OTS: Oslávte zimný slnovrat 2012 s METAXOU

TASR, 20. decembra 2012 10:00

LONDÝN, 12. december 2012/PRNewswire/ -- METAXA rozsvecuje slnko cez najdlhšiu noc v roku!

Ako sa blížime k najkratšiemu dňu roka, METAXA po celej severnej pologuli rozsvecuje slnko, z ktorého zachytila každú jednu kvapku a ktorá je všade na svete známa ako pravdepodobne ten „najjemnejší jantárový alkohol pod slnkom“. Užite si každý jeden moment s priateľmi a s rodinou a odožeňte pocit zimy a chladu radosťou a optimizmom, ktorý vám dodá METAXA.

Tlačovú správu v multimediálnej podobe nájdete na: http://www.multivu.com/mnr/58662-METAXA-2012-winter-solstice.  V predvečer tohtoročného zimného slnovratu vás vaše obľúbené kokteily METAXA vezmú na cestu, ktorá presvetlí vašu noc. Hot Sun drink na zahriatie vám navodí pocit uvoľnenia ako po lyžovačke a báječný Brown Sugar drink vás vynesie až k slnku.

Pridajte sa k METAXE na severnej pologuli na jednom z vybraných miest, kde to žije, aby ste vniesli trochu slnka do večerov pred zimným slnovratom 21. decembra: · Od 15. decembra až do posledného snehu sa zastavte v Zur Berghex v rakúskych Alpách (Nassfeld, Korutánsko) a užite si úžasný pohľad na snehom zasnežené hory pri poháriku drinku METAXA Hot Sun. Usaďte sa a užívajte! · Oslávte najdlhší večer roka s pohárom METAXY pri jednom z najúchvatnejších výhľadov na svete: Akropolis, ako ho vidno z reštaurácie the Orizontes na Mount Lycabettus. Už samotný výlet hore je zážitkom pre všetky zmysly. Ak ste tam od 15. decembra neboli, máme pre vás novinky... · Objavte vylúhované slnko v drinku Sun Tonic v moskovskom 317 City café, berlínskom Lebensstern, sopotskom KlubeVersalka, aténskom bare Spiti Cocktail Bar a v pražskom Bastione · Užite si vianočnú atmosféru a zimné trhy v Talline a iných baltských hlavných mestách, keďže Hot Sun drink vás nielen zahreje, ale aj spríjemní váš pobyt v meste · K oslave zimného slnovratu s METAXOU vás pozývame aj na ďalšie mimoriadne vybrané miesta. K nim patrí prestížny Loftlounge v Bukurešti, GB bar v Hoteli Grande Bretagne v Aténach či Chez Odette v Bruseli. Stovky miest na oslavu najdlhšieho večera roka. Požiadajte miestneho barmana, aby vás prekvapil svojím vlastným METAXA drinkom. Barmani výzvy milujú! · Vychutnajte si Brown Sugar v Londýne, Amsterdame, Berlíne, Petrohrade, Rige alebo v Helsinkách. Požiadajte svojho obľúbeného barmana, nech vám namieša drink, na ktorý nikdy nezabudnete! http://www.remy-cointreau.com Zdroj: Metaxa Maud Rabin, manažer pre komunikáciu a PR, +33(0)1-44-13-45-35, maud.rabin@remy-cointreau.com

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby (OTS) a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

juh

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring