OTS: Oprah Winfreyová nominovaná na „Pet Penny Challenge

TASR, 13. novembra 2023 16:52

OTS: Oprah Winfreyová nominovaná na „Pet Penny Challenge" pre domácich miláčikov. Na New York Times Square sa objavuje video rôznorodých detí zborovo skandujúcich „Oprah".

Očakáva sa, že toto video povedie ku kampaniam za reformy právnych predpisov týkajúcich sa domácich zvierat.

New York 13. novembra (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Deti držia psov a mačky a skandujú pred Oprah Winfreyovou: „Oprah, prosíme, pridaj sa k nám"!

Video, ktoré sa objavilo 11. novembra na newyorskom námestí Times Square, kde deti posielali odkaz pre Oprah Winfreyovú, sa stalo senzáciou. Deti žiadali, aby sa pes Oprah Winfreyovej zaregistroval do služby exkluzívnej sociálnej siete (SNS) pre domáce zvieratá XOOX, ktorá bola spustená 11. novembra po výzvach s krátkym obsahom.

Spoločnosť XOOX prevádzkuje systém, v rámci ktorého sa pri registrácii do aplikácie venuje 1 cent pre nadáciu XOOX. Nadácia plánuje použiť tieto prostriedky na celosvetové kampane na podporu jednotných právnych predpisov týkajúcich sa domácich zvierat.

Predseda nadácie XOOX, Keith Kim, uviedol: „Zákony sa v jednotlivých krajinách líšia kvôli rasovým, náboženským, politickým a kultúrnym rozdielom, ale verím, že zákony na ochranu spoločenských zvierat možno zjednotiť na celom svete." Dodal: „Keďže zákony na ochranu domácich zvierat sú v mnohých krajinách stále nedostatočné, dúfam, že prostredníctvom kampaní sa nám podarí vytvoriť lepšie."

Oprah Winfreyová je všeobecne známa svojou nevšednou láskou k svojim psom, ktorým zanechala značné dedičstvo. Ako celosvetovo vplyvná moderátorka talk show neustále využíva svoj hlas na obhajobu práv žien a Afroameričanov. Teraz sa venuje veľká pozornosť tomu, či zareaguje na úprimné želania detí pre ich domácich miláčikov tým, že sa zaregistruje v aplikácii XOOX, a koho by mohla nominovať ako ďalšieho domáceho miláčika v nadchádzajúcej výzve.

XOOX je aplikácia, ktorá pracuje s účtami domácich zvierat, nie ľudí. XOOX poskytuje funkciu služby, ktorá analyzuje vzory okolo očných viečok a očí domácich zvierat s cieľom zaregistrovať ich biometrické ID na základe detekcie tváre a následne overiť ich identifikáciu. V sociálnej sieti XOOX môžu domáci miláčikovia zdieľať svoj každodenný život ako hlavné postavy, komunikovať so sledovateľmi a stať sa influencermi účasťou na výzvach. Spoločnosť XOOX popri svojej aplikácii založenej na správach s krátkym obsahom predstavila špeciálne aplikácie pre domáce zvieratá vrátane exkluzívnej hudby pre domáce zvieratá, súprav na diagnostiku moču a hier. Okrem toho plánuje vydať aplikáciu integrujúcu DNA domácich zvierat a ukazovateľ Myers-Briggs (Myers-Briggs Type Indicator – MBTI), ktorá nadviaže na uvedenie aplikácie na diagnostiku moču domácich zvierat vyvinutej v spolupráci so spoločnosťou Medical Cloud, globálnou spoločnosťou zaoberajúcou sa genetickou analýzou na základe technológie sekvenovania novej generácie (Next-Generation Sequencing – NGS).

Spoločnosť: XOOX LAB,INC

Webová adresa: www.xoox.pet

Kontaktná osoba: Kristen Kim

E-mailová adresa: Press@xoox.pet

Video - https://www.youtube.com/watch?v=EjumbyO2AYY

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring