OTS: Pochod zombie vytvorí nový svetový rekord

TASR, 18. marca 2013 13:28

18. marec 2013

Pochod zombie vytvorí nový svetový rekord

Oblečte sa ako zombie, pridajte sa k priateľom na potulkách po krčmách a vytvorte nový rekord

NEW YORK--(BUSINESS WIRE)-- Svetová zombie apokalypsa (Global Zombie Apocalypse) prichádza do vášho mesta 4. mája 2013, pričom sa na tejto udalosti zúčastňuje viac než 1 000 miest na celom svete. Oblečte sa ako zombie a pripojte sa k najväčšiemu pochodu po krčmách v prostredí, ktoré dôverne poznáte. Zakrádajte sa, motajte sa, pomaly kráčajte alebo sa rozbehnite na večierok v rámci udalosti, ktorá sa vo svete živých, alebo vo svete mŕtvych, ešte nikdy predtým nekonala.

Zombie pochod po krčmách predstavuje spojenie dekadentnej zábavy počas priemerných potuliek podnapitých po krčmách a skvelej tradičnej zábavy zombie. Účastníci takého pochodu sa oblečú ako zombie, pofŕkajú sa falošnou krvou a vydajú sa na cestu po baroch, kde si doprajú dobré pitie a jedlo. Chodia akoby neboli mŕtvi a užívajú si večierky tak, akoby boli posledné v ich živote. Jedna z prvých podobných akcií sa konala v USA, ale zábava je nákazlivá a rozšírila sa do celého sveta. Tak čo bude ďalej? Zombie prevezmú vládu nad Francúzskou štvrťou? Nad Times Square? Alebo Ľavým brehom? Alebo dosiahnu až Big Ben? Tento najväčší zombie pochod na svete má ambíciu prekonať svetový rekord a stať sa najväčším zhromaždením zombie na svete.

Zombie si môžu vytvoriť svoje vlastné kostýmy alebo môžu využiť obchod s kostýmami. Nesmie chýbať falošná krv, zrazená krv, roztrhané alebo rozstrihané oblečenie a veľká chuť urobiť z tejto noci bláznivú noc zombie plnú zábavy. Zombie sa už nebudú ukazovať len v B-čkových filmoch a komiksoch. Už prichádzajú a veľká akcia mŕtveho muža začína!

V sobotu, 4. mája 2013, sa pripojte k masám nemŕtvych. Staňte sa súčasťou hordy zombie, ktorí budú celú noc blúdiť po miestnych baroch a zabávať sa na najväčšom zhromaždení nemŕtvych, aké sa kedy konalo. Nezabudnite sa zaregistrovať a získať informácie o tejto akcii vo vašom meste na adrese o Zombie apokalypse na Facebooku: https://www.facebook.com/thezompocalypse. Ak chcete získať kompletné informácie o tejto akcii, ktorá sa koná raz za život (alebo raz za smrť), nezabudnite dať "páči sa mi to" (Like) na Facebooku. Zúčastnite sa na noci, ktorá sa môže stať koncom sveta, ktorý ste poznali doteraz. Určite sa vám to bude páčiť.

Viac informácií o tejto celosvetovej udalosti a tiež o miestach konania môžete nájsť na adrese: www.thezompocalypse.com

Fotografie/Multimediálna galéria je k dispozícii na adrese: http://www.businesswire.com/multimedia/home/20130314006515/en/

Kontakty

Massivo

Aaron Saari, +1-917-442-2435

aaron@massivo.org

Zdroj: Massivo

Rýchla multimediálna galéria

Grafika

Mapa participujúcich miest (Grafika: Business Wire)

Logo

Túto tlačovú správu a multimédiá si môžete pozrieť online na adrese: http://www.businesswire.com/news/home/20130314006515/en

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring