OTS: Oficiálne vydanie príručky Power of Datafication o podnikovej ...

TASR, 21. októbra 2024 10:00

OTS: Oficiálne vydanie príručky Power of Datafication o podnikovej digitálnej transformácii

FRANKFURT 21. október (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - 17. októbra 2024 debutovala na Frankfurter Buchmesse, poprednom celosvetovom knižnom veľtrhu, ktorý organizuje Digital China, príručka The Power of Datafication. Pozoruhodný zväzok, ktorý vydalo vydavateľstvo LID Publishing, ponúka komplexný globálny pohľad a skúma čínske prostredie digitálnej transformácie. Kniha, ktorej autorom je Guo Wei, významný podnikateľský líder v globálnom technologickom sektore a stratég digitálnej transformácie, inovatívnym spôsobom predstavuje integráciu dátového cloudu s podporou umelej inteligencie.

Publikácia The Power of Datafication (Sila dátafikácie) si získala chválu ako medzník v digitálnej ére. V prelomovom počine Guo Wei tvrdí, že digitálna éra nie je len predĺžením priemyselného veku, ale vznikom úplne novej éry.

Okrem toho Guo Wei, ktorý vychádza z troch desaťročí skúseností na ceste digitálnej transformácie Číny, identifikuje štyri možnosti digitalizácie podnikania. Vďaka jeho poznatkom môžu obchodní lídri pochopiť podstatu digitalizácie a vyniknúť v digitálnej epoche. Kniha, ktorá slúži ako referenčný rámec a praktická príručka na mieru, je neoceniteľným nástrojom pre globálne podniky, ktoré sa pohybujú na digitálnej vlne. Mal by si ju povinne prečítať každý, kto sa usiluje o inovácie a excelentnosť.

F. Warren McFarlan, profesor obchodnej administratívy Alberta H. Gordona a emeritný profesor na Harvardskej univerzite, poznamenal, že The Power of Datafication je nabitá informáciami o technologických aplikáciách vyvíjaných v Číne aj na Západe. Je neoceniteľným zdrojom pre strategických plánovačov a generálnych riaditeľov.

Julian Birkinshaw, bývalý profesor stratégie a podnikania na London Business School, v predslove zdôraznil, že poznatky, ktoré prináša Guo Wei o integrácii dátového cloudu, stredných platformách a obsahu generovanom AI sú obzvlášť pozoruhodné pri diskusii o tom, ako AI skutočne zmení svet podnikania.

The Power of Datafication považuje integráciu dátových cloudov s podporou AI za prevratnú inováciu v informačných technológiách, ktorá pravdepodobne povedie k novému vývoju na celom svete. Integruje excelentnosť od nespočetného množstva spoločností a akademických inštitúcií v Spojených štátoch, Austrálii a Európe, je majákom myslenia, ktorý inšpiruje inovácie.

Od svojho debutu v júni 2022 sa z čínskej edície predalo takmer 100 000 kópií. Kniha sa tak neustále umiestňuje na popredných miestach rebríčkov predajnosti a získava desiatky prestížnych knižných ocenení. Stala sa jedným z najznámejších a najpopulárnejších diel Číny o digitálnej transformácii podnikania. Aktuálne sa na trh uvádza prvý preklad knihy a medzinárodné vydanie.

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2534354/Digital_China_guowei.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring