OTS: Plavba do krypto-budúcnosti: Kľúčové momenty ...

TASR, 11. januára 2024 9:37

OTS: Plavba do krypto-budúcnosti: Kľúčové momenty z podujatia Bybit #TheCryptoArk Keynote

Dubai 11. januára (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - V súvislosti s 8-násobným nárastom podielu na spotovom trhu v roku 2023 objasnil spoluzakladateľ a generálny riaditeľ spoločnosti Bybit Ben Zhou vo svojom príhovore cestu pre krypto-odvetvie.

Podujatie CryptoArk Keynote predstavilo zásadné kroky a budúce plány Bybit — ktoré vypovedajú o neutíchajúcom odhodlaní spoločnosti napredovať v oblasti digitálnych aktív. Ben Zhou sa podelil o úspechy spoločnosti Bybit, vrátane dosiahnutia viac ako 20 miliónov používateľov, uvedenia 93 nových produktov na trh, podpory 96 reťazcov pre vklady a výbery, ako aj dosiahnutie pozície tretej najväčšej burzy derivátov.

Záväzok Bybit k dodržiavaniu predpisov sa okrem toho prejavil expanziou v Spojených arabských emirátoch, Južnej Afrike a Holandsku, čím posilnil svoju pozíciu dôveryhodnej globálnej platformy kryptomien. Podujatie zdôraznilo zameranie spoločnosti na zlepšovanie skúsenosti používateľov a stability platformy.

Spoločnosť zvýšila kapacitu objemu transakcií trojnásobne a dosiahla 99 % dobu prevádzkyschopnosti, dokonca aj pri aktuálnom kolísaní trhu. Ben Zhou ohlásil svoj ambiciózny cieľ do konca roku 2024 zvládať 1 milión transakcií za sekundu.

Vylepšenia, ako napríklad jednotný obchodný účet (Unified Trading Account – UTA) s novými funkciami, ako je ochrana Perp Protect a prispôsobiteľné zabezpečovacie aktíva, zdôraznili odhodlanie spoločnosti Bybit poskytovať stabilné a používateľsky prívetivé obchodné prostredie.

V oblasti inštitucionálnych služieb Bybit preukázal pozoruhodný nárast v partnerstvách s inštitúciami až o 182 %. Integrovaním spotového obchodovania do marže portfólia si spoločnosť Bybit zvýšila kapitálovú efektívnosť klientských obchodných stratégií. Firma zároveň predviedla svoju zdatnosť v oblasti inovatívnych obchodných riešení, ako je Copy Trading, obchodné nástroje s podporou umelej inteligencie a zavedenie nových štruktúrovaných produktov a produktov správy majetku.

„Naša cesta sa ešte len začína," povedal Ben Zhou. „Nesnažíme sa vybudovať len burzu, staviame bránu do vesmíru kryptomien a Web3. Naše plány pre rok 2024 a ďalej do budúcnosti sú odvážne, zamerané na podporu jednoduchosti, otvorenosti a rovnosti v decentralizovanom priestore."

Podujatie Crypto Ark Keynote prinieslo vyhlásenie neochvejného odhodlania spoločnosti Bybit, viesť odvetvie kryptomien a stať sa krypto-archou sveta. Na vstupe do roku 2024 môže kryptokomunita očakávať ďalšie prevratné inovácie a inkluzívne príležitosti, ktoré upevnia pozíciu spoločnosti Bybit ako popredného hráča v budúcnosti tohto odvetvia.

Podujatie Keynote si môžete pozrieť tu: https://www.bybit.com/en/press/the-crypto-ark-keynote

#Bybit / #TheCryptoArk

O spoločnosti Bybit

Bybit je treťou najväčšou burzou kryptomien z hľadiska objemu s 20 miliónmi používateľov, ktorá bola založená v roku 2018. Ponúka profesionálnu platformu, kde kryptoinvestori a obchodníci nájdu mimoriadne rýchly párovací mechanizmus, nepretržitý zákaznícky servis a viacjazyčnú komunitnú podporu. Spoločnosť Bybit je hrdým partnerom úradujúcich šampiónov Formuly 1 v kategórii konštruktérov a jazdcov: tímu Oracle Red Bull Racing.

Viac informácií o spoločnosti Bybit nájdete na stránke Bybit Press.

V prípade otázok pre médiá sa obráťte na adresu: media@bybit.com

Viac informácií nájdete na stránke: https://www.bybit.com

Aktuálne informácie sledujte na komunitách a sociálnych médiách spoločnosti Bybit

Discord | Facebook | Instagram | LinkedIn | Reddit | Telegram | TikTok | X (Twitter) | Youtube

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2315192/Image.jpg

Logo – https://mma.prnewswire.com/media/2267288/Logo.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring