OTS: Podnikateľská konferencia Pásmo a cesta ...

TASR, 15. novembra 2023 9:56

OTS: Podnikateľská konferencia Pásmo a cesta dosiahla plodné výsledky, Hinen sa aktívne zapojil do globálnej spolupráce

Peking, 14. novembra (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Nedávno sa na čele podnikateľov zúčastnili lídri viac ako 150 krajín na treťom vrcholnom fóre o medzinárodnej spolupráci „Pásmo a cesta". Čínsky národný high-tech podnik Hinen sa zúčastnil na otváracom podujatí podnikateľskej konferencie – tretieho vrcholného fóra o medzinárodnej spolupráci „Pásmo a cesta" (The Belt and Road) a organizoval slávnostný podpisový ceremoniál. Ako moderný štátny podnik integrujúci výskum a vývoj, výrobu, predaj a služby má Hinen viac ako 10 000 zamestnancov a 5 obrovských výrobných závodov.

Hinen sa venuje výskumu a vývoju a celosvetovému predaju domácich systémov skladovania energie, hybridných solárnych meničov, prenosných zdrojov energie a batérií. Spoločnosť disponuje vyše 400 profesionálnymi výskumnými a vývojovými technikmi, má viac ako 150 patentov a je odhodlaná poskytovať vysokokvalitné riešenia v oblasti obnoviteľnej energie pre vonkajšie, domáce a mimosieťové použitie.
Podnikateľská konferencia „Pásmo a cesta" je najdôležitejším podujatím pripomínajúce 10. výročie iniciatívy „Pásmo a cesta". Je tiež dôležitou platformou pre všetkých zainteresovaných na diskusiu o smerovaní k špičkovej kvalite. Konferenciu spolufinancovali Čínska rada na podporu medzinárodného obchodu, Komisia Štátnej rady pre dohľad a správu majetku vo vlastníctve štátu a Celočínska federácia priemyslu a obchodu. Témou bolo „Vysokokvalitné spoločné budovanie Iniciatívy Pásmo a cesta a spoločné úsilie o dosiahnutie všeobecného rozvoja a prosperity".

Tohtoročnej podnikateľskej konferencie „Pásmo a cesta" sa zúčastnilo viac ako 1 100 účastníkov vrátane predstaviteľov na najvyššej úrovni a vyznačovala sa širokým pokrytím krajín a silným zastúpením. Predmetom diskusií boli oblasti ako infraštruktúra, čistá energia, umelá inteligencia, biomedicína, finančné služby, moderné poľnohospodárstvo, železničná doprava atď. Na tejto konferencii sa dosiahla dohoda o projektovej spolupráci vo výške 97,2 miliardy USD, čo prevyšuje počet projektov a objem zmlúv predchádzajúcej Konferencie podnikateľov.

Ako špičkový štátny podnik sa Hinen aktívne zúčastnil tejto podnikateľskej konferencie „Pásmo a cesta" a podpísal dohody o spolupráci s partnermi v odborných oblastiach. Spoločnosť bude ďalej posilňovať výskum, vývoj a inovácie v oblasti domácich systémov skladovania energie, hybridných solárnych meničov, batérií, poskytovania riešení pre produkty šetrné k životnému prostrediu a vysokokvalitných riešení obnoviteľnej energie pre vonkajšie, domáce a mimosieťové využitie.

Hinen bude naďalej využívať svoje výhody v oblasti technológií a inovácií výrobkov, spolupracovať s partnermi na podpore vysokokvalitného spoločného zveľaďovania iniciatívy „Pásmo a cesta" a pozitívne prispievať k spoločnému rozvoju a prosperite.

Kontakt

market@hinen.com

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2275758/image_5028007_3344508.jpg

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2275759/image_5028007_3344853.jpg

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2275760/image_5028007_3344962.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.
Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring