OTS: Ošiaľ okolo halvingu Bitcoinu: Pridajte sa ...

TASR, 25. marca 2024 10:25

OTS: Ošiaľ okolo halvingu Bitcoinu: Pridajte sa k Miner's Point Plaza od Bybit, hrajte o 1 milión dolárov a staňte sa svedkami histórie!

Dubaj 25. marca (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Bybit, jedna z troch najväčších kryptobúrz na svete podľa objemu, dnes spustila Miner's Points Plaza, aby oslávila halving Bitcoinu. Ide o gamifikovanú udalosť, kde používatelia plnia zábavné úlohy, zbierajú body a ťažia výhry v hodnote 2 BTC.

Prečo je halving Bitcoinu dôležitý

Krypto komunita sa pripravuje na halving - zásadnú udalosť, ktorá znižuje mieru tvorby nových bitcoinov na polovicu a potenciálne zvyšuje ich hodnotu kvôli nedostatku. Ale čo ten halving vlastne je? Prebieha každé štyri roky a historicky po ňom vždy nasleduje výrazné zvýšenie cien BTC:

• Halving 2012: Cena bitcoinu sa v priebehu roka zvýšila z 12 USD na takmer 1 000 USD.

• Halving 2016: Cena síce spočiatku klesala, ale do júla 2017 nakoniec vzrástla na 2 550 USD, čo predstavuje nárast o 292 % oproti dňu halvingu.

• Halving 2020: Cena Bitcoinu zaznamenala do novembra 2021 nárast z 8 787 USD na svoje historické maximum takmer 69 000 USD, čo je ohromujúci nárast o 681 %.

Miner's Points Plaza od Bybit je hra, v ktorej účastníci „ťažia" BTC a vymieňajú si zárobky za odmeny vrátane príležitosti využiť podiel z výherného fondu vo výške 1 000 000 USD. Každý používateľ dostane zberateľský NFT, ktorý si môže upgradovať odomknutím nových úrovní, s vyvrcholením vo vytúženej úrovni „Queen Katherine".

Ako sa zapojiť do Bybit Miner's Points Plaza

Miner's Points Plaza začína 22. marca 2024, potrvá do 22. apríla 2024 a víťazi si budú môcť vymeniť body za ceny do 2. mája 2024.

„My v Bybit nie sme len svedkami histórie, my ju vytvárame," povedal Ben Zhou, co-founder a CEO spoločnosti Bybit. „Náš objem obchodovania sa približuje k historickým maximám a používatelia sa hrnú, aby využili naše produkty. Miner's Points Plaza ponúka našej komunite platformu na maximalizáciu ziskov počas halvingu Bitcoinu, čím posilňuje náš záväzok stáť na čele gamifikovaných zážitkov."

Každý účastník má zaručenú drobnú cenu v USDT len za to, že sa zapojí ešte skôr, ako sa začne tá skutočná zábava. Miner's Points Plaza poskytuje prístup k pokladnici, v ktorej môžu účastníci získavať body a vymieňať ich za krypto odmeny, vrátane BTC a ETH, podľa pravidla „kto prv príde, ten prv berie".

#Bybit #TheCryptoArk #BTCHalving

O spoločnosti Bybit

Bybit je jednou z troch najväčších kryptomenových búrz na svete podľa objemu s 20 miliónmi používateľov. Bola založená v roku 2018 a ponúka profesionálnu platformu, kde môžu investori a obchodníci s kryptomenami nájsť ultrarýchle prispôsobenie, zákaznícky servis 24 hodín denne, 7 dní v týždni a viacjazyčnú podporu komunity. Spoločnosť Bybit je hrdým partnerom úradujúcich šampiónov Formuly 1 v kategórii konštruktérov a jazdcov: tímu Oracle Red Bull Racing.

Viac informácií o spoločnosti Bybit nájdete na stránke Bybit Press.

V prípade otázok pre médiá sa obráťte na adresu: media@bybit.com

Viac informácií nájdete na stránke: https://www.bybit.com

Aktuálne informácie sledujte na komunitách a sociálnych médiách spoločnosti Bybit

Discord | Facebook | Instagram | LinkedIn | Reddit | Telegram | TikTok | X | Youtube

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2369269/Bitcoin_Halving_Frenzy_Join_Bybit_s_Miner_s_Point_Plaza_a_Shot.jpg

Logo: https://mma.prnewswire.com/media/2267288/Logo.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring