OTS: Personálne zmeny v spoločnosti Eustream

TASR, 24. januára 2013 16:11

Bratislava 24. januára (TASR-OTS) - Predstavenstvo spoločnosti Eustream má dvoch nových členov. Valné zhromaždenie rozhodlo, že sa nimi stanú Tomáš Mareček, ktorý vystriedal vo funkcii predsedu predstavenstva Jeana-Luca Ruppa a Vladimír Mlynář, ktorý nastúpil na miesto Gunnara Löwensena.

Na základe rozhodnutia jediného akcionára Eustreamu, ktorým je SPP, nastala zmena aj v dozornej rade. Odchádzajúceho Thierryho Kalfona nahradil Daniel Křetínský.

Predstavenstvo eustream, a.s., od 24. januára 2013

Tomáš Mareček predseda predstavenstva Robert Hančák podpredseda predstavenstva Vladimír Mlynář člen predstavenstva

Dozorná rada eustream, a.s., od 25. januára 2013 Peter Trgiňa predseda dozornej rady Daniel Křetínský Viera Peťková Viktor Mihalik Andrej Lendvay

Tomáš Mareček Narodil sa 30. júla 1976 v Prahe. Vysokoškolské štúdium ukončil na Fakulte financií na Vysokej škole ekonomickej v Prahe. Pracovnú kariéru začal v roku 2004 na oddelení fúzií a akvizícií skupiny J&T. V roku 2004 nastúpil do spoločnosti Kablo Elektro, a.s., kde najprv spolupracoval na reštrukturalizácii spoločnosti a následne pôsobil na pozícií finančného riaditeľa. V rokoch 2007 až 2009 sa podieľal na akvizíciách viacerých spoločností. Od roku 2011 je podpredsedom predstavenstva spoločnosti Pražská teplárenská, a.s., a zároveň je členom dozornej rady spoločnosti EP Industries, a. s. Od 24. januára 2013 je predsedom predstavenstva spoločnosti eustream, a.s.

Vladimír Mlynář Narodil sa 15. januára 1966 v Prahe. V deväťdesiatych rokoch bol šéfredaktorom týždenníka Respekt a moderátorom televíznej relácie Respektovaní. V roku 1998 vstúpil do politiky, ako člen vlády Jozefa Tošovského. Následne pôsobil ako šéfporadca predsedu vlády ČR Jana Fischera. V rokoch 2002 až 2005 bol ministrom informatiky Českej republiky a tiež pôsobil ako poslanec. V rokoch 2008 až 2009 pracoval pre spoločnosť Telefónica O2. V auguste 2010 sa stal súčasťou vrcholového vedenia skupiny PPF. Od 24. januára 2013 je členom predstavenstva spoločnosti eustream, a.s.

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

lk pop

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring