OTS: PicsArt si uvedením verzie pre iPhone vyslúžila trojitú korunu

TASR, 7. januára 2013 9:00

PicsArt si uvedením verzie pre iPhone vyslúžila trojitú korunu

Foto aplikácia číslo jeden vo svete pre OS Android a Kindle má zacielené na platformu iOS

MOUNTAIN VIEW, Kalifornia 7. januára (TASR-OTS)(BUSINESS WIRE) — PicsArt, Inc., popredný svetový kompletný editor fotografií pre mobilné prístroje, je po dlhom čakaní teraz k dispozícii svojim nadšeným fanúšikom aj pre iPhone. Po získaní hodnotenia, ktoré ju vynieslo na prvé miesto medzi editormi fotografií pre mobilné prístroje pre OS Android a Kindle, je aplikácia PicsArt pripravená dominovať trhu s fotografiami v mobilných prístrojoch s iOS, pričom reaguje na záplavu dopytov od používateľov iPhonu. PicsArt, samofinancujúca aplikácia využívajúca pri riešení zapojenie verejnosti, je kombináciou úplnej funkčnosti nachádzajúcej sa v nástrojoch na editovanie a dizajn v stolovom počítači vrátane intuitívnych vlastností, ktoré spôsobujú, že používatelia môžu uvoľniť svoju vnútornú tvorivosť a zmeniť svoje fotografie na umelecké diela.

"Uvedenie aplikácie PicsArt pre iPhone je dôkazom našej rastúcej nadšenej komunity používateľov, ktorých užitočná spätná väzba skutočne vytvarovala PicsArt do aplikácie v dnešnej podobe," povedal Artavazd Mehrabyan, spolutvorca PicsArt a vedúci technológie. "Od nášho vzniku sme dostali nespočetné množstvo správ požadujúcich dostupnosť aj pre iPhone, pričom mnohé správy boli od tých, ktorí zmenili zariadenia a doteraz neboli schopní nájsť aplikáciu s takým bohatým príslušenstvom pre iPhone. Sme si istí, že tvorivá komunita používajúca iPhone sa zamiluje do elegantných a intuitívnych vlastností PicsArt, ktoré povzbudzujú umeleckého ducha v každom používateľovi."

Trh týkajúci sa editovania fotografií v mobilných prístrojoch každým dňom rastie čo do počtu používateľov i z hľadiska komplexnosti a spotrebitelia sa vyjadrili, že hľadajú aplikáciu poskytujúcu komplexné vlastnosti, ktorá im súčasne umožní voľne zdieľať svoje fotografie kdekoľvek chcú — bez narušenia súkromia. Od svojho vzniku v novembri 2011 sa aplikácia PicsArt prispôsobovala predovšetkým návrhom príslušnej komunity týkajúcim sa dramatických zlepšení.

Lojálna PicsArtists naďalej ukazuje svoju ohromnú podporu, keďže aplikácia už prekročila hranicu 500.000 hodnotení na Google Play s priemerným hodnotením 4,7 a ku koncu roka 2012 zaznamenala viac než 35 miliónov stiahnutí.

PicsArt ponúka plne funkčné umelecké štúdio pri riešení fotografie v mobilných prístrojoch, pričom jednoducho sprístupňuje nástroje na profesionálnej úrovni bežným spotrebiteľom a umožňuje im naplno uplatniť umeleckú dušu, ktorá sa v nich skrýva a tešiť sa z vytvárania vlastných umeleckých kúskov. Čistý, jednoduchý a priateľský dizajn PicsArt dovoľuje spotrebiteľom vytvárať ich jedinečné fotografické štýly v reálnom čase, ukladať ich podľa vlastného výberu alebo sa o ne podeliť na akejkoľvek sociálnej mediálnej platforme.

Viac informácií nájdete na picsart.com, na Facebooku na adrese https://www.facebook.com/PicsArtPhotoStudio alebo na Twitteri na adrese twitter.com/PicsArtStudio.

O PicsArt

PicsArt, ako divízia SocialIn so sídlom v Mountain View, CA, bola výsledkom čírej frustrácie v čase, keď nebola dostupná žiadna foto aplikácia s bohatým príslušenstvom na bezplatné stiahnutie. V čase jej uvedenia na trh v novembri 2011 existovalo mnoho výborných aplikácií s jedným alebo dvoma nástrojmi, ale neexistovala samostatná bezplatná aplikácia, ktorá by obsahovala na jednom mieste všetko, čo fotograf potrebuje. PicsArt tento problém vyriešila a v súčasnosti dominuje trhu s Androidom v oblasti fotografie. PicsArt sa stále umiestňuje medzi top 50 bezplatnými aplikáciami v Play store od Google a s viac než 35 miliónmi stiahnutí, pričom každý mesiac sa počet jej stiahnutí zvyšuje o viac než 3 milióny, sa vývoj PicsArt len začal.

Kontakty PAN Communications for PicsArt Susan Frechette, 617-502-4300, picsart@pancomm.com Twitter: @picsartstudio

Zdroj: PicsArt, Inc.

Túto tlačovú správu si môžete pozrieť online na adrese: http://www.businesswire.com/news/home/20130104005751/en

Upozornenie: Originál tohto textu je oficiálna záväzná verzia. Preklad uvádzame len ako pomocný text, odvolávajúci sa na originál, ktorý je jediným právne záväzným dokumentom.

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

mš vs

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring