OTS: Odhaľte silu krypto obchodovania na akcii Bybit ...

TASR, 10. apríla 2024 9:56

OTS: Odhaľte silu krypto obchodovania na akcii Bybit TOKEN2049 CryptoFest s úžasnými cenami v objeme 100 000 USDT

Dubaj 10. apríla (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Bybit, jedna z troch najväčších kryptobúrz na svete podľa objemu, otvorila energicky tohtoročnú globálnu konferenciu TOKEN2049 — globálnej kryptokonferencie, s novou akciou pod názvom TOKEN2049 CryptoFest. V súťaži sa budú obchodníci uchádzať o ceny v hodnote 100 000 USDT. TOKEN2049 CryptoFest pozýva skúsených obchodníkov aj nadšených nováčikov zapojiť sa do vzrušujúcich obchodných a vkladových aktivít. Hlavnou cenou v rámci Lucky Draw bude výkonný počítač Apple Vision Pro.

Ako sa zapojiť

• Prihláste sa do Bybit a zaregistrujte sa na podujatie.

• Keď splníte konkrétne úlohy, získate lístky do zlosovania. Aby ste získali jeden los, musíte dosiahnuť minimálny vklad 100 USD a objem obchodovania 1 000 USD. Môžete získať maximálne 17 losov, čo zvyšuje šance na výhru.

Exkluzívne odmeny pre nových používateľov

Noví používatelia Bybit získajú na CryptoFeste exkluzívnu šancu vyhrať odmeny až do výšky 5 020 USDT, keď sa zapoja do úloh uvedených v Bybit Rewards Hub.

Príležitosť pre nadšencov sociálnych médií

Bybit tiež pozýva používateľov sociálnych médií, aby mohli zdieľať vzrušenie z TOKEN2049 CryptoFest a vyhradzuje pre nich samostatný bank vo výške 500 USDT. Bude vylosovaných päť účastníkov, ktorí budú zdieľať údaje o podujatí a označia Bybit, pričom každý z nich vyhrá 100 USDT.

V duchu inovácie a angažovanosti komunity povedal Ben Zhou, co-founder a CEO Bybit: „Tešíme sa z účasti na slávnostiach v rámci konferencií Blockchain Life a Token2049, ktoré sa tento rok konajú v našom domovskom Dubaji. Vďaka tejto akcii sa naši používatelia dozvedia viac o krypto ekosystéme a stanú sa súčasťou rodiny Bybit."

#Bybit / #TheCryptoArk/ #Token2049CryptoFest

O spoločnosti Bybit

Bybit je jednou z troch najväčších kryptobúrz na svete podľa objemu obchodovania s 25 miliónmi používateľov. Bola založená v roku 2018 a ponúka profesionálnu platformu, kde môžu investori a obchodníci s kryptomenami nájsť ultrarýchle prispôsobenie, zákaznícky servis 24 hodín denne, 7 dní v týždni a viacjazyčnú podporu komunity. Spoločnosť Bybit je hrdým partnerom úradujúcich šampiónov Formuly 1 v kategórii konštruktérov a jazdcov: tímu Oracle Red Bull Racing.

Viac informácií o spoločnosti Bybit nájdete na stránke Bybit Press.

V prípade otázok pre médiá sa obráťte na adresu: media@bybit.com

Viac informácií nájdete na stránke: https://www.bybit.com

Aktuálne informácie sledujte na komunitách a sociálnych médiách spoločnosti Bybit

Discord | Facebook | Instagram | LinkedIn | Reddit | Telegram | TikTok | X | Youtube

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2381206/Image.jpg

Logo: https://mma.prnewswire.com/media/2267288/4635726/Logo.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring