OTS: Petal Maps a Tawasal SuperApp spájajú sily ...

TASR, 2. januára 2024 9:28

OTS: Petal Maps a Tawasal SuperApp spájajú sily pri poskytovaní pokrokových služieb v oblasti máp, kladúc základ pre ekosystém budovania globálneho riešenia vo vozidlách

Dubaj 2. januára (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Petal Maps, navigačný systém spoločnosti Huawei, podpísal 26. decembra memorandum o porozumení s firmou Tawasal, popredným inovátorom v oblasti komunikačných technológií v SAE. Cieľom spolupráce je poskytovať vylepšené služby týkajúce sa máp pre používateľov oboch strán, ktorí medzinárodne expandujú. Slávnostného podpísania sa zúčastnil Abdul Jabbar Al Sayegh, vedúci Tawasal a Eric Tan, riaditeľ oddelenia pre cloudové služby, outbound podnikanie a riešenia spoločnosti Huawei.

Hĺbková spolupráca v oblasti dát na zlepšenie údajov Petal Maps Tawasal SuperApp je prelomová aplikácia, ktorá ponúka lifestylovú sociálnu platformu sídliacu v Abú Zabí, ktorá funguje a je k dispozícii medzinárodne. Spoločnosť Tawasal Information Technology založená v roku 2022 sa rýchlo stala lídrom v odvetví IT. V súčasnosti poskytuje služby pre viac ako 2,5 milióna používateľov.

Tawasal je prostredníctvom samotnej aplikácie odhodlaná poskytovať spoľahlivé, jednoducho použiteľné riešenia vysokej úrovne, ktoré držia krok s rýchlo sa meniacim digitálnym svetom.

Vďaka tejto strategickej spolupráci bude Tawasal poskytovať spoločnosti Petal Maps lokálne trajektórie GPS, údaje o cestách, 360°panoramatické fotografie ulíc a ďalšie podrobné lokálne informácie. Týmto partnerstvom sa ďalej obohatí ekosystém globálnych dát Petal Maps, podporia sa koneční používatelia a taktiež čínske automobilové spoločnosti pri globálnom expandovaní. Spôsobilosti platformy globálnych máp spoločnosti Petal Maps zároveň pomôžu firme Tawasal pri zabezpečovaní pohodlnejšej a efektívnejšej skúsenosti pri cestovaní pre jej lokálnu verejnosť v regióne Blízkeho Východu, plnení potrieb cestujúcich v oblasti cestovania a zabezpečovaní efektívnej podpory služieb na propagovanie lokálnych podnikov.

Podpora ekosystému globálnych dát na uľahčenie efektívneho globálneho expandovania pre čínske automobilové spoločnosti

Petal Maps aktívne spolupracuje s globálnymi ekologickými partnermi, dopĺňajúc a zlepšujúc globálne dáta prostredníctvom ekologického spoločného budovania. V súčasnosti sa naakumulovalo viac ako 320 miliónov dát POI (bod záujmu), vytvárajúc konkurenčné produkty pre čínske automobilové spoločnosti expandujúce do zahraničia. Na konferencii Huawei pre vývojárov 2023 (Huawei Developer Conference – HDC), ktorá sa konala v auguste tohto roka, bola po prvýkrát navrhnutá outbound stratégia služby HMS for Car (HMS pre auto).

Okrem spolupráce s výhodnými produktmi ako Petal Maps bude služba HMS for Car poskytovať služby na jednom mieste spolu so spôsobilosťami a skúsenosťami popredného produktu, bohatou ekologickou spôsobilosťou zo zahraničia a cloud computingom Huawei založenom na spolupráci, zabezpečujúc účinné globálne expandovanie čínskych automobilových spoločností.

Táto inovatívna spolupráca medzi Tawasal a Petal Maps predstavuje vzrušujúci míľnik pri skúmaní trhu Blízkeho východu.

Zároveň podnecuje spoločný záväzok pri budovaní globálneho riešenia vo vozidlách s uznávanými partnermi a zabezpečuje lepšiu skúsenosť používateľov. Pri pohľade do budúcnosti zostáva spoločnosť Petal Maps odhodlaná zlepšovať svoj ekosystém globálnych dát a služieb poskytovaním podpory čínskym spolupracovníkom z automobilového priemyslu pri dosahovaní mimoriadneho úspechu na globálnej úrovni.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2308957/image_1.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring