OTS: Poslanecký klub SMER-SD žiada Freša o zvolanie mimoriadneho...

TASR, 12. júla 2013 13:33

Poslanecký klub SMER-SD žiada Freša o zvolanie mimoriadneho zastupiteľstva BSK

Bratislava 12. júla (TASR-OTS) - Poslanci zastupiteľstva Bratislavského samosprávneho kraja za SMER-SD požadujú zvolanie mimoriadneho zastupiteľstva. Predsedovi BSK Pavlovi Frešovi už listom zaslali žiadosť. Mimoriadne zasadnutie zastupiteľstva by malo byť zvolané s jediným bodom programu. Ide o prenájom pozemkov v Senci za účelom výstavby telocvične v areáli gymnázia A. Bernoláka.

Materiál k výstavbe a prenájmu predmetných pozemkov v Senci bol v júni do riadneho zastupiteľstva predložený ako prípad osobitného zreteľa, ktorý nestrpí odklad. Predkladala ho podpredsedníčka BSK Gabriella Németh. Na zvolanie mimoriadneho zasadnutia zastupiteľstva je potrebná najmenej 1/3 podpisov všetkých poslancov. Poslanecký klub SMER-SD preto verí, že zvolanie mimoriadneho zastupiteľstva podporí nielen predkladateľka návrhu Gabriela Németh, ale aj župan Pavol Frešo. Vzhľadom k naliehavosti prípadu a dôležitosti problému chcú poslanci SMER-SD prerokovať tento bod čo najskôr. Bez ohľadu na letné obdobie.

Poslanecký klub SMER-SD

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

lt pop

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring