OTS: Platforma Petal Ads predstavila na veľtrhu DMEXCO 2023 riešenia ...

TASR, 13. októbra 2023 15:10

OTS: Platforma Petal Ads predstavila na veľtrhu DMEXCO 2023 riešenia, ktoré menia pravidlá hry pri vstupe na čínsky trh

KOLÍN NAD RÝNOM/Nemecko 13. októbra (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Ekosystém mobilnej reklamy spoločnosti Huawei, platforma Petal Ads, strávila svoj čas na veľtrhu DMEXCO 2023 prínosne. Predstavila na ňom špičkové riešenia na tvorbu efektívnych digitálnych kampaní. Podujatie pritiahlo 800 zahraničných prednášajúcich, 40 000 zahraničných návštevníkov a 650 vystavujúcich spoločností.

“Jaime Gonzalo, VP of Huawei Mobile Services, at Petal Ads Masterclass in DMEXCO”

Platforma Petal Ads usporiadala majstrovskú ukážku a vo svojom stánku predstavila svoje stratégie a služby. Zúčastnila sa na diskusii organizovanej portálom Mobile Marketing Association (MMA) o zapájaní vysokohodnotného publika.

Jaime Gonzalo, viceprezident Huawei Mobile Services Europe, uviedol: „Platforma Petal Ads s nadšením predstavila na veľtrhu DMEXCO svoje dve kľúčové obchodné priority: pomáhať inzerentom značiek vytvárať presvedčivé digitálne kampane a zároveň im poskytnúť nástroje na nadviazanie kontaktu s vysoko hodnotným medzinárodným publikom, najmä z Číny.

Majstrovská ukážka platformy Petal Ads

Pod taktovkou Jaime Gonzala sa v rámci majstrovskej ukážky platformy Petal Ads zdôraznila potreba zamerať sa na vysokokvalitných používateľov a vyzdvihli sa vedúce osobnosti z rôznych odvetví vrátane maloobchodu a automobilového priemyslu, ktoré si úspešne prerazili cestu do Číny.

Vysvetlil, že platforma Petal Ads môže pomôcť spoločnostiam vstúpiť na čínsky trh vzhľadom na to, že spoločnosť Huawei ho dôkladne pozná, exkluzívne vlastní veľké množstvo vysoko kvalitných používateľov a má na tomto trhu významný vplyv. Huawei patrí prvé miesto v obľúbenosti v Číne podľa rebríčka YouGov Global Best Brand 2022 s podielom na trhu 47,4 % v oblasti skladacích smartfónov a mesačne v Číne ponúka exkluzívny prístup k viac ako 500 miliónom aktívnych používateľov. Okrem toho platforma ponúka komplexnú podporu špecializovaného tímu v Európe, od jazykovej a vizuálnej podpory až po nastavenia.

Panel MMA

V paneli MMA vystúpili odborníci z odvetvia, ktorí diskutovali o hodnote prepojenia s vysoko hodnotným publikom a vysvetlili, že používanie údajov „z prvej ruky" je kľúčové pre dosiahnutie jemne granulovanej segmentácie. Platformu Petal Ads zastupoval Alessandro Schintu, riaditeľ pre rozvoj ekosystémov a prevádzok v spoločnosti Huawei.

Stánok platformy Petal Ads

V stánku Petal Ads prebiehali odborné diskusie o budovaní značky, kampaniach aplikácií a taktikách expanzie do zahraničia, ktoré prilákali stovky návštevníkov. Hostia si vyskúšali najnovšie inovatívne zariadenia spoločnosti Huawei a dozvedeli sa o ich úspešných partnerstvách s poprednými svetovými značkami.

Pozrite si video s najdôležitejšími momentmi tu: https://youtu.be/tYItprK1lno a majstrovskú ukážku platformy Petal Ads tu: https://www.youtube.com/watch?v=nTj64B1dzB0.

Informácie o platforme Petal Ads

Petal Ads je rýchlo rastúca a popredná platforma pre mobilnú reklamu pod hlavičkou Huawei Technologies pre vydavateľov, inzerentov a obchodníkov, ktorí chcú dosiahnuť rast a rozšíriť portfólio svojich zákazníkov.

Dosahuje to prostredníctvom svojej rozsiahlej platformy s viac ako 360 000 vydavateľmi na celom svete a inzerentmi z rôznych až 200 odvetví, pričom agentúry a podniky oslovujú viac ako 730 miliónov nových zákazníkov.

Petal Ads poskytuje prvotriedne cielené riešenia využívajúce poznatky o hardvéri, softvéri a službách a poznatky získané z údajov „z prvej ruky" a prostredníctvom inteligentného systému používateľských značiek, ktoré inzerentom pomáhajú pri hrubom odhade záujemcov, analýze poznatkov a opätovnom cielení.

Táto ocenená a nákladovo efektívna reklamná platforma je ideálna pre tých, ktorí chcú osloviť nové, nevyužité a cenné publikum. Platforma Petal Ads, ktorú si vybrali známi partneri, dbá na bezpečnosť a ochranu súkromia používateľov a ponúka lokálne a globálne tímy podpory, ktoré ponúkajú riešenia na mieru.

Viac informácií o platforme Petal Ads nájdete na stránke ads.huawei.com

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2244621/PetalAds_DMEXCO23.jpg

Maria Allen, maria.allen.furtado@huawei.com, tel.+34672651460

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring