tou najmodernejšou technológiou vo výrobnej lokalite s plochou viac ako 10 000 m˛. Kancelárie spoločnosti nájdete v 26 krajinách po celom svete, vrátane Belgicka, Brazílie, Českej republiky, Číny, Dánska, Fínska, Francúzska, Grécka, Holandska, Írska, Kanady, Luxemburska, Nemecka, Nórska, Poľska, Portugalska, Rakúska, Slovenska, Slovinska, Španielska, Švajčiarska, Švédska, Veľkej Británie a USA.

Pôvodná jazyková verzia tohto oznámenia je oficiálnou úradnou verziou. Preklady sú poskytované len ako prejav dobrej vôle a je ich potrebné porovnať so zdrojovou jazykovou verziou, ktorá je ako jediná právne záväzná.

Kontakty

unitedprint.com SE

Maria Lehmann

odborníčka na sociálne médiá

marketing v oblasti sociálnych médií

www.unitedprint.com

maria.lehmann@unitedprint.com

Telefón +49-351-27225388

Fax +49-351-65633500

Zdroj: print24

Túto tlačovú správu si môžete prečítať online na adrese:

http://www.businesswire.com/news/home/20130805005477/en

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

TASR/OTS dem

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring