OTS: Poisťovňa Starr Insurance odsúdila zverstvá voči Izraelu

TASR, 20. októbra 2023 11:33

New York 20. októbra (TASR/OTS) - (BUSINESS WIRE) - Maurice R. Greenberg, predseda predstavenstva a výkonný riaditeľ poisťovne Starr Insurance, vydal nasledujúce vyhlásenie k nedávnemu útoku na Izrael: „Poisťovňa Starr Insurance jednoznačne odsudzuje brutálne zverstvá, ktorých sa v sobotu 7. októbra 2023 dopustil Hamas na nevinných Izraelčanoch, ako aj následné zajatie rukojemníkov.

Za viac ako sto rokov našej histórie v oblasti globálneho riadenia rizík sme už, žiaľ, boli svedkami bezohľadného násilia, ale len zriedka s takou mierou neúcty k posvätnosti ľudského života. Tvárou v tvár takémuto zlu si musíme zachovať jasný pohľad. Činnosť Hamasu sa nesmie zamieňať s legitímnymi snahami civilizovaných skupín o slobodu. Páchajú zločin proti ľudskosti.

Spoločnosť Starr stojí na strane štátu Izrael, ktorý uplatňuje svoje právo a povinnosť chrániť svojich občanov. Tak isto podporujeme národy celého Blízkeho východu, ktoré sa snažia o slobodu a príležitosti bez násilia, netolerancie a nerešpektovania ľudskej dôstojnosti.“

O poisťovni Starr Insurance

Starr Insurance (alebo len Starr) je marketingový názov pre prevádzkové poisťovne a asistenčné spoločnosti, ako aj dcérske spoločnosti Starr International Company, Inc. a pre investičnú činnosť spoločnosti C.V. Starr & Co., Inc. a jej dcérske spoločnosti. Starr je popredná poisťovacia a investičná organizácia s pôsobnosťou na šiestich kontinentoch. Prostredníctvom svojich prevádzkových poisťovní poskytuje produkty majetkového, neživotného, úrazového a zdravotného poistenia, ako aj celý rad špeciálnych poistení vrátane leteckého, námorného, energetického a nadštandardného neživotného poistenia. Dcérske spoločnosti poisťovne Starr sídlia v USA, na Bermudách, v Číne, Hongkongu, na Malte, v Singapure, vo Švajčiarsku a vo Veľkej Británii, a všetky majú od agentúry A.M. Best rating „A“ (Vynikajúci). Syndikát Starr‘s Lloyd‘s má podľa agentúry Standard & Poor's rating „A+“ (Silný).

Navštívte nás na stránke www.starrcompanies.com alebo nás sledujte na sociálnych sieťach LinkedIn a Twitter.

Originál tohto textu je oficiálna, záväzná verzia. Preklad uvádzame len ako pomocný text, odvolávajúci sa na originál, ktorý je jediným právne záväzným dokumentom.

Kontakty

Charlie Armstrong

Vice President, Marketing

charlie.armstrong@starrcompanies.com, 646.758.8308

Zdroj: Starr Insurance

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring