OTS: Oznam o spustení #VelocitySeries 2.0: Ponorte sa do éry deliteľného ...

TASR, 8. apríla 2024 8:30

OTS: Oznam o spustení #VelocitySeries 2.0: Ponorte sa do éry deliteľného umenia založeného na dátach v exkluzívnom živom streame Bybit spolu s Oracle Red Bull Racing

DUBAJ 8. apríla (TASR/OTS) - /PRNewswire/ -- Bybit, jedna z troch najväčších svetových kryptobúrz podľa objemu, a Oracle Red Bull Racing (ORBR), majstri sveta Formula 1™, ohlasujú na 9. apríla 2024 o 14:00 UTC exkluzívny živý stream, ktorý pozýva nadšencov Web3 a NFT ponoriť sa do fascinujúceho sveta umenia založeného na dátach a trendov NFT. Živé podujatie sľubuje vzrušujúce zážitky a šancu vyhrať úžasné ceny vrátane žiadaného Velocity Pass 2.0.

Zoznámte sa s panelom expertov Velocity Series 2.0 Powerhouse:

- Max Wu, Bybit Web3: Získajte informácie z prvej ruky od tímu Bybit Web3.

- Dan Mitchell, Oracle Red Bull Racing: Ponorte sa hlboko do sveta F1 so zástupcom víťazného tímu.

- Federica z Aoi (ArtOnInternet): Získajte prehľad o priesečníku umenia a technológie s poprednou odborníčkou z AOI.

- Pop Punk z DN-404 (deliteľný NFT-404): Nahliadnite do budúcnosti NFT s osobnosťou, ktorá stojí za priekopníckym štandardom hybridných nezameniteľných tokenov (NFT).

Exkluzívne odhalenia a horúce témy:

-Oslávte 20 rokov slávy Oracle Red Bull Racing: Staňte sa svedkami splynutia špičkovej technológie a umeleckého prejavu, pri príležitosti dvadsaťročných triumfov tímu Oracle Red Bull Racing.

- Frakčná revolúcia NFT spoločnosti Bybit: Buďte medzi prvými, ktorí objavia prelomové uvedenie frakčného NFT od spoločnosti Bybit, ktoré otvára dvere tvorcom aj zberateľom.

- Budúcnosť NFT v roku 2024: Nahliadnite do trendov a inovácií, ktoré tento rok pretvoria krajinu NFT.

Nenechajte si ujsť darčeky zdarma!

Ranné vtáčatá, ktoré sa vopred zaregistrujú a zúčastnia sa nášho kvízu, budú mať šancu vyhrať Velocity Pass 2.0 – zlatý lístok na tento exkluzívny zážitok NFT. Ale to ešte nie je všetko! Nalaďte si stream naživo a získajte príležitosť na mnohé ďalšie zaujímavé ceny.

Zaistite si miesto na štartovom rošte! Zaregistrujte sa teraz na https://i.bybit.com/1ANEab3X

#Bybit / #TheCryptoArk / #BybitWeb3

O Bybit Web3

Bybit Web3 nanovo definuje otvorenosť v decentralizovanom svete a vytvára jednoduchší, otvorený a rovnaký ekosystém pre všetkých. Sme odhodlaní privítať staviteľov, tvorcov a partnerov v oblasti blockchainu a pozývame krypto nadšencov aj zvedavcov s komunitou viac ako 1 milióna používateľov peňaženiek, viac ako 10 hlavných partnerov ekosystému a počítame.

Bybit Web3 poskytuje komplexný balík produktov Web3, ktorý je navrhnutý tak, aby bol prístup k aktívam Web3, ich výmena, zhromažďovanie a pestovanie čo najjednoduchšie a najotvorenejšie. Naše peňaženky, trhoviská a platformy sa opierajú o bezpečnosť a odborné znalosti, ktoré definujú Bybit ako top 3 globálnu kryptoburzu, ktorej dôveruje 25 miliónov používateľov na celom svete.

Pridajte sa k revolúcii teraz a otvorte si dvere do budúcnosti Web3 so spoločnosťou Bybit.

Viac informácií o spoločnosti Bybit nájdete na stránke Bybit Web3.

O spoločnosti Bybit

Bybit je jednou z troch najväčších kryptobúrz na svete podľa objemu obchodovania s 25 miliónmi používateľov. Bola založená v roku 2018 a ponúka profesionálnu platformu, kde môžu investori a obchodníci s kryptomenami nájsť ultrarýchle prispôsobenie, zákaznícky servis 24 hodín denne, 7 dní v týždni a viacjazyčnú podporu komunity. Spoločnosť Bybit je hrdým partnerom úradujúcich šampiónov Formuly 1 v kategórii konštruktérov a jazdcov: tímu Oracle Red Bull Racing.

Viac informácií o spoločnosti Bybit nájdete na stránke Bybit Press.

V prípade otázok pre médiá sa obráťte na adresu: media@bybit.com

Viac informácií nájdete na stránke: https://www.bybit.com

Pre aktuálne informácie sledujte: komunity a sociálne médiá Bybit

Discord | Facebook | Instagram | LinkedIn | Reddit | Telegram | TikTok | X | Youtube

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2380053/VelocitySeries_2_0_Launch_Alert_Dive_The_Era_Data_Driven_Divisible.jpg

Logo: https://mma.prnewswire.com/media/2311075/4633194/Bybit_Web3_Logo.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring