OTS: Platforma iHerb spolupracuje s Dr. Ozom pri podpore ...

TASR, 5. októbra 2023 14:32

OTS: Platforma iHerb spolupracuje s Dr. Ozom pri podpore misie zdravia a wellness na celom svete

Renomovaný lekársky expert bude pôsobiť ako globálny poradca spoločnosti s cieľom sprístupniť produkty pre zdravie a wellness všetkým

Irvine 5. októbra (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - iHerb, popredná svetová platforma elektronického obchodu zameraná na zdravie a wellness, oznámila nové partnerstvo s Dr. Mehmetom Ozom ako jej globálnym poradcom. Vzhľadom na svoju minulosť kardiochirurga, autora medicínskych publikácií a televízneho moderátora sa Dr. Oz zameria na pomoc ľuďom z celého sveta pri optimalizácii ich osobných zdravotných cieľov prostredníctvom vzdelávania a odstraňovania sociálnych alebo iných prekážok v súvislosti s používaním a dostupnosťou vysokokvalitných zdravých výrobkov vrátane vitamínov, minerálov, doplnkov, ošetrenia pokožky a výživných potravín.

„Naše partnerstvo s Dr. Ozom začalo zo spoločného presvedčenia, že zdravie a wellness by mali byť všeobecným právom, ktoré je možné dosiahnuť vďaka súcitu a kolektívnemu konaniu," uviedol Emun Zabihi, generálny riaditeľ iHerb. „Ako spoločnosť, ktorá poskytuje viac ako 40 000 prémiových produktov pre zdravie a wellness miliónom zákazníkov vo viac ako 180 krajinách, máme dosah a odborné znalosti na to, aby sme zlepšili pohodu ľudí na viacerých miestach a vytvorili pozitívnu a zmysluplnú zmenu na celom svete. Sme nadšení, že sa Dr. Oz pripojil k iHerb, keď sa snažíme splniť túto misiu."

Ako vášnivý obhajca „dobrého života" prostredníctvom komplexného zdravia a wellness Dr. Oz vytrvalo zdôrazňuje spotrebiteľom, že je dôležité overiť si zdroj a účinnosť ich zdravotných produktov, a dôsledne a neoblomne vyjadruje svoje obavy proti podvodným doplnkom.

„Mojím celoživotným záväzkom je umožniť ľuďom prevziať kontrolu nad svojím zdravím a viesť plnohodnotnejší život," povedal Dr. Oz. „iHerb je popredný svetový internetový obchod zameraný na dôveryhodné zdravotné produkty a ja sa teším na spoluprácu pri budovaní vzťahov so zákazníkmi, ktorí hľadajú bezpečné a cenovo dostupné riešenia na zvládnutie svojich zdravotných potrieb. iHerb svojím záväzkom ku kvalite, bezpečnosti a transparentnosti stanovuje globálny štandard na vytváranie hodnotných zdravotných a wellness produktov pre spotrebiteľov na celom svete."

Spoločnosť iHerb bola založená v roku 1996 v Kalifornii a dnes ponúka prémiový výber produktov pre zdravie, krásu, osobnú starostlivosť a potraviny viac ako 10 miliónom aktívnych zákazníkov na celom svete v 16 jazykoch. Značka sa od konkurencie odlišuje tým, že poskytuje najlepšiu možnú hodnotu s najpohodlnejším nakupovaním a zabezpečuje, aby bol každý výrobok bezpečne uložený v jednom z klimatizovaných centier spoločnosti iHerb.

Ak sa chcete dozvedieť viac o Dr. Ozovi, navštívte jeho stránku https://www.iherb.com/lp/dr-oz.

O spoločnosti iHerb

iHerb umožňuje ľuďom zlepšiť ich zdravie, šťastie a pohodu. Ako globálna platforma elektronického obchodu máme za cieľ ponúkať našim zákazníkom najlepší výber produktov pre zdravie a wellness na svete za najlepšiu možnú cenu a pri maximálnej spokojnosti. Veríme, že zdravie a wellness by nemali byť výsadou, ale univerzálnym právom, ktoré je možné vďaka súcitu a našej spoločnej činnosti – a každý, bez ohľadu na to, kto je alebo kde sa nachádza, by mal mať ľahký prístup k produktom, ktoré mu pomôžu žiť čo najzdravšie a najlepšie. www.iherb.com.

O Dr. Ozovi

Dr. Oz je uznávaný kardiochirurg, autor medicínskych publikácií, televízny moderátor a prominentný hlas v oblasti medicíny a wellness s rozsiahlym zoznamom úspechov. Je emeritným profesorom na Columbia University, autorom ôsmich najpredávanejších kníh New York Times vrátane série „YOU: The Owner's Manual", tvorcom časopisu Hearst „The Good Life" a zakladateľom organizácie HealthCorps, ktorá sa snaží odstrániť nerovnosti v oblasti zdravia a zlepšiť život prostredníctvom vzdelávania a posilňovania postavenia. Počas svojej kariéry získal Dr. Oz množstvo ocenení a vyznamenaní vrátane deviatich cien Daytime Emmy® za seriál „The Dr. Oz Show", bol okrem iného zaradený medzi 100 najvplyvnejších ľudí časopisu Time, najvplyvnejšiu celebritu časopisu Forbes, 75 najvplyvnejších ľudí 21. storočia časopisu Esquire. Je veľmi vzdelaný, má bakalársky titul z Harvard University a spoločný titul MD a MBA z University of Pennsylvania School of Medicine a Wharton Business School. Medzi najväčšie úspechy Dr. Oza patrí jeho manželka Lisa a to, že je oddaným otcom štyroch detí a starým otcom štyroch vnúčat.

Video – https://www.youtube.com/watch?v=zqFuCUMYtKw

Logo – https://mma.prnewswire.com/media/742063/4321044/iHerb_Logo.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring