OTS: Osvetľovací priemysel Eurázie sa stretáva na 8. ročníku medzinárodnej...

TASR, 8. apríla 2013 9:20

OTS: Osvetľovací priemysel Eurázie sa stretáva na 8. ročníku medzinárodnej výstavy a kongrese o osvetľovacích technológiách IstanbulLight

ISTANBUL 8. apríl (TASR-OTS)(PRNewswire) IstanbulLight, "popredný veľtrh v oblasti osvetľovacích technológií v Eurázii", sa bude konať od 18. do 21. apríla v ExpoCenter Istanbul s podporou asociácie AGID (Lighting Luminaires Manufacturers Association – Asociácie výrobcov osvetľovacích zariadení), ktorá je jednou zo zakladateľov Lighting Europe. Istanbul Light láka každý rok viac návštevníkov a neustále sa rozširuje. Vystavovať budú popredné spoločnosti v oblasti osvetľovacej techniky ako je Philips, Osram, Samsung, Panasonic, GE, ale aj mnohé turecké výrobné spoločnosti.

Viac informácií môžete získať na adrese: www.istanbullight.com

Veľtrh IstanbulLight má počas 4 dní trvania výstavy rozsiahly program konferencie. V otvárací deň sa s vami Richard Cameron zo spoločnosti Buro Happold UK, ktorý pracuje ako vedúci tímu Happold Lighting, podelí o najnovšie trendy v oblasti osvetľovacích a vznikajúcich aplikácií na celom svete. V prvý a druhý deň výstavy sa bude konať aj workshop priemyselných dizajnérov.

S podporou Komory interiérových dizajnérov v Istanbule sa uskutoční stretnutie interiérových dizajnérov, ktorí budú hovoriť o "interiérových svietidlách".

Výstava poskytuje priestor na stretnutie pre architektov, interiérových dizajnérov, priemyselných dizajnérov, dizajnérov svietidiel, konštruktérov, elektroinžinierov aj ostatných členov v odvetví.

Spolu s veľtrhom IstanbulLight sa bude na výstavnej ploche konať 9. národný kongres ATMK (Turkish National Committee of Illumination – Tureckého národného výboru pre osvetlenie). Hlavnou témou kongresu budú "Najnovšie prístupy v oblasti osvetlenia a LED".

Očakáva sa aj stretnutie UTTMD (Association International of Facilities Technical Managers – Medzinárodnej asociácie technických manažérov zariadení), na ktorom sa bude hovoriť o "Osvetľovacích systémoch a príkladoch v rôznych komplexoch".

Veľtrh Istanbul Light navštívi spolu 10.000 domácich a zahraničných návštevníkov a vystavovať príde približne 250 popredných spoločností pôsobiacich v oblasti osvetľovacej techniky, ktoré budú mať k dispozícii plochu 10 000 štvorcových metrov. ISTANBUL – Miesto, kde sa stretávajú kontinenty

Príďte a

získajte informácie o rastúcej tureckej ekonomike,

zúčastnite sa a predstavte vaše produkty/riešenia v Medzinárodnej aréne.

získajte kontakty na medzinárodných a tureckých predstaviteľov s rozhodovacou právomocou na najvyššej úrovni a vytvárajte príležitosti na predaj.

vytvárajte nové obchodné vzťahy.

navštívte semináre a workshopy s medzinárodnými prednášajúcimi a získajte aktuálne informácie o najnovších technológiách.

Kontakt: Melek Guliz Kina, manažér pre marketing, Guliz.kina@ntsr.com.tr, +90-216-425-6300, +90-530-416-6004, http://www.istanbullight.com

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

lk jk

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring