OTS: Päťročný míľnik burzy Babit: generálny riaditeľ ...

TASR, 6. decembra 2023 9:05

OTS: Päťročný míľnik burzy Babit: generálny riaditeľ Ben Zhou sa zamýšľa nad poldekádou vedúcej pozície kryptomien

Dubaj 5. decembra (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - V čase, keď Bybit, tretia najväčšia kryptoburza na svete podľa objemu, oslavuje piate výročie svojho vzniku, sa spoluzakladateľ a generálny riaditeľ Ben Zhou podelil na blogu Bybit o úprimný odkaz, v ktorom sa zamýšľa nad odvetvím kryptomien a svojou víziou do budúcnosti.

Vo svojom posolstve s názvom „Generálny riaditeľ spoločnosti Bybit spomína na päťročnú cestu kryptomeny Ark" Ben Zhou vyzdvihuje významné úspechy, ktoré spoločnosť Bybit dosiahla za posledných päť rokov. Uznáva stabilné zotavovanie trhu s kryptomenami z problémov v roku 2022 a za pozoruhodný návrat kryptomien vďačí odhodlaniu tvorcov tohto odvetvia.

Rok 2023 bol pre Bybit kľúčovým rokom, ktorý sa vyznačoval otvorením sídla spoločnosti v Dubaji a nadviazaním kľúčových partnerstiev po celom svete, vrátane spolupráce s Dubai Multi Commodity Center (DMCC) a Americkou univerzitou v Sharjah (AUS). Tieto a ďalšie partnerstvá, ako napríklad Oracle Red Bull Racing, pomohli spoločnosti Bybit šíriť posolstvo nového, vylepšeného finančného systému vytvoreného na blockchaine.

Zhou sa venuje aj dôležitosti dodržiavania právnych predpisov a poukazuje na úsilie spoločnosti Bybit pri získavaní licencií v Dubaji, Kazachstane a na Cypre. Tento záväzok fungovať v regulovanom rámci je súčasťou záväzku spoločnosti Bybit poskytovať svojim používateľom bezpečné obchodné prostredie.

Táto výročná správa tiež oslavuje inováciu produktov spoločnosti Bybit a uznanie v odvetví, vrátane zavedenia jednotného obchodného účtu (Unified Trading Account), platformy TradeGPT s podporou umelej inteligencie a získania hodnotenia „AA" v porovnávacej správe kryptobúrz (CCData Crypto Exchange Benchmark Report). Zhou tiež s hrdosťou konštatuje odolnosť spoločnosti Bybit, ktorá rastie napriek nepriaznivým podmienkam.

Celý prejav Ben Zhoua si môžete prečítať na blogu spoločnosti Bybit. Čitateľom odporúčame navštíviť túto stránku, kde sa môžu podrobne oboznámiť s jeho analýzou odvetvia a budúcimi ambíciami. #Bybit #TheCryptoArk #High5Bybit

O spoločnosti Bybit

Bybit patrí medzi top trojku medzi burzami kryptomien podľa objemu s 20 miliónmi používateľov, ktorá bola založená v roku 2018. Ponúka profesionálnu platformu, kde kryptoinvestori a kryptoobchodníci nájdu ultra-rýchly matching engine, zákaznícky servis 24/7 a viacjazyčnú komunitnú podporu. Bybit je hrdým partnerom úradujúcich šampiónov konštruktérov a jazdcov Formuly 1: tímu Oracle Red Bull Racing.

Viac informácií o spoločnosti Bybit nájdete na stránkach Bybit Press.

V prípade otázok pre médiá kontaktujte: media@bybit.com.

Ďalšie informácie nájdete na stránke: https://www.bybit.com.

Aktuálne informácie sledujte na stránkach komunít a sociálnych médií spoločnosti Babit: Discord | Facebook | Instagram | LinkedIn | Reddit | Telegram | TikTok | X (Twitter) | Youtube

Video – https://www.youtube.com/watch?v=cMXKTnascpk

Logo – https://mma.prnewswire.com/media/2267288/Logo.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring