OTS: Oslava výročia v srdci Slovenska

TASR, 20. októbra 2023 13:07

Na jubilejnej oslave JYSKu sa zišlo viac než 300 zamestnancov.

Bratislava 20. októbra (TASR/OTS) - Uplynulo už dvadsať rokov od otvorenia prvej predajne JYSK v Českej republike. O tri roky neskôr sa ponuka škandinávskeho reťazca rozšírila aj na Slovensko a otvorila sa prvá pobočka v Trenčíne. Dnes prevádzkuje spoločnosť JYSK Slovensko 49 predajní a zamestnáva takmer 400 zamestnancov. Dvadsiate výročie je veľká udalosť a preto sa JYSK rozhodol usporiadať párty pre všetkých zamestnancov.

„Úspech sa oslavuje s tými, ktorí za ním stoja. To, ako vyzerajú naše predajne, ako sa to odzrkadľuje v spokojnosti našich zákazníkov, je výsledok práce všetkých zamestnancov. Mať príležitosť podať si ruku s každým z nich nikdy neomrzí,“ hovorí Peter Brányik, generálny riaditeľ pre JYSK Česká republika a Slovensko.

Vo štvrtok 14. septembra mali všetky predajne JYSK mimoriadne skrátenú otváraciu dobu, prípadne boli zatvorené úplne, aby sa mohli zamestnanci zúčastniť veľkej oslavy. Kolegovia z celej republiky sa zišli v Jasnej, aby tu v hoteli Družba obklopenom krásnou prírodou oslávili 20 rokov organizácie JYSK Česká republika a Slovensko.

Viac informácií nájdete na: https://jysk.sk/tlac#/pressreleases/velka-oslava-okruhleho-vyrocia-3280210

Kontakt:

Zuzana Rafajlovič

Communications Manager, JYSK Czech Republic and Slovakia

zra@JYSK.com

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring