OTS: Po týždni padol opäť jackpot v hre LOTO 5 z 35

TASR, 17. januára 2013 12:39

OTS: Po týždni padol opäť jackpot v hre LOTO 5 z 35 Výhra v prvom poradí potešila hráča, ktorý uzatvoril stávku v "malom lote" v Trenčianskom kraji.

Bratislava 17. januára (TASR-OTS) - Prešiel iba týždeň a v hre LOTO 5 z 35 padol ďalší jackpot. "V stredajšom žrebovaní padol druhý tohtoročný jackpot v hre LOTO 5 z 35 s hodnotou 16 266,21 eura," informoval hovorca spoločnosti TIPOS, národná lotériová spoločnosť, a.s. Rastislav Čépe.

Víťazný hráč uzavrel stávku v "malom lote" v Trenčianskom kraji. "Stávku uzavrel na 3 vlastné tipy a priplatil si aj doplnkovú hru JOKER na jedno žrebovanie. Jeho vklad do hry bol 1,25 eura," uviedol Čépe.

Ako ďalej hovorca dodal, hra LOTO 5 z 35 patrí medzi číselné lotérie s malým základným vkladom na jednu stávku. "Hodnota jedného tipu je len 0,30 eura. Zároveň ide o číselnú lotériu s najvyššou šancou na získanie hlavnej výhry. Pravdepodobnosť výhry v prvom poradí v hre LOTO 5 z 35 je približne 1 : 324 000," uviedol Čépe. Päť výherných čísel pre "malé loto" sa žrebuje dvakrát za týždeň - v stredu a v nedeľu.

Vlani padlo v "malom lote" až 27 jackpotov, z toho osem s hodnotou vyššou ako 30 tisíc eur. Najvyšší minuloročný jackpot v hre LOTO 5 z 35 mal hodnotu fantastických 118 581 eur. Ide zároveň o historicky najvyššiu výhru v tejto hre.

TIPOS, národná lotériová spoločnosť, a.s. prijíma stávky na číselné lotérie LOTO, JOKER, LOTO 5 z 35, KENO 10 a EUROMILIÓNY okrem štandardných zberných miest aj prostredníctvom internetu cez stránku www.tipos.sk, ako aj prostredníctvom SMS správ zaslaním bezplatnej prázdnej SMS správy na číslo 3333.

Kontakt pre médiá:

Rastislav Čépe

hovorca spoločnosti

TIPOS, národná lotériová spoločnosť, a.s., Brečtanová 1, Bratislava

Tel: 0911 677 877

Mail: cepe@tipos.sk

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

lk ed

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring