OTS: Platforma Crypto Ark Space od spoločnosti Bybit: ...

TASR, 19. decembra 2023 10:26

OTS: Platforma Crypto Ark Space od spoločnosti Bybit: Formovanie budúcnosti spolupráce v oblasti kryptomien v Dubaji

Dubaj 19. decembra (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Bybit, tretia najväčšia kryptoburza na svete z hľadiska objemu, otvorila dvere platforme „The Crypto Ark Space" v rámci svojho globálneho sídla v Dubaji. Je to centrum spolupráce pre klientov, obchodníkov a nadšencov Web3 zo všetkých oblastí života, ktoré ponúka priestor na vzdelávanie a spoluprácu.

Crypto Ark Space je stelesnením vízie spoločnosti Bybit o prepojenej a vzdelanej krypto komunite. Prvou ponukou je Crypto Ark Trading Academy, prvotriedna vzdelávacia iniciatíva, ktorá je štruktúrovaná ako trojsemestrálny akademický rok s týždennými stretnutiami. Akadémia je pripravená stať sa základným kameňom vzdelávania v oblasti kryptomien, od študentov stredných škôl až po univerzitných vedcov a pedagógov.

Crypto Kid, svetoznámy mladý obchodník a technický analytik, bude viesť týždenné semináre. Crypto Kid, ktorého skutočné meno je Efe, začal svoju investičnú cestu s vreckovým a teraz založil jeden z najrýchlejšie rastúcich kanálov YouTube v oblasti kryptomien. Jeho príbeh je nielen inšpiratívny, ale odráža aj inkluzívnu a bezhraničnú povahu krypto sveta.

„Crypto Ark Space určuje štandardy pre vzdelávanie v oblasti kryptomien a zapojenie komunity," povedal Ben Zhou, spoluzakladateľ a generálny riaditeľ. „Naším cieľom je vytvoriť budúcnosť, v ktorej bude mať každý prístup k vedomostiam potrebným na dosiahnutie úspechu vo svete kryptomien."

Semináre akadémie, ktoré sa konajú každý štvrtok od 19:00 do 20:30, majú byť rovnako poučné ako pútavé. Okrem osobnej skúsenosti zabezpečí spoločnosť Bybit inkluzívnosť nahrávaním týchto stretnutí, čo umožní účasť na tejto vzdelávacej ceste aj vzdialenému publiku. #Bybit / #TheCryptoArk

O spoločnosti Bybit

Bybit je treťou najväčšou burzou kryptomien z hľadiska objemu s 20 miliónmi používateľov, ktorá bola založená v roku 2018. Ponúka profesionálnu platformu, kde kryptoinvestori a obchodníci nájdu mimoriadne rýchly párovací mechanizmus, zákaznícky servis 24/7 a viacjazyčnú komunitnú podporu. Spoločnosť Bybit je hrdým partnerom úradujúcich šampiónov Formuly 1 v kategórii konštruktérov a jazdcov: tímu Oracle Red Bull Racing.

Viac informácií o spoločnosti Bybit nájdete na stránke Bybit Press.

V prípade otázok pre médiá sa obráťte na adresu: media@bybit.com Viac informácií nájdete na stránke: https://www.bybit.com Aktuálne informácie sledujte na komunitách a sociálnych médiách spoločnosti Bybit Discord | Facebook | Instagram | LinkedIn | Reddit | Telegram | TikTok | X (Twitter) | Youtube

Foro: https://mma.prnewswire.com/media/2267288/Logo.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring