OTS: Podpora dôvery voči kryptomenám: CEO spoločnosti Bybit ...

TASR, 25. marca 2024 10:06

OTS: Podpora dôvery voči kryptomenám: CEO spoločnosti Bybit obhajuje integritu a spoluprácu na samite DACOM Singapur

Dubaj 25. marca (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Bybit, jedna z troch najväčších kryptobúrz na svete podľa objemu, sa potešením delí o kľúčové postrehy, ktoré predniesol jej Co-founder a CEO Ben Zhou počas svojej účasti na hlavnom zasadnutí samitu DACOM Singapur 2024. Ben Zhou sa vo svojich príspevkoch ponoril do strategického zamerania spoločnosti Bybit na skúsenosti používateľov, záväzok k integrite trhu a proaktívnu spoluprácu s regulačnými orgánmi uprostred vyvíjajúceho sa prostredia kryptomien.

Úprava mylných predstáv a podpora porozumenia

Ben Zhou riešil prevládajúce nedorozumenia okolo decentralizovaných financií (DeFi) a ich vzťahu k tradičným finančným systémom. Zdôraznil úsilie odvetvia preklenúť priepasť a nadviazať spoluprácu s regulačnými orgánmi, pričom zdôraznil hodnotovú ponuku kryptomien ako možnosť výberu, najmä pre regióny s problémovou tradičnou finančnou infraštruktúrou.

Orientácia v regulačnom teréne

Zhou zopakoval proaktívny postoj spoločnosti Bybit k regulačnej sfére a zdôraznil význam konštruktívneho dialógu a dodržiavania rôznych regulačných rámcov. Podčiarkol význam zachovávania integrity trhu a predchádzania manipulatívnym praktikám, najmä vzhľadom na zameranie Bybitu na poskytovanie služieb inštitucionálnym klientom.

Inštitucionálna adaptabilita a výhľad odvetvia

V súvislosti s budúcim vývojom odvetvia Zhou predpovedal neutíchajúci nárast inštitucionálnej účasti a rastúci trend smerom k vlastnej úschove medzi retailovými investormi. Zdôraznil význam agilného rozhodovania a prispôsobivosti pri orientácii v dynamickom prostredí, čo podčiarkuje záväzok spoločnosti Bybit vyvíjať sa spolu s požiadavkami trhu.

Hybridné riešenia a interoperabilita v DeFi

Zhou zdôraznil dynamický vývoj decentralizovaných financií s tvrdením: „Prostredie nedefinuje len úplná decentralizácia alebo úplná centralizácia. Existuje skôr rozmanité spektrum hybridných modelov DeFi." Podčiarkol trajektóriu odvetvia smerom k vzájomnej prepojenosti a interoperabilite a zdôraznil hybridné riešenia ako kľúčové pri prepájaní konvenčných a decentralizovaných finančných rámcov.

Iniciatívy spoločného rastu

Zhou znovu zdôraznil význam spolupráce s regulačnými orgánmi, najmä centrálnymi bankami, pri uľahčovaní postupov udeľovania licencií a umožňovaní inovovania finančných služieb. Uznal výzvy spojené so spoluprácou s regulačnými orgánmi v rôznych jurisdikciách a upozornil na nevyhnutnosť súčinnosti a dodržiavania predpisov s cieľom podporiť rast a legitímnosť odvetvia.

Formovanie odolnej budúcnosti kryptomien

Účasť spoločnosti Bybit na samite DACOM Singapur 2024 preukazuje jej odhodlanie zlepšiť skúsenosti používateľov, riešiť regulačné výzvy a viesť pokračujúci vývoj ekosystému kryptomien.

#Bybit / #TheCryptoArk

O spoločnosti Bybit

Bybit je jednou z troch najväčších kryptobúrz na svete podľa objemu obchodovania s 25 miliónmi používateľov. Bola založená v roku 2018 a ponúka profesionálnu platformu, kde môžu investori a obchodníci s kryptomenami nájsť ultrarýchle prispôsobenie, zákaznícky servis 24 hodín denne, 7 dní v týždni a viacjazyčnú podporu komunity. Spoločnosť Bybit je hrdým partnerom úradujúcich šampiónov Formuly 1 v kategórii konštruktérov a jazdcov: tímu Oracle Red Bull Racing.

Viac informácií o spoločnosti Bybit nájdete na stránke Bybit Press.

V prípade otázok pre médiá sa obráťte na adresu: media@bybit.com

Viac informácií nájdete na stránke: https://www.bybit.com Aktuálne informácie sledujte na komunitách a sociálnych médiách spoločnosti Bybit

Discord | Facebook | Instagram | LinkedIn | Reddit | Telegram | TikTok | X | Youtube

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2368336/Fostering_Trust_Crypto_Bybit_CEO_Advocates_Integrity___Collaboration_DACOM.jpg

Logo: https://mma.prnewswire.com/media/2267288/4607096/Logo.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring