OTS: Oral-B ohlasuje spustenie nového digitálneho nástroja na ústnu hygienu

TASR, 24. septembra 2013 11:44

Oral-B® ohlasuje spustenie nového digitálneho nástroja pre lepšiu ústnu hygienu. Aplikácia Oral-B pre smartfóny je pomôcka pri procese čistenia zubov, pre inteligentnejší a dôkladnejší postup čistenia zubov.

Cincinnati 20. septembra (TASR/BUSINESSWIRE/OTS) - Oral-B dnes ohlásil vydanie aplikácie Oral-B, priekopníckeho digitálneho nástroja pre postup čistenia zubov, ktorý používateľom poskytuje nový druh osobnej kontroly nad svojou starostlivosťou o zuby. Aplikácia v spojení s ktoroukoľvek elektrickou kefkou na zuby Oral-B ponúka:

Automatické spustenie odpočtu zubármi odporúčaného času 2 minúty na čistenie zubov vďaka rozpoznaniu.

Funkcia časovača s ukazovateľom jednotlivých štvrtín pre rovnomerné a dôkladné vyčistenie celých úst.

Štatistická funkcia so zobrazením grafov čistenia zubov v týždňových a mesačných prehľadoch na sledovanie postupu vylepšovania sa.

Pokyny na čistenie zubov a tipy pre orálne zdravie.

"Naším cieľom pre túto aplikáciu bolo zviditeľniť neviditeľné tým, že používateľom pomôžeme kvantifikovať a vizualizovať kvalitu čistenia zubov," hovorí Stephen Squire, globálny marketingový riaditeľ spoločnosti Procter & Gamble Oral Care.

"Vieme, že používatelia elektrických kefiek na zuby sa usilujú udržiavať zdravie svojich úst vo vrcholovej forme, ale nie vždy vedia, či to, čo robia v období medzi návštevami zubára, je postačujúce. S týmito údajmi sa teraz môžu cítiť istejší vo veci svojho režimu ústnej hygieny. Radi to nazývame "osobný tréner pre vaše zuby."

Aplikácia v skutočnosti poskytuje vizuálnu spätnú väzbu, ktorá používateľom pomáha dodržiavať zubármi odporúčané postupy ústnej hygieny a poskytuje dokonca obsahovú odozvu – s udalosťami v kalendári, novinkami, počasím a tipmi pre ústnu hygienu – na udržanie ich pozornosti po celý dvojminútový interval.

Dokáže tiež upozorniť používateľa, keď je čas na výmenu hlavice kefky. Používatelia obyčajnej kefky si môžu aplikáciu aktivovať manuálne na zaznamenanie času každého čistenia zubov.

Aplikácia Oral-B je prvým z množstva prichádzajúcich dátových digitálnych nástrojov, pretože značka pokračuje v poskytovaní pomoci a podpore osobných režimov ústnej hygieny.

Viac informácii o aplikácii a samotné stiahnutie aplikácie Oral-B pre systém iOS je dostupné cez Apple store. Aplikácia je dostupná v USA a Austrálii a v najbližších mesiacoch sa bude dať stiahnuť v Nemecku, Británii a Japonsku pre systémy iOS a Android.

O značke Oral-B

Oral-B je celosvetový líder na trhu čistenia zubov s hodnotou 5 miliárd USD. Značka, ktorá je súčasťou spoločnosti Procter & Gamble, zahŕňa manuálne a elektrické kefky na zuby pre deti a dospelých, ústne sprchy a produkty medzizubnej hygieny, ako je dentálna niť. Ručné kefky na zuby Oral-B používa viac zubárov v USA a na medzinárodných trhoch, než akúkoľvek inú značku.

O spoločnosti Procter & Gamble

P&G slúži svojimi značkami približne 4,8 miliardy ľudí na celom svete. Spoločnosť má jedno z najsilnejších portfólií dôveryhodných, kvalitných, vedúcich značiek, ku ktorým patria Ace®, Always®, Ambi Pur®, Ariel®, Bounty®, Charmin®, Crest®, Dawn®, Downy®, Duracell®, Fairy®, Febreze®, Fusion®, Gain®, Gillette®, Head & Shoulders®, Iams®, Lenor®, Mach3®, Olay®, Oral-B®, Pampers®, Pantene®, Prestobarba®, SK-II®, Tide®, Vicks®, Wella® a Whisper®.

Komunita spoločnosti P&G obsahuje prevádzky v približne 70 krajinách na celom svete. Najnovšie správy a podrobné informácie o spoločnosti P&G a jej značkách nájdete na stránke http://www.pg.com.

Kontakty

Procter & Gamble

Kris Parlett, 513-622-2311

parlett.kr@pg.com

alebo

MSL New York

Meg Martin, 646-500-7940

meg.martin@mslgroup.com

Zdroj: Procter & Gamble

Túto tlačovú správu si môžete pozrieť on-line na stránke:

http://www.businesswire.com/news/home/20130920005075/en

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

TASR/OTS dem

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring