OTS: IGEL a Midis Group uzatvárajú strategické ...

TASR, 6. februára 2024 14:02

OTS: IGEL a Midis Group uzatvárajú strategické partnerstvo s cieľom otvoriť špecializované kancelárie IGEL na podporu trhu vo východnej Európe, na Strednom východe a v Afrike

Spoločnosti urýchľujú prijímanie operačného systému IGEL na rozvíjajúcich sa trhoch vďaka rozšírenému dosahu v rámci 70 krajín

San Francisco 6. februára (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Spoločnosť IGEL, dodávateľ bezpečného operačného systému pre koncové body pre súčasnosť aj budúcnosť a Midis Group, technologický partner so sieťou 170 spoločností v 70 krajinách, dnes oznámili svoje strategické partnerstvo s cieľom rozšíriť dosah IGEL do východnej Európy, na Stredný východ a do Afriky. Partnerstvo prináša spoločnosti IGEL špecializované zdroje v kľúčových rozvíjajúcich sa regiónoch a otvára nové kancelárie IGEL v SAE a Poľsku. Nové partnerstvo, s využitím rozsiahlej siete poskytovateľov distribúcie a služieb s pridanou hodnotou Midis Group a odborníkov na danom území, urýchli globálne prijatie IGEL OS, bezpečného operačného systému pre koncové body určeného pre VDI, DaaS, SaaS a bezpečné prehliadanie.

Midis Group je dôveryhodným partnerom pre dodávateľov na technologickom trhu, od Apple, Hewlett Packard Enterprise (HPE), IBM a Google až po Cloud Software Group (Citrix), Symantec, SAP a Dell Technologies, ktorí využívajú lokálne technologické a obchodné znalosti spoločnosti na svoj rast na trhu. Veľký dosah Midis Group na lokálnom trhu poskytne spoločnosti IGEL regionálnu silu na urýchlenie prijatia IGEL OS a pomôže spoločným zákazníkom na rozvíjajúcich sa trhoch rýchlo využívať bezpečnú, efektívnu a udržateľnú platformu IGEL v rámci počítačových prostredí svojich koncových používateľov.

„Príležitosť spoločnosti IGEL na globálny rast je zásadná, pretože poskytujeme koncovým používateľom bezpečné transformačné riešenie, aké firmy potrebujú na zníženie nákladov na vlastníctvo koncových zariadení a podporujeme skvelé používateľské skúsenosti," povedal Carsten Thomsen, viceprezident spoločnosti IGEL pre rozvíjajúce sa trhy. „Partnerstvo s Midis Group je kľúčovým krokom v našej stratégii medzinárodného rastu. Vďaka ich špecializovaným zdrojom vo východnej Európe, na Strednom východe a v Afrike môžeme otvoriť pre IGEL nové príležitosti a tým urýchlime svoj dosah a podiel na trhu."

„IGEL prináša skutočne transformačné riešenie pre bezpečnú technológiu koncových bodov," uviedol Ernest Sales, prezident lokálnej kancelárie a spoluprezident pre maloobchod v Midis Group. „Sme nadšení z partnerstva so spoločnosťou IGEL, aby sme oslovili zákazníkov v celej východnej Európe, na Strednom východe a v Afrike, a tešíme sa, že vďaka využitiu odborných znalostí našej širokej regionálnej siete môžeme rýchlejšie priniesť hodnotu našim spoločným zákazníkom."

IGEL OS je bezpečný operačný systém na báze Linux, ktorý obsahuje pokročilý preventívny bezpečnostný model IGEL Preventative Security Model™, navrhnutý na podporu iniciatív Zero Trust a SASE, ktoré eliminujú zraniteľnosti koncových bodov zameriavaných zlými aktéri. Zariadenia s operačným systémom IGEL OS, ideálne na použitie VDI, DaaS, SaaS a bezpečné prehliadanie, poskytujú prvotriedny používateľský zážitok a sú jednoduché na spravovanie. Viac informácií nájdete na stránke www.igel.com/igelos.

O spoločnosti IGEL

IGEL je lídrom v poskytovaní bezpečných operačných systémov pre koncové body podnikov pre súčasnosť aj budúcnosť. IGEL OS je navrhnutý pre VDI, DaaS, SaaS a bezpečné prehliadanie a poskytuje prvotriedny používateľský zážitok s jednoduchým spravovaním – šetrí peniaze, podporuje rast, udržateľnosť a posúva organizácie vpred. IGEL OS podporuje prístup Zero Trust k bezpečnosti prostredníctvom jedinečného preventívneho bezpečnostného modelu IGEL Preventative Security Model, ktorý odstraňuje útočné vektory často využívané zlými aktérmi. Spoločnosť IGEL, ktorej dôverujú poprední lídri v oblasti zdravotníctva, finančných služieb, maloobchodu, výroby a štátnej správy na celom svete, má rastúci ekosystém viac ako 125 integrovaných partnerov ekosystému IGEL Ready a je zastúpená partnermi vo viac ako 50 krajinách. Viac informácií o spoločnosti IGEL nájdete na stránke www.igel.com.

O organizácii Midis Group

Midis Group je nadnárodná organizácia, ktorú tvorí viac ako 170 spoločností v Európe, na Strednom východe a Afrike, s viac ako 5500 odborníkmi, približne 100 poprednými svetovými dodávateľmi technológií a solídnou 50-ročnou históriou výkonnosti a spoľahlivosti.

Skupina je známa svojou pokročilou ponukou spravovaných IT služieb a poradenstva, systémovej integrácie, cloudových služieb a dátových centier, infraštruktúrnych, softvérových a hardvérových riešení, ako aj distribúcie a predaja technológií.

Skupinu Midis Group vymenovalo v roku 2006 Svetové ekonomické fórum za jednu zo 100 popredných spoločností z hľadiska globálneho rastu. Viac informácií nájdete na stránke www.midisgroup.com.

Logo: https://mma.prnewswire.com/media/644425/4531665/IGEL_Logo.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring