OTS: Pavol Frešo dnes o Filiálke nehovoril pravdu

TASR, 6. augusta 2013 16:57

Bratislava 6. augusta (TASR-OTS) - Pán Pavol Frešo v snahe zviditeľniť sa pred župnými voľbami vyťahuje aj témy, ktorým nie veľmi rozumie. Na dnešnej tlačovej konferencii nepravdivo informoval médiá a verejnosť o plánoch rozvoja železničnej infraštruktúry v Bratislave. Pán Frešo dnes uviedol, že sa s projektom železničnej stanice Filiálka v strategických dokumentoch ministerstva dopravy už nepočíta.

Pritom Strategický plán rozvoja dopravnej infraštruktúry SR do roku 2020, na ktorý sa priamo odvolával, je momentálne v medzirezortnom pripomienkovom konaní, a tým pádom na internete voľne dostupný komukoľvek vrátane pána Freša, túto problematiku jasne rieši. V tomto dokumente je uvedený aj konkrétny plánovaný termín realizácie tohto diela (2016 – 2018).

Pavol Frešo preto v zúfalej snahe zaujať voličov buď úmyselne zavádza, alebo nerozumie problematike dopravy v Bratislavskom kraji. V každom prípade odporúčame p. Frešovi dôkladnejšie sa pripravovať na vystúpenia pred médiami, pretože obyvatelia Bratislavského kraja potrebujú kompetentného župana.

Odbor komunikácie Ministerstva dopravy, výstavby a regionálneho rozvoja SR.

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

mš pop

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring