OTS: Pantum predstaví na 134. kantonskom veľtrhu najnovšie ...

TASR, 17. októbra 2023 10:23

OTS: Pantum predstaví na 134. kantonskom veľtrhu najnovšie produktové a technologické inovácie

Guangzhou 17. októbra (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Pantum, popredný dodávateľ tlačiarní špecializujúci sa na vývoj, výrobu a distribúciu laserových tlačiarní a tonerových kaziet, sa chystá predstaviť svoju najnovšiu ponuku produktov a špičkové inovácie na svojom premiérovom vystúpení na 134. veľtrhu importu a exportu v Číne (známom aj ako Kantonský veľtrh). Podujatie sa začalo 15. októbra 2023 v čínskom meste Guangzhou.

V súčasnosti spoločnosť Pantum ovláda kompletné technológie a produkty na všetkých úrovniach, ktoré spĺňajú rôzne potreby používateľov. Pantum má kompletný sortiment produktov od základných po špičkové, od jednofunkčných po multifunkčné, od čiernobielych po farebné, od formátu A4 po A3, od laserových tlačiarní po príbuzné produkty. Na tomto veľtrhu v Kantone uvidia používatelia zmeny v nových produktoch Pantum.

Ako značka, ktorá sa na Kantonskom veľtrhu objavuje po prvýkrát, predstaví Pantum dve nové vysoko efektívne série produktov navrhnuté pre jednoduchosť a ľahké používanie: sériu farebných laserových tlačiarní CM2100 formátu A4 s rýchlosťou 20 strán za minútu a sériu čiernobielych laserových tlačiarní BM2300 formátu A4 s rýchlosťou 22 strán za minútu. Pantum sa nachádza na veľtržnom komplexe v Kantone v stánku B32-34 v hale 6.1.

Leon Zhang, zástupca marketingového manažéra spoločnosti Pantum, povedal: „Päťdňový Kantonský veľtrh ako najvýznamnejšia výstava v Číne a najväčší veľtrh importu a exportu má obrovský vplyv v celosvetovom meradle. Účasť na tomto vplyvnom medzinárodnom veľtrhu poskytuje spoločnosti Pantum nielen príležitosť predstaviť naše vlajkové produkty a silu značky kupujúcim po celom svete, ale je aj kľúčovým krokom pri urýchľovaní nášho rozvoja na globálnom trhu. Dúfame, že budeme spolupracovať s partnermi na domácej i medzinárodnej úrovni s cieľom dosiahnuť spoločný úspech".

Séria tlačiarní CM2100 ponúka bezkonkurenčnú kvalitu tlače s vynikajúcim podaním farieb a na papieri veľkosti A4 sa môže pochváliť rýchlosťou tlače až 20 strán za minútu. Je tiež vybavená možnosťou zlúčeného skenovania s automatickým podávačom dokumentov (ADF) a plochým skenerom (Flatbed), čo používateľom umožňuje skenovať viacstranové dokumenty a skompilovať ich do jedného dokumentu, čím sa zvyšuje efektivita práce. Táto séria je kompatibilná aj s operačným systémom ChromeOS, modelom Wi-Fi podporujúcim konfiguráciu siete Bluetooth a modelom ADF vybaveným 3,5-palcovou dotykovou obrazovkou.

Séria BM2300, ktorá je navrhnutá pre jednoduchú obsluhu , ponúka inštaláciu bez ovládačov pre systémy Win8.1/Win10/Win11. Model Wi-Fi poskytuje konfiguráciu siete Bluetooth a podporuje dvojpásmovú sieť Wi-Fi 2.4G/5G spolu so softvérom Pantum PiPMe Management.

Pantum medzitým upozorňuje na výstave Canton aj na dve nové monochromatické vysokorýchlostné laserové tlačiarne s výnimočnou efektivitou a bezproblémovou prevádzkou šité na mieru pre kancelárie. Séria BM5200 stanovuje novú úroveň produktivity vďaka rýchlej tlači až do 42 str./min. na papier formátu A4, obojstranné skenovanie Single-pass Duplex Scanning (DADF), FPOT za menej ako 5,9 sekundy a maximálnej kapacite papiera na vstupe až 1 410 strán. Model BM5200ADW podporuje dvojpásmové Wi-Fi 2.4 G/5 G, konfiguráciu Bluetooth a softvér Pantum PiPMe Management.

Farebná laserová tlačiareň CM270ADN pre papiere formátu A3 má rýchlosť tlače 25 str./min. a podporuje automatickú obojstrannú tlač, kopírovanie a skenovanie. Podporuje bezpečnú a dôvernú tlač s funkciou priameho skenovania alebo tlače z USB disku. Farebný 7-palcový panel tiež zlepšuje interakciu s cieľom zvýšiť pohodlie pri práci s tlačiarňou.

Súčasťou prezentácie spoločnosti Pantum na veľtrhu v Kantone sú aj rôzne farebné a čiernobiele laserové tlačiarne pre formát A3 a A4 s rýchlosťou tlače od 20 do 42 str./min., ako aj tlačiarne etikiet a skenery.

Pantum sa vždy snaží uvádzať nové zaujímavé produkty, ktoré uspokoja potreby podnikov aj individuálnych používateľov. Spoločnosť pozýva všetkých hostí, aby navštívili stánok Pantum na veľtrhu v Kantone a na vlastné oči sa presvedčili o výnimočnom výkone a špičkovej technológii jej tlačiarní, tlačiarní štítkov a skenerov. Sledujte ďalšie vzrušujúce novinky od spoločnosti Pantum.

Informácie o spoločnosti Pantum

Spoločnosť, ktorá bola založená v roku 2010, je výrobcom tlačiarní s komplexným portfóliom, ktoré zahŕňa tlačiarne, tlačové materiály a tlačové riešenia a služby. Spoločnosť Pantum začala svoju expanziu do zahraničia v roku 2011, pričom v súčasnosti pôsobí vo viac ako 110 krajinách sveta. Vďaka svojej patentovanej technológii sa spoločnosť Pantum zaviazala plniť rozvíjajúce sa potreby tlače tým, že ponúka nákladovo efektívne, používateľsky prívetivé a energeticky úsporné produkty spolu so spoľahlivými riešeniami tlačových úloh. V súčasnosti spoločnosť Pantum naďalej poskytuje svojim zákazníkom zvýšenú hodnotu prostredníctvom cenovo výhodných produktov a prémiových služieb.

Viac informácií nájdete na našich webových stránkach Facebook, Instagram a YouTube.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/2247390/1.jpg

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/2247388/2.jpg

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/2247389/3.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring