OTS: OpenLegacy menuje bývalého uznávaného viceprezidenta ...

TASR, 18. októbra 2023 13:58

OTS: OpenLegacy menuje bývalého uznávaného viceprezidenta pre analytiku spoločnosti Gartner, Massima Pezziniho, do poradného výboru

Výskumník trhu v oblasti IT dopĺňa poradný výbor spoločnosti OpenLegacy svojimi 45-ročnými skúsenosťami, aby pomohol spoločnosti sformovať jej jedinečnú stratégiu integrácie starších systémov do cloudu.

Princeton 18. októbra (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Spoločnosť OpenLegacy, líder v oblasti platforiem pre integráciu a modernizáciu starších systémov, dnes oznámila nomináciu Massima Pezziniho za člena svojho poradného výboru. Pán Pezzini sa stal členom poradného výboru spoločnosti po viac ako 45 rokoch strávených v odvetví IT. 25 rokov pôsobil ako uznávaný viceprezident pre analytiku v poprednej výskumnej analytickej spoločnosti Gartner, kde sa špecializoval na stratégie a technológie v oblasti automatizácie a integrácií. „Pán Pezzini, ako poradca tímu OpenLegacy, bude hnacou silou pri formulovaní podnikovej stratégie spoločnosti OpenLegacy. Spoločnosť OpenLegacy je plne odhodlaná podporovať požiadavky na integráciu moderných a starších systémov a jej jasným rozlišovacím znakom je pokročilá technológia založená na mikroslužbách, aplikačnom programovom rozhraní (Application Programming Interface – API) a udalostiach," uvádza prezident a zakladateľ spoločnosti OpenLegacy, Romi Stein.

„Keďže hybridná integrácia je dôležitým aspektom digitálnej transformácie, dopyt po technológii automatizácie podnikov sa neustále zvyšuje. Tradičné kritické aplikácie, systém záznamov, musia spolupracovať s mobilnými aplikáciami, softvérom ako službou, vlastnými cloudovými aplikáciami a generatívnymi systémami umelej inteligencie, aby sa zvýšila efektívnosť, poskytla inovatívna obchodná hodnota a podporila sa agilita podniku. V tejto súvislosti sú najdôležitejšie technológie, ktoré umožňujú rýchlu a bezproblémovú integráciu medzi modernými a staršími systémami," povedal pán Pezzini.

„So spoločnosťou OpenLegacy spolupracujem už mnoho rokov," pokračoval pán Pezzini, „a je mi cťou, že sa môžem stať členom poradného výboru."

Pán Pezzini sa stal členom poradného výboru v čase, keď spoločnosť uzatvára svoje doteraz najvýznamnejšie strategické partnerstvá a pripravuje sa na ďalšiu fázu rastu. Odborné znalosti pána Pezziniho výrazne ovplyvnia strategické smerovanie spoločnosti a jej inovačné iniciatívy.

Využitím svojich rozsiahlych skúseností na trhu IT, ktoré získal v priebehu rokov a zdokonalil počas svojho pôsobenia v spoločnosti Gartner, pán Pezzini pomôže posunúť spoločnosť OpenLegacy k novým horizontom v oblasti platforiem pre podnikovú automatizáciu.

O spoločnosti OpenLegacy

OpenLegacy ponúka platformu na modernizáciu starších systémov, ktorá je orientovaná na cloud a poskytuje vysokú návratnosť investícií s jednoduchou metódou bez narušenia, ktorá umožňuje vytvárať, rozširovať a nasadzovať digitálne služby zo starších systémov do cloudu. Začnite a optimalizujte svoju cestu modernizácie a sledujte ju až do konca bez ohľadu na zvolenú stratégiu: modernizácia na mieste (hybridná), rehosting/replatforming alebo dokonca nahradenie a prepísanie celej aplikácie. Spoločnosť OpenLegacy využívajú mnohé popredné podniky vrátane Citi, Scotiabank, Liberty Mutual, DBS a Standard Chartered. Navštívte stránku openlegacy.com a sledujte nás na LinkedIn.

Kontakty:

Debra Mendes

debra.m@openlegacy.com

Logo – https://mma.prnewswire.com/media/2249089/OpenLegacy_Logo.jpg



UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.
Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring